Evlendiğinizde kaç yaşındaydınız? Ne olursa olsun onlar sizin anne babanız yani bir insan nasıl annesini sevmez ben anlayamıyorum dilerim hayat boyuda anlamam. Yanlış anlamayın ne yaşadığınızı en iyi siz bilirsiniz bur dan ahkam kesmek kolay hepimiz için.Ama anne bu,sizi bu yaşa getirmiş emek vermiş insan. Sırf bunun için bile insan annesini sever diye düşünüyorum. Çok mu sevgisiz büyüdünüz,şiddet mi gördünüz,aç mı bırakıldınız? Yoksa tek sorun annenizin eşinizi sevmemesi mi?
Anneniz eşinizi sevmek zorunda değil, eşinizde annenizi. Ben ortada annenizi sevmemenizi gerektirecek bir durum göremedim.
Ailenizle elbette görüşeceksiniz yalnız kesinlikle eşiniz hakkında konuşmalarına müsaade etmeyin. Böyle bir girişimde bulunurlarsa tepkinizi sert bir şekilde ortaya koyun.
Ailenizle olan iletişiminiz eşinizi ihmal etmenize neden olmasın kesinlikle. Bu şekilde yürütmeye çalışın. Yapacak bir şey yok, bazı evlilikler böyle oluyor.
aynen öle canımKusura bakma ama anneni kestirip at ve unut diyemiyeceğim sık,sık gitmezsin konuşursun ama küsmessin senin kendi çocuğun içinde ona hata yapmayacağın anlamına gelmiyor , annenler cahilmiş yapmış bir hata anneliği öğrenmek için maalesef bir okul yok bence sen onu affet ve allaha havale et , sanırım hatasını biliyor torunuylada görüşsün yinede anne annedir ,katı yürekli olma
sanırım senin imtihanında annenle olandır
istediler ve bende haftada 1-2 gün kafa dinlerim diyerekten hep yolladım ama 15 günde bire indirmeyi düşünüyorum
canım 1.5 senedir yapmaya çalıştığım şey bu .ama artık yoruldum gibi hissediyorum zor oluyor dengede tutmayı başarmak ve iki tarafıda idare edeyim derken kendini kaybediyorsun .başarıyorum ama ruhum yorgun ve mutsuz .anneme tavır koysam ve biraz uzaklaşsam daha iyi olacak gibi hissediyorum şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?