daha önce de annemin sevgilim konusunda katı olduğunu yazmıştım. babamla ailesi tanıştı diye benle de babamla da konuşmadı. şimdi annem bi hafta kadar babam ve benimle kalacak (memuriyetimden dolayı babamla farklı bir şehirde yaşıyorum). sevglimin ailesi de gelip tanışmak istiyor ama ben anneme daha konuyu net açamadım. önceki konuşmalarda istemediğini söylemişti. ama bizimkisi 3 senelik bir ilişki ve onu her şeyden çok seviyorum. annemin söylediği şu istersen evlen ama benim rızam yok. ben rızası olsun istiyorum. her şey tatlılıkla olsun istiyorum. aslında tanışsa seveceğinden eminim,uzak olduğu için beni vermek istemiyor. ama sorun şu annem tanışmaya yanaşmıyor. dün akşam da hiç tanımadığımız insanlar geldi beni görüp oğullarıyla tanıştırmaya,onlara sert davranmadıysa sevgilime de davranmaz sanırım. yani bi yandan da diyorum habersiz gelseler tepkisi ne olur. napsam annemle konuşup ikna etmeye mi çalışsam ki bunun sonucunda annem bana küs geri dönebilir memlekete ya da haber vermeden çağırsam mı sevdiğimi ve ailesini? haftasonuna kadar karar vermem gerek