ben 20 yaşındayım üçüncü sınıf ünü okuyorum :2:üç yıldır bir ilişkim var liseden arkadaşım annem çocuğu çok seviyordu hayatını biliyordu ve başta çıkmamıza onay verdi ben herşeyimi önce anneme danıştım bu güne kadar annem aracılığıyla kabul ettim diyebilirim. erkek arkadaşım bu güne kadar kendi kendini geliştirmiş kendi ayakları üzerinde durmuş. annesi babası ayrı yurtlarda yetişmiş. annesi ameliyat olmuş kontrole gelmişler bizede uğramışlar annemle daha önce tanışmış ama kadın ben okuldayken erkek arkadaşımla aynı ünide okuyoruz şuan ailemizden uzak. kadın napsın köyde başka bir adamla evli babasıda başka kadınla kadın saf pis napalım öyle kabullenmek lazım tam bizdeyken müsafir geldi saçma sapan konuştu kadın yani ortada fol yok yumurta yok bunlar arkadaşlar gibisinden kaçırdı gibi oldu annem zor toparladı şu an bunları yazarken eriyorum ağlamaktan annem gittikten sonra bana demediğini bırakmadı ben istemiyorum bu ne densizlik ama ne gelirse saydı gelmesinler sende konuşmıycaksın bir daha görmeyeceksin erkek arkadaşımın yengesi var abisinin hanımı onlada çok iyi anlaştık memleketime geldim özlemiş beni annem diyor onada gitmiyceksin onlar kim oluyorlar çağırıyorlar diyor ne zormuş arkadaşlar napıcam lütfen yardım edin annem haklı ama ben çok kötüyüm sıkıştım. ama annem biliyordu ailesini ben napayım sevmiyorum onları diyor ne yapayım