• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemi tanıyamıyorum yardım edin

beyazh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
90
1
36
Isparta
ben 20 yaşındayım üçüncü sınıf ünü okuyorum :2:üç yıldır bir ilişkim var liseden arkadaşım annem çocuğu çok seviyordu hayatını biliyordu ve başta çıkmamıza onay verdi ben herşeyimi önce anneme danıştım bu güne kadar annem aracılığıyla kabul ettim diyebilirim. erkek arkadaşım bu güne kadar kendi kendini geliştirmiş kendi ayakları üzerinde durmuş. annesi babası ayrı yurtlarda yetişmiş. annesi ameliyat olmuş kontrole gelmişler bizede uğramışlar annemle daha önce tanışmış ama kadın ben okuldayken erkek arkadaşımla aynı ünide okuyoruz şuan ailemizden uzak. kadın napsın köyde başka bir adamla evli babasıda başka kadınla kadın saf pis napalım öyle kabullenmek lazım tam bizdeyken müsafir geldi saçma sapan konuştu kadın yani ortada fol yok yumurta yok bunlar arkadaşlar gibisinden kaçırdı gibi oldu annem zor toparladı şu an bunları yazarken eriyorum ağlamaktan annem gittikten sonra bana demediğini bırakmadı ben istemiyorum bu ne densizlik ama ne gelirse saydı gelmesinler sende konuşmıycaksın bir daha görmeyeceksin erkek arkadaşımın yengesi var abisinin hanımı onlada çok iyi anlaştık memleketime geldim özlemiş beni annem diyor onada gitmiyceksin onlar kim oluyorlar çağırıyorlar diyor ne zormuş arkadaşlar napıcam lütfen yardım edin annem haklı ama ben çok kötüyüm sıkıştım. ama annem biliyordu ailesini ben napayım sevmiyorum onları diyor ne yapayım

Daha onceki konunu okumustum.Orda bitirme karari aldigini yazmistin ama vazgectin sanirim.
Bir iliskide siddet varsa bilemiyorum ne kadar saglikli bir gelecegi olur.
Siz evli degilsiniz,nisanli degilsiniz..Flort doneminde bu tarz seyler yasaniyorsa,(eski konunuza dayanarak yaziyorum) annenizi dinlemenizde buyuk fayda var.

biliyorum uygulaması zordur ama bence anneni dinlemelisin. emin ol o seni senden daha iyi düşünüyordur

önceki konularına baktım tuhaf birisin
erkek arkadaşının şiddet uyguladığını yazmışsın mutsuzum ona mecburum gibi şeyler
şimdiki konuna bakıyorum annem karşı ama ben istiyorum gibi davranıyorsun
gerçekten tuhaf birisin

ya annen birde o cocugun sana yaptiklarini bilse
kimbilir nasil yikilir..
arkanda ailen var
sen gitmis senden cinsel, parasal yonden faydalanan
ustune ustluk siddete basvuran
bir insanla beraber oluyorsun
ha oluyorsun o cocuguda kendi cocuklari gibi gorup guvendiler
ailen bilse bu durumu mahv olurlar
duzeltme gibi bir niyetinde yok zaten

pardon da arkadaşım sen zaten seni döven,cinsel yönden kullanan,yüzüne bile bakmayan bu heriften ayrılmak için bir çare düşünmüyor muydun? al sana çare.
valla başka bir arkadaşın da dediği gibi tuhaf birisin...

ya fake bu yaa. universitede okuyup 'unu' yazan biri olabilir mi. fakein teki. hadi git rolune daha iyi hazirlan bi dahakine. yok erkek arkadasi dovuyomus ama bu ona ragmen onla kaliyomus da. kimi kandiriyosunuz yaa

ya fake bu yaa. universitede okuyup 'unu' yazan biri olabilir mi. fakein teki. hadi git rolune daha iyi hazirlan bi dahakine. yok erkek arkadasi dovuyomus ama bu ona ragmen onla kaliyomus da. kimi kandiriyosunuz yaa

o ünü kelimesi benim de dikkatimi çekmişti...
zaten arkadaş cevap vermeye de tenezzül etmiyor...
ayrıca 3.sınıf "ünü" okudugunu iddia ediyor fakat profilinde "ön lisans" yazıyor.
ön lisanslara 3. sınıfı eklediler de ben mi bilmiyorum?

Son düzenleme:
ya zaten garip bir konu yani ilk öncekinde,orda ailenin bildigini söylüordun yanlis hatirlamiyorsam ayni evde yasiyordunuz aileniz bu kadar herseyi biliyorken yok bunlar arkadas demesinde ne oluyor,kadina saf pis demenizde yanlis sizinde ruhsal sorunlarinz var kimse size baska seyler demiyor..
ya böyle ilgi cekmek icin yazmada acik acik benimle ilgilenin diye baslik ac böyle konular actikca daha ilgi görmüyorsun sayiyor herkes icinden

Son düzenleme:
Back
X