- 19 Mayıs 2017
- 524
- 505
- 53
Bundan bi 6 yıl oncesi bi komşumuz herşeyin en iyisini kendi yaptığını iddia eder annemin evde pisirdigi yemeğe falan karışır gelir elinden alır kendisi yapardı. Bizde annemle yemeği erkenden ona hiç bahsetmeden yapmaya çalışırdıkki gelip salça olmasın. Annem çok sinir olurdu bu tavra. Ama şimdi aynısını kendisi yapıyor. Birşeyi yanlış yapıyor bunu niye yanlış yaptın diyince ben onu doğru yaptım sen bozmussundur diyor. Atıyorum halıya birşey dökülmüş, aaaa buraya birşey dökülmüş diyorum ben dökmedim ben sildim buraları siz pisletmissiniz diyor. Sürekli suçu başkasına atmalar kendisini aklamalar. Bir yemek yapsam hiç güzel olmamış ben yapsam söyle yenirdi böyle yenirdi vs. Mesela bnm abim tatlıyı çok sever yengem tatlı yaparken sekerini çok kaçırmış abimde annem bu tatlıyı senden daha güzel yapıyor demiş. Allahım sürekli bunu anlatıp güler. Sevdiğim bir arkadaşımın yaptığı yemeği beğendim çok güzel tarif alıcam dedim benim yaptığımda aynı bunun gibi diyor halbuki yanından geçmez. Yani ne bileyim bir hatamı görünce hoşuna gider hemen laf sokar. Ben olsam söyle yapardım vs vs. Bu ne yani belli bir yaş sonrası böyle mi olunuyor? Bazen sinirleniyorum kırmakta istemiyorum ama bu tutum onuda yıpratıcak. Hatasızlık diye birşey yok ki hiç bir hatamz olduğunu kabul etmeyelim.