annemi trafik kazasında kaybettim..

darlingsoap

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
64
32
3
27
O kadar kötüyüm,her şey bana o kadar anlamsız geliyor ki son çare buraya yazmak istedim.Annemi çok ani bir şekilde trafik kazasında kaybettim,daha 15 yaşındayım.Annem vefat edeli yaklaşık yirmi gün oluyor,acım çok taze.Annemin akrabalarının , ailesinin olduğu şehre giderken araba yolun kenarına çarptı,Allaha şükür biz iyiyiz ben ameliyat oldum baya yorucu günler geçirdim ama sonuç olarak iyiyim.Annem ise vefat etti.

Kalbi üç dört kere çalışmış ama sonra tamamen durmuş.Ben hastanedeydim bana söylemediler on beş gün önce öğrendim.Ateş düştüğü yeri yakarmış,gözümün önünde kuzenlerim annelerine sarılıyorlar.Küçük kardeşim galiba annemin vefatını algılayamadı zaten daha dört yaşında,ablam üniveristeye gidiyor ve çok dindar bana sürekli dua oku dua oku diye her saniye üzerime geliyor.Babam bize belli etmese de kazadan dolayı kendini suçlu hissediyor.

Ben ne yapacağım bilemiyorum.Dayanamıyorum bu kadar acıya.Her ne kadar güçlü olmaya çalışsam da olmuyor;günün sonunda sessiz sessiz ağlıyorum.Bu acı çok farklı bir şey.Sınıftakiler de artık duydular,bana acırlar diye çok korkuyorum.Lütfen bana yardım edin,acım hafifler mi zamanla?Çok ağlarım geri dönemem eve diye daha annemin mezarına bile gitmedim.Biri bana yardım etsin lütfen.

Canim benim Allah sana ve ailene sabir versin basiniz sagolsun. Nurlar içinde yatsın ins dua etmekten başka elinden ne gelir. Acırlar diye düşünme sakın
Seninle üzülüp acını paylaşırlar

Ah canım çok üzüldüm. Ne denir ki buna şimdi, ateş düştüğü yeri yakar. Bence git anneni ziyarete, istediğin kadar kal, konuş, ağla, tüm içini dök. İstersen hergün git, kendini hiç kasma, zorlama gitmemek veya orda çok kalmamak için. Şu an ruhuna mezara gitmek iyi gelecekse git. Acın çok taze. Gerçekten çok üzüldüm bu konuya.

Basin saqolsun canim Rabbim mekanini cenet eylesin insaAllah iste hepimizin qidexeqi yer orasi vakit dolunca elden bisey qelmiyo

Canim benim... Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Zamanla hafifler tabiki hep aynı sekilde kanamaz. Cok sabir diliyorum

Allah rahmet eylesin için ferahlasın.. ateş düştüğü yeri yakar ama acınla yuzleşmelisin ablacımmm..

Annenin mezarına git çiçek koy su dök topragına dokun. Konuş! Seni duyar. Evdeyken de duyar ama. Ordayken karşında gibi olur.

Ağlaa! Tutma içinde...daha kuzusun sen...

Dua et! Hem sen ferahlarsın, hem annene gider. Cennetle ilgili ayetlerin turkcelerini oku.

Annesi olanlara kızma, sen de anne olacaksın. Hatta minik kardeşinin kucuk annesi sayılırsın.

Güçlü olmak zorunda değilsin! Ağla ki hafifle

Oncelikle basin sagolsun. Allah annecigini nurlar icinde yatirsin.
Sevdigini kaybetttijten sonraki her evreyi satur satir bilirim. Acin gececek geciyor zamanla... Ozlem bir omur boyu kaliyor, basetmesini ogreniyorsun. Kendince tedavi buluyorsun. Bazen dua okuyorsun iyi geliyor, bazen odada yalnizken karsindaymis gibi konusuyorsun, bazen mektup yazip cekmecene koyuyorsun sanki gece sen uyurken gelip okuyacakmus gibi geliyor. Ruyanda hep gormek istiyorsun.(malesef ben hic goremedim 3 keredir en fazla toplam 30 yilda)
Kisa bir sure sonra o aci gecti diye artik eskisi gibi degil diye dusundugunde, birden bire olmayacak bir sekilde sanki yeni haber almissin gibi yuregin burkuluyor. Bir el yuregini yerinden sokup cikarirmis gibi desiyor sanki. Yalnizsan ne ala aglayabiliyorsun. Trende otobusteysen telefonunla ilgili birseyle.mesgulmus gibi basini onune egip aglamamaya calisiyorsun. Bazen basarir toparlarsin bazen de engel olamazsin. Sonra dusunmeye basliyorsun, gidenlerin bizden daha iyi bir yerde olduklarina inanarak kendini sadece kendin icon agladigina ikna ediyorsun. Ozledigin icin, hayatinda yeni yasadigin yada yasayacagin seyleri paylasamayacagini bildigin icin... Hayatta olsaydi simdi su yasta olacakti diyorsun. Dogumgunlerinde olum yildonumlerinde sessiz sedasiz yadediyorsun.
Sen butun bunlarla ugrasirken salak salak seylere dert eden, hayati zora sokan insanlara haykirasin geliyor "kendinize gelin diye"... Yada cok sen kahkahalar atan birine o bir anlik ic sizisiyla catma istegi geliyor icine, olum acisindan bahsetmek acisini zehrini akitivermek istiyorsun. Ama tutuyorsun kendini. Ne olursa olsun biliyorsun bu bir donem ve yasamak zorundasin. Alisana dek!
Mezara gidememe duygunu da cok iyi anliyorum. O bir daha kendini toparlayamama korkusunu da ((
Ama inan bana gececek geciyor... Hergubku aglamalarin bir bakmissin 3 ayda bire dusmus. Sonra 6 ayda bire... Sonra ic sizlamasi her geldiginde artik aglamadigini goruyorsun.
Burasi bir suru ayni acidan gecmis yolu bir sekilde burada kesismis insanlarla dolu. Buraya yaz icini dok. Sen hic icinde biriktirme!
Sadece bizim basimiza geldi diye dusunerek yasiyoruz acilari, ama cok ortak noktamiz var ayni acilari yasayan kimbilir kac kisi daha var. Onlar ayaga kalkti tekrar, yasamaya devam edebildiler. Ben de ettim. Sen de edeceksin.
Allah sana sabir versin, guc kuvvet versin. Insallah guzel destek alacagin acini hafifletecek sevdiklerin coktur yaninda... Dualarim seninle...

Allah anneciğinin mekanını cennet eylesin kuzum Rabbim sizlere dayanma gücü versin. Elebtte geçiyor zamanla, bitmiyor ama o yoğun acı azalıyor merak etme..

4 yaşındaki kardeşine iyi bakın.. Siz bir nebze annenizle büyümüşsünüz ama o kuzucuk çok küçük yaşta annesiz kaldı.. Her fırsatta sevin okşayın.. Duygusal ihtiyaçlarını gidermeye çalışın. Yaramazlık yaptığında çok kızmayın.. Annesiz kaldığını hissetmesin melek..

Allah rahmet etsin anneciğine,mekanı cennet olsun . Geçecek canım, zor olacak ama geçecek... Acıların hafifleyecek zamanla... Sabır versin Allah hepinize...

Canim bizim siniftan babasi vefat eden arkadaslarimiz olmustu. Hic acima gibi bir durumumuz olmadi. Bazen aklimiza gelince uzuluyorduk sadece biz de. Hic kafana takma boyle seyleri. Insanlari onemseme. Onceligin kucuk kardesin ve kendi hislerin olsun. Gecmiyor ama hafifliyor acisi...

Kuzum Allah anneni cennetiyle mükafatlandırsın inşallah,ne denir ki,hepimizin eninde sonunda gideceği yer,annene dua et bol bol,bu sana da iyi gelecektir,annenin mezarına git,ben babamın mezarına gittiğimde sanki yanımda hissediyorum hiç ölmemiş gibi,ağla acını yaşa geçecek emin ol,minik kardeşin var,ona sahip çık sen artık onun küçük annesi sayılırsın,koru kolla,çok sevin onu...sen ondan şanslısın annenle hatırlayacağın anıların var,onun o da yok,onun için güçlü ol canım...

Bebeğim başın sağolsun, cennette kavuşun inşallah. Mezarına da git annenin, sık sık ziyaret et. Kardeşlerine babana sarıl. Çok zordur eminim ama hayat işte

Başın sağolsun canım. Öncelikle acının gerçek olduğunu kabullenmelisin çok zor evet ama ölümlü bi dünyada yaşıyoruz. İkincisi arkadaşların sana acımayacak sana destek olmak isteyecekler seni mutlu etmek isteyecekler bunu acımak olarak görme. Üçüncüsü sağlıklı olduğunu ve ailenin kalan üyeleri sağ olduğunu düşünüp kendini biraz da olsa rahatlat. Ayrıca acını içine atma ağlamak için geceyi bekleme. Ağlamak istediğinde ağla. Bende bolca dua etmeni tavsiye ediyorum bu seni rahatlatacak emin ol.

Canım benim, işte hayat bu kadar kısa aslında. Ecel geldiği zaman ne bir adım ileri ne bir adım geri. Hepimiz orda buluşacağız bunu düşün olur mu?
Annenin adını yaşat. Yaşasaydı senin üzülmeni istemezdi. Rabbim size hayırlı sağlıklı ömürler versin. Üzülme demiyorum ama kendini kahretme olur mu?

Sözün bittiği yer ne desek boş... Allah rahmet eylesin basinsagolsun. Öyle kalakaldim bişey yazamıyorum Allahım yar ve yardımcınız olsun..

Anim benim basin sag olsun hepiniz icin cok zor bir durum ablan hakli okumaktan baska yapabilecegin bir sey yok uzilmek kendine zarar verir.Pedagoga ya da psikolga git arkadaslarini takma ergenlikte fazla onemseniyor ama cidden sen her seyden daha onemlisin

Güzel kuzum benim ((
Ne desek ne söylesek o kadar boş ki,
Allahım sana sabırlar versin, güç kuvvet dayanma gücü versin
Anacığının mekanı da cennet olsun nurlar içinde yatsın
canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…