- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
- Konu Sahibi darlingsoap
-
O kadar kötüyüm,her şey bana o kadar anlamsız geliyor ki son çare buraya yazmak istedim.Annemi çok ani bir şekilde trafik kazasında kaybettim,daha 15 yaşındayım.Annem vefat edeli yaklaşık yirmi gün oluyor,acım çok taze.Annemin akrabalarının , ailesinin olduğu şehre giderken araba yolun kenarına çarptı,Allaha şükür biz iyiyiz ben ameliyat oldum baya yorucu günler geçirdim ama sonuç olarak iyiyim.Annem ise vefat etti.
Kalbi üç dört kere çalışmış ama sonra tamamen durmuş.Ben hastanedeydim bana söylemediler on beş gün önce öğrendim.Ateş düştüğü yeri yakarmış,gözümün önünde kuzenlerim annelerine sarılıyorlar.Küçük kardeşim galiba annemin vefatını algılayamadı zaten daha dört yaşında,ablam üniveristeye gidiyor ve çok dindar bana sürekli dua oku dua oku diye her saniye üzerime geliyor.Babam bize belli etmese de kazadan dolayı kendini suçlu hissediyor.
Ben ne yapacağım bilemiyorum.Dayanamıyorum bu kadar acıya.Her ne kadar güçlü olmaya çalışsam da olmuyor;günün sonunda sessiz sessiz ağlıyorum.Bu acı çok farklı bir şey.Sınıftakiler de artık duydular,bana acırlar diye çok korkuyorum.Lütfen bana yardım edin,acım hafifler mi zamanla?Çok ağlarım geri dönemem eve diye daha annemin mezarına bile gitmedim.Biri bana yardım etsin lütfen.
hepinize çok teşekkür ederim beni az da olsa iyi hissettiriyorsunuz şimdi kuzenlerim bana gelip dışarıya çıkalım şuraya gidelim biraz iyi hisset falan diyorlar ama ben eğlenmek istemiyor annem o toprağın altında üşürken ben gülmek istemiyorum çok kötüyüm maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?