Allahim ne buyuk,seni kinarken daha basina neler gelcek..benim uvey annede beni etrafa anlatirmis cok asi,soz dinlemez diye..o zamanlar esimle nisanliydik,eltimi arayip oglunuzu kurtarin ben cok sevdim cok efendi cocuk gelecegini yakmasin,bu kiz ne soz dinler nede evini barkini bilir diye,dahaa bir suru seyler,tabi hepsini anlatmadi eltim...aramizi bozmak cok istedi ama yuce Rabbim musade etmedi...simdi kiskancliktan oluyo eminim...bende onu utancindan yerlerin dibine sokuyorum,her geldiklerinde oyle yemekler yapiyorumki bayila bayila yiyo,haa sevdigimden degil utansin zamaninda bana soylediklerinden..evimi piril piril yaparim sirf agzina laf vermeyim diye,bide kendi kizinin odasina gir oyle piski,hic birseye dokunmam,ki ayni annesi,bi kac sene once kizi polise gidip ailem kotu davraniyo demis,ve genclik dairesine yerlestirmisler,bi kac ay kalmis sonra babam ikna etmis eve getirdiler sonra,ben tabi cooookk sonradan duydum bunlari...eger ben yapsaydim bunlari duymayan kalmazdi eminim! sana tavsiyem uvey anneni hic bir zaman ozeline sokma,anlatma hic birseyini,ilerde sana karsi kullanir...InsaAllah babanda vicdana gelirde bir an once yuvanizi kurarsiniz,InsaAllah cok mutlu olursunuz,dualarim seninle canim..
Mutluluk kokan bi eviniz olsun dilerim...o kotu gunlerinde aklina gelmesin...uvey anneler iste,kendi cocuklarinda hic kusur olmaz ama bizler zaten basli basina kusuruz onlarin gozunde...