Annemin aldatmaları ve babamın merhameti

Derler ki her zaman doğruyu söyle
Ama her doğruyu her yerde söyleme

Ben 45 yaşındayim 21 yıllık olmak üzere evliliğim ve sana tavsiyem lütfen nişanlına anlatma lütfen yavrum

Ha evlenirsin duyulur endisen varsa suç kişiseldir annenin yaptığı seni bağlamaz gerekirse inkar edersin bilmiyordum dersin onu o zaman düşünürsün ama lütfen anlatma inan pişman olursun canım

Allah anne babana yardım etsin sana ve ablana mutlu hayırlı güzel bir ömür nasip etsin ❤️

Babanıza ve size çok üzüldüm. Bir değil iki değil sayısız defa aldatmış, kocasını çocuklarını hiç düşünmemiş bir kadına merhamet edemem. Babanız ne iyi adammış hangi erkek tahammül eder bu duruma çok çok yazık. Boşansın babanız annenizi değil babanızı düşünün siz. Hastalığı içinde tedavi olsun anneniz, sizleri mahcup ederken hastalığı gelmemiş aklına.😑

Nişanlıma söylemem konusunda çok farklı yorumlar geliyor, tartışma esnasında önüme sürülür dünya hali olabilir, başkalarından duysa saklamama ayrı bir tepki verilecek, hayatımda biri yokken bu konunun beni dara koyacağını düşünürdüm ama bu kadarını düşünmemiştim, ah anne diyorum ah 😔
Söylemeyin. Saklamanıza tepki göstermeye de hakkı yok. Bu nihayetinde anne ile babanızın hayatı ve özeli. Sağlık problemi saklanmaz ama onun dışında özel hayat, geçmiş bunlar eş adayına söylenmesi gereken şeyler değil. Hele annenizin ve babanızın özeli asla söylenmez. Kimin haddine böyle bir sorgulama yapmak. Üzülmeyin, siz kendinize onurlu bir gelecek hazırlayın. Kendi hayatınızı hatırlayarak ayağınızın kaymasına izin vermeyin. Herkesin namusu şerefi kendine. Kimse anne babasının günahlarından sorumlu değildir. Buna inanırsanız başınız dik gezersiniz. Ve yine tekrarlıyorum nişanlımıza asla söylemeyin.

Derler ki her zaman doğruyu söyle
Ama her doğruyu her yerde söyleme

Ben 45 yaşındayim 21 yıllık olmak üzere evliliğim ve sana tavsiyem lütfen nişanlına anlatma lütfen yavrum

Ha evlenirsin duyulur endisen varsa suç kişiseldir annenin yaptığı seni bağlamaz gerekirse inkar edersin bilmiyordum dersin onu o zaman düşünürsün ama lütfen anlatma inan pişman olursun canım

Allah anne babana yardım etsin sana ve ablana mutlu hayırlı güzel bir ömür nasip etsin ❤️
Dikkate alacağım dediğinizi, teşekkür ediyorum 💕

Söylemeyin. Saklamanıza tepki göstermeye de hakkı yok. Bu nihayetinde anne ile babanızın hayatı ve özeli. Sağlık problemi saklanmaz ama onun dışında özel hayat, geçmiş bunlar eş adayına söylenmesi gereken şeyler değil. Hele annenizin ve babanızın özeli asla söylenmez. Kimin haddine böyle bir sorgulama yapmak. Üzülmeyin, siz kendinize onurlu bir gelecek hazırlayın. Kendi hayatınızı hatırlayarak ayağınızın kaymasına izin vermeyin. Herkesin namusu şerefi kendine. Kimse anne babasının günahlarından sorumlu değildir. Buna inanırsanız başınız dik gezersiniz. Ve yine tekrarlıyorum nişanlımıza asla söylemeyin.
Teşekkür ediyorum, dediklerinizi dikkate alacağım 🌹

Merhabalar, kısa tutmaya çalışacağım ama uzun olursa affedin. Annem bizim bebekliğimizden itibaren babamı pek çok kişiyle aldattı, aldattığı kişiler babamın yakın çevresi ya da komşularımız olduğu için üç kez taşınmak zorunda kaldık ve çok uzağa da gidemedik. Yüzümüz hep yere baktı senelerce annem yüzünden, çoğu yerden dışlandık, ortamlara giremedik çekingenlikten. Babamın da kimsesi olmadığı için iyi kötü annedir diyip boşamadı annemi, iki kardeşiz birer yaş aramız vsr küçüğüz devlet yurduna veriliriz diye korkmuş babam, ayrıca annemin de gidecek yeri yok anneannem pek hayırlı biri değildir. Annem geçen sene psikiyatrik bir hal geçirdi, kimseyi tanımadığı, saldırganlaştığı bir dönemdi. Hocaydı doktordu toparladı biraz. Sorun şu ki, ben annemden nefret ediyorum sürekli bizi elaleme rezil edişleri geliyor aklıma, evimizin taşlandığı bile olmuştu zamanında unutamıyorum. Sözüm istemem olacaktı o süreçte dahi başka bir adamla babamı aldatma derdindeydi. Her şeyi anlatıp iyice uzatmayayım konuyu. Boşansınlar istiyorum, üç ay sonra düğünüm olacak. Babam annemi memleketine gönderip yaşadığımız yerdeki evi satıp artık kafasını dinlemek istediğini söylüyor. Ama annemin psikolojik hali depresyonda gibi sürekli yatıyor ve kalkmıyor, doktor tüm meselenin kendisinde olduğunu söylüyor, ne yaşanırsa yaşansın anneme merhamet ediyorum, soru da değil benimki ama vicdanım rahat etmiyor, bir yandan da yitip giden 23 seneme bakıyorum, karmakarışığım, sanırım içimi dökmek istedim, okuyan olursa teşekkür ederim şimdiden
Anneniz okuduğum kadarı ile normal değil.Ama tanı nedir bilemem tabi.İmkanınız var mı bilmiyorum.Annenizi bir bakım evi gibi yere yerleştirseniz.Babanız ödeyebilirse bu yeri hiç durmasın babanız.Hatta mümkünse yakın başka şehirde olsun bu bakımevi.Orası onun evi olur.Yoksa anneniz sizin başa dert olur.Burada yazmışlar yarın evinize gelir diye.Bence de gelir.Gelmez demeyin.Annenizden akıl sağlığı yönünden normal hiçbirşey beklemeyin.Evliliğinizi bozar anneniz.İmkanınız varsa evinizi asla bilmesin.
Bu konu anne ile baba arasında.Sizin eşinize söylememeniz fikrine bende katılıyorum.Aslında elbette saklanmaması en doğrusu ama bu da söylenebilir mi.Hayır.Aslında eşinizin bilmediği ihtimaline ben çok katılmadım.Etrafınızda bilinen bir konu ise o da biliyordur.Bırakın bildiği kadar kalsın.Siz anlatmayın.Ama annenizi asla hayatınıza sokmayın.İnanın eş ailesindeki karşı cinse musallat bile olur.Dediğim gibi hasta anneniz .

Anneniz okuduğum kadarı ile normal değil.Ama tanı nedir bilemem tabi.İmkanınız var mı bilmiyorum.Annenizi bir bakım evi gibi yere yerleştirseniz.Babanız ödeyebilirse bu yeri hiç durmasın babanız.Hatta mümkünse yakın başka şehirde olsun bu bakımevi.Orası onun evi olur.Yoksa anneniz sizin başa dert olur.Burada yazmışlar yarın evinize gelir diye.Bence de gelir.Gelmez demeyin.Annenizden akıl sağlığı yönünden normal hiçbirşey beklemeyin.Evliliğinizi bozar anneniz.İmkanınız varsa evinizi asla bilmesin.
Bu konu anne ile baba arasında.Sizin eşinize söylememeniz fikrine bende katılıyorum.Aslında elbette saklanmaması en doğrusu ama bu da söylenebilir mi.Hayır.Aslında eşinizin bilmediği ihtimaline ben çok katılmadım.Etrafınızda bilinen bir konu ise o da biliyordur.Bırakın bildiği kadar kalsın.Siz anlatmayın.Ama annenizi asla hayatınıza sokmayın.İnanın eş ailesindeki karşı cinse musallat bile olur.Dediğim gibi hasta anneniz .
Bakım evi fikrini araştıracağım, boşandıktan sonrası benim için vicdan konusu zaten ne olursa olsun ortada kalmasını istemem, teşekkür ediyorum

Bakım evi fikrini araştıracağım, boşandıktan sonrası benim için vicdan konusu zaten ne olursa olsun ortada kalmasını istemem, teşekkür ediyorum
Bir tanıdığımın böyle bir akrabası var onlar böyle yaptı.Yoksa benimde aklıma gelmez.İlk anda tepkili olmuş o kişi ama alışmış şimdi memnunmuş.Herkes rahatlamış böylece.
Yalnız anneniz de ilk an kabul etmez hepiniz kararlı durun başka yolu yok.Yoksa annenle kalacaksın dersiniz.

Bir tanıdığımın böyle bir akrabası var onlar böyle yaptı.Yoksa benimde aklıma gelmez.İlk anda tepkili olmuş o kişi ama alışmış şimdi memnunmuş.Herkes rahatlamış böylece.
Yalnız anneniz de ilk an kabul etmez hepiniz kararlı durun başka yolu yok.Yoksa annenle kalacaksın dersiniz.
Çok mantıklı geldi bana da babamla konuşacağım bu konuyu❤️

Back
X