merhabalarrr şuan yks sınavına üniversiteye tekrardan hazırlanan biriyim. Ailem çok fazla beklenti içerisinde benden derslerimde de başarılıyım hedefimin gerçekleşeceğine tüm kalbimle inanıyorum. Annem her zaman için oku, okulun olsun mesleğin olsun istediğinin peşinden git der.. Tani her insanda olması gerektiği gibi bende sürekli hedefimin peşinden koşup çalışıp çabalıyorum. Asıl sıkıntım şu ki Annem sürekli ders çalışmamı ve ders çalışmam gerektiğini söylüyor. Ama evin her türlü temizliğinden yemeğe yardımından aklınjza ne gelebilecekse her işinden sorumluyum belki günde ondan daha öok ebbi temizleyip işleri hallediyor, dışarıda halledilevek varsa onları da yapıyorum ve haliyle gün içinde tüm bu işlerden sonra ne 7 saat masa başında ders çalışacak mentalim ne de yorgunluğum geçmiyor. Annem biraz da temizliğe takıntılıdır hergün siler süpürürüz yani normal ebi toplaması falan da değil. Ben anneme diyorum anne sınavım var, ben hergün bunları yapıp yapıp yoruluyorum daha sonrada ders çalışmaya mecalim olmuyor diye ama annem anlamıyor yapacakskn demehe devam ediyor asla ama asla anlatamıyorum bu evde yaşayacakdan yapacaksın diyor. benim yapmamakla ilgili bi sıkıntım yok severek hatta isteyerek de yapıyorum ama vaktim kalmıyor ve yoruluyorum dpnra dinlenme vs derken saatler geçmiş akşam olmuş oluyor akşam yemeğiydi oydu buydu derken saat 9 e hadi yatalım oluyor. Son üç aya girdik hergün temizlik ve dışarı işini yapmaya ve on saat masa başında her dersi çalışmaya mentalim kalmadı neredeyse. Üstüne birde günde bir saat bilgisayar oyununa ayırdığım bi süreç var, hem yemek hem temizlik hemde ders yapıyorum bir saatlik keyfimi de çok görüp sen bir halt edemezsin diye söylenip günümü mahvediyor, duygusalım hemen ağlayıp çökebiliyorum, rest de çekemiyorum annem babasız büyüttü bizi anlayamıyorum ne yapacağımı çünkü işleri yapsam diğerlerine yetişemiyorum bir gün çamaşırı geç katlasam afedersiniz evlatlıktan reddediliyorum ne yapacağım ben böyle