Annemin Arkadaşı

İyi geceler. Bi konu da ben patlatayım dedim hadi bakalım.
Ay iyice sinir oldum ben mi abartıyorum ya da siz nasıl tepki verirdiniz iki fikir alırım iyi olur. Neyse çok uzatmadan konuma geçeyim. (Böyle yazanlara da hep “ay uzattın zaten sadede gel” derdim. Kınadım başıma geldi gördünüz mü)
Annemin uzak bi akrabası annemin mahallesine taşındı bir sene kadar önce. Annemle baya samimi oldular. Önceden de tanışıyorlardı tabi ama şuan baya kanka modunda takılıyorlar.
Sorun şu ki annem, kadın her şekilde bizimle olsun istiyor. Örneğin geçen bayram gittiğimde x de gelsin x’i çağıralım. Yemeğe kahvaltıya gezmeye… Ablam kayınvalidesiyle annemi iftara çağırmış mesela annem hemen x teyzeni de ara çok ayıp olur diyormuş. Annemi ne zaman arasam ya kadın annemde ya annem o kadının evinde. Elbette arkadaşı olsun yalnız kalmasın ama özelimiz kalmadı resmen. Ablamların ya da benim bi sorunumuz olsa annem dertleşme adı altında kadına anlatıyor. Ne gerek var buna. Kaç defa konuştuk ama yok bağırıp çıkıyor annem. “Hiç arkadaşım olmasın mı siz kimsiniz arkadaşlarıma karışıyorsunuz” buarada annemin arkadaş çevresi çok geniştir bir sürü arkadaşı var zaten ha bu da olsun ama neden bu kadar aile içinde bu kadın.
Yani bilmiyorum ben mi kafaya takıyorum annem mi çocukluk ediyor. Belki farklı bakış açıları gelir.
Ay bende sevmem annemde çok cevrecidir. Bi sorun varsa hemen anlatıverir fikir alcaktım bilmem ne diye.
Yalnızlıktan korkuyorlar bence

Back
X