Gerçekten çok kötüyüm. aslında hiç yazacak halim yok kızlar. ama yazmazsam daha çok kafayı yiyicem

bugün öğleden sonra annem bana geldi. küstük. barışmaya gelmişti. daha temine kadar bendeydi. 1 saat önce falan gitti eivne. ne yazıkki barışamadık daha çok kavga ettik. beni okadar çok çileden çıkardıki biliyorum yaptığım kötü birşey ama annemin koluna vurdum

çok pişmanım ama neyapıyım beni deli etti. bir anlık refleks. oda bana beddua etti

allah inşallah bin belanı versin. bana vuran elini .... gerisini duyamadım odaya gitmiştim. kaç kere dedi allah bin belanı versin diye

hala ağlıyorum. anne hakkı ödenmez biliyormusun, seni hiç affetmicem falan dedi. gerçekten çok kötüyüm. çok ağladım. keşke vurmasaydım diyorum ama gerçekten beni çok delirtmişti. küçükten beri böğle. annem beni gerçekten deli ediyor. bazen annemi sevmediğimi söğlüyorum onun beni bu deli edişleri onunla benim arasındaki bağı yıpratıyor.
sinirlenince gözüm hiç birşeyi görmez. cinayet işleyesim geliyor. annemde sinirlendiğimi bile bile üstüme gidiyor. küçükten beri öğle sevmedim annemi sevemedim. ama ona muhtacım. ondan başka kimsemde yok. yıllarca az şey çekmedik. bugün çok doldum ve patladım kötü şeyler söğledim dayanamadım artık

çok üzgünüm. 2 çocuğum var ama dayanamıyorum çok ailevi kavgalar yaşıyoruz. çok sorunlarımız var. çocuklarım olduğu için sabrettim ama yakında intihar edicem gerçekten. sorunların üstesinden gelemiyorum. herşey üstüme üstüme geliyor. daha öncedde allah inşallah bildiği gibi yapsın seni. bana bu yaptıklarını çek fialn demişti. küçükten beride derdi zaten ama beddua çok etmezdi. çok kötüyüm o beddua şimdi tutarsa neolucak? gerçekten
intihar planları yapıyorum. dayanamıyorum kızlar. neolur yardım edin.