Annemin bana bedduası

Böyle sorunlar çoğu anne- kız arasında oluyordur.

Ben de annemle arkadaş gibiyim hatta o benim en yakın arkadaşımdır ancak bazen beni delirttiği oluyor gerçekten.

O zamanlar ikimizde birbirimize küsüyoruz çocuk gibi.

Sonra dayanamıyoruz barışıyoruz tabi :1:

Bence bir buket çiçek yaptırıp gönlünü alın.

Ayrıca annenin bedduası tutmuyor diye biliyorum ben anne ne kadar kızarsa içinden beddua edemezmiş :)

Ahhh Ahhh tutmazmı anne bedduası benim babannem amcam evlenirken amcama beddua etmiş kan kusasın diye,amcam evlendikten 1 ay sonra kas kusmuş hastalığa yakalanmıs..Babama beddua etmiş gün görmeyesin diye babam evlendikten 2 ay sonra hastalıga yakalanmış ve 3 ay hastanede yatmış,diğer amcamada hayatta parayı hep kovala hiç bişeye sahip olama demiş,şimdi ev dahi alamıyorlar,değişik şeyler yaşıyolar..Bir araya geldiklerinde hepte konusurlar annem beddua etti diye..Tuhaf ama babannemin bedduaları hep tuttu :14:

Canım annenin bedduası tutmaz bence. Ne kadar içten diyebilir ki?

Kendi çocuklarını düşün ve ona göre davran annene bence. Mesela vurmayı geç sen yarın bşrgün kızının evine gitsen ve sana manyak kadın defol git dese ne hissedersin?

Çok günah diyorsun da herhalde hayatta tek günahın bu değil. Sadece günah olması mı mesele? Ne kadar kızarsan kız sevmediğini söylesen de otur bir düşün bakalım için de hiçbirşey yok mu? Yani anneni hayatından tamamen çıkarabilir misin?

Annene bir mektup yaz. Suçlayıcı değil kendini anlatan. Sinirliyken konuşma.

Tani krndinden örnek vereyim anneme defol gşt desem bşr daha evime ayak basmaz o yüzden ne kadar sinirlenirsem sinirlrneyim cesaret edemem böyle bşrşey demeye. Ve kıyamam benim evimden defolup gitmesine.

Yapacak olduğunuz şey belli..
Gidip gönlünü alacaksınız..
Ne derse desin o büyüğüm ve annem deyip susacaksınız..

Belkide senin sınanma şeklin annenledir arkadaşım alttan almaya çalış sabret inşallah herşey yoluna girer düzelirsiniz.

selamlar geçmiş olsun yaşadıgınız gerçekten kötü ama bana göre öfke kontrolünüz yok gibi benim annemde bana hayatı zindan eder henüz yeni evliyim son haftamda neler yaptı anlatsam roman olur düğün günü bile sarılmak öpmek istedim itekledi öptürmedi bile dünde telefon etti ve taktıgı altını geri istedi aranızda bir sorunmu var die sorarsan hayır hiçbir sorunumuz yok o ne derse tamam derim bağırır susarım vurur laf etmem arkamdan konusur duyarım ama neden arkamdan laf ettin demem sende böyle yap demiyorum ama o beni doğurdu ben onu değil hiç olmasada emek verdi hastalandım bana o baktı şimdi yüzümede tükürse çok şükür derim bence öfkene hakim olmaya çalış o sana hakaret dahi etse ya sabır de içinden ve unutma birgün gelicek annen toprak olucak ozman pişmanlığın 10 kat daha artar sakin olmaya çalış ve gidip özür dile hakkını helal etsin sana barışın annenin hakkı ne yaparsa yapsın ödenmez

Bak annen ile anlaşamamanın acısını kocaman kadın olarak atlatamıyorsun sen intihar edince senin çocukların nasıl üstesinden gelecekler canını vereceğin evlatlarının gözlerinden bakmayı dene bi derim bence annenle çocukluğundan gelen anlaşamamanız büymş sevgisizlik olarak algılanıyor siz iyi bir psikolağa başvurun zira herkes annesini çok sever annenizin bedduasınada takılmayın anneninki tutmaz babanın bedduası tutar ....

çok şükür ki kavga edecek,yüzünü görebildiğinizi bir anneniz var... peki siz intihar etseniz anneniz benim yüzümden oldu diye hiç mi düşünmez... o da vicdan azabı çekmez mi...

çocuklarınız mezarınıza gelip her anneler gününde ağlasın mı?

eşiniz ne yapar ya??

yazdıklarım sizi üzdüyse biraz kafanızı sakinleştirin ama iyice düşünün...

bir annenin yerini kimse doldurmaz..

20 yaşındayım belki annemle yaşımın 100 katı kadar kavga etmiş kendimi tutamayıp bağırmışımdır.. ama asla vurmam.. öfkenizi kontrol ettirin..

gerekirse kapısında sabahlayın ama affedin/kendinizi affettirin.

sizin evinize neden geldiği belli sakin olmayı deneyebilirdiniz..

şimdi belki sinirlisiniz ama emin olun bi zaman sonra annenizi arıyacaksınız......

üzmeyin ki sizde üzülmeyin :16:

Annenin sana bedduasından daha öncelikli bir durum var ortada,Annene vurman,manyak mısın demen,kovman....Nedir ki seni bu kadar çileden çıkaran.Çocukları parka götürmek istemesi mi? Ya da ne yapmış olabilir ki,sen böyle krize girip kendini kaybetmişsin.Eşimle bu kadar kavga etmem diyorsun ama bence eşin seni bildiği için alttan alıyordur.Annenin tahammül sınırları zayıf olduğu için sessiz kalmıyordur.Doktordan yardım almanı tavsiye edeceğim.Normal değil hareketlerin.Sen de annesin.Annen şu ansenden daha beter durumdadır.Yaş farkı var,yaşanılan şeyler farklı farklı onun tahammül derecesi farklıdır.O da kendince hayatta birşeyler çekmiştir.Ben senin bazı durumları abarttığını aşırı tepki verdiğini düşünüyorum.İntihar etmeyi düşünmen gibi.

Ahhh Ahhh tutmazmı anne bedduası benim babannem amcam evlenirken amcama beddua etmiş kan kusasın diye,amcam evlendikten 1 ay sonra kas kusmuş hastalığa yakalanmıs..Babama beddua etmiş gün görmeyesin diye babam evlendikten 2 ay sonra hastalıga yakalanmış ve 3 ay hastanede yatmış,diğer amcamada hayatta parayı hep kovala hiç bişeye sahip olama demiş,şimdi ev dahi alamıyorlar,değişik şeyler yaşıyolar..Bir araya geldiklerinde hepte konusurlar annem beddua etti diye..Tuhaf ama babannemin bedduaları hep tuttu :14:

Çok saol. Çok moral oldu bu bana :43: :14:

kusura bakmayın ama anneye vurulurmu????????? şok oldum gerçekten, okurken sizi ergenlige girmiş çocuk sandım, oysa iki çocugunuz varmış, yarın öbür gün onlarda size el kaldırsın görürsünüz beddua ediyormusunuz etmiyormusunuz

bence intihari falan aklınızdan çıkarın, çiçek alın ayaklarına kapanın özür dileyin, başka çaresi yok!

30 Yaşındayım. annemden dolayı hiç büyüyemedim aslında. hep çocuk kaldım. ben ona muhtaçken o beni tersledi. hayatım mutsuz çocuk olarak geçti. annemle yaşayamadığım için kaçarak evlendim. allaha şükür kocamı seviyorum. tabii yinede istemezdim kaçarak evlenmeyi :50: ailevi nedenlerden dolayı çok yıprandım.

Çocuklarıma ne olursa olsun beddua etmem. hayatımda 1 kez olsun kimseye beddua etmişliğim yoktur. beddua çook kötü bişey. insan belki en nefret ettiğine söğliyebilir bunu. annem bana nasıl böğle bir şey söğledi anlamıyorum. tamam vurmam hataydı ama, anneminde hemen beddua etmesi gerekmiyordu. hemde kaç kere dedi :43: demeyede devam ediyor. artık ne olursa olsun ufacık bir şeyde bile beddua etmeye başladı. inanamıyorum anneme. çok ağrıma gidiyor.

bugün aradım açmadı telefonu. numaramı görüyor tabi. ısrarla aradım. en sonunda açtı. allah bildiği gibi yapsın seni bu yaptıklarının aynısını sende çek inşallah dedi ve kapattı telefonu. boğazım düğümlendi adeta :14: cumartesi günü ona gitmeyi düşünüyordum. ama en iyisi biz hiç görüşmiyelim. annemle her görüştüğümüzde olan bana oluyor :43: sonunda hasta olucağım üzüntüden.

karşılıklı hatalar var evet ama
bide şöyle düşünün sizin de iki evladınız varmış Allah bağışlasın
Allah öyle bi ortam yaşatmasın ama siz evlatlarınıza beddua etseniz ciddiyeti ne derece olur
lütfen üzülmeyin annenin bedduası değil babanın bedduası tutar derler
hem sinir anında sizin refleksiniz gibi onun da kelimeleri aniden çıkmıştır ağzından
[/QUOT

Teşekkür ederim.
ben sinirimle hareket etsem o bilinçli yapıyor. bile bile beddua ediyor :5: artık siz düşünün işler buddua lık hale geldi.
allahımla içten içe konuşuyorum. diyorum allahım ben yaptım ne dedim. beni affet. annem bana kötü davranmasın. bana evlatlarımla ders verme diyorum. başka kimsem yok allahtan başka. allaha sığınıyorum. annem hayatımı mafediyor. bir beddua yüzünden çocuklarımın,ailemin,benim geleceğim maf olucak. o zaman dayanamam işte ben bu acılara. :14: :14:

karşılıklı hatalar var evet ama
bide şöyle düşünün sizin de iki evladınız varmış Allah bağışlasın
Allah öyle bi ortam yaşatmasın ama siz evlatlarınıza beddua etseniz ciddiyeti ne derece olur
lütfen üzülmeyin annenin bedduası değil babanın bedduası tutar derler
hem sinir anında sizin refleksiniz gibi onun da kelimeleri aniden çıkmıştır ağzından

Teşekkür ederim.
ben sinirimle hareket etsem o bilinçli yapıyor. bile bile beddua ediyor artık siz düşünün işler buddua lık hale geldi.
allahımla içten içe konuşuyorum. diyorum allahım ben yaptım ne dedim. beni affet. annem bana kötü davranmasın. bana evlatlarımla ders verme diyorum. başka kimsem yok allahtan başka. allaha sığınıyorum. annem hayatımı mafediyor. bir beddua yüzünden çocuklarımın,ailemin,benim geleceğim maf olucak. o zaman dayanamam işte ben bu acılara. :14: :14:

Ben Sizi Haklı Buldum Valla Annenizde Çok Suç Var,En Ufak Bi Tartışmayı Büyütüyorsa,Konu Alakasız Yerlere Getiriyorsa Ve Kinci Biriyse Sizin de Bu Tepkileriniz Normal Anladığım Kadarıyla Anneniz Çok Sevecen Biri Değil Evlatlarına Karşı Koluna Vurmayı Haketmemiş Belki Ama Bu Tepkileriniz Normal

Özetiyle Şu;Sizin Huyunuzu Bilerek Kışkırtıyorsa Ve Hiç Sevgi Göstermemişse Size Ancak Sizin Gibi Evladı Olabilir O Anne(!) nin :ssz::19:

Annemi suçlu göstermek gibi bir niyetim elbette yok. evet sonuçta anne. ama artık siz anlayın beni. annemmi suçlu benmi? annem neden böğle yaptı bana hiç bilmiyorum. son zamanlarda iyice çığırından çıktı. benide çıkardı :47: evlenmemi istemedi. çocuklarımı istemedi. halini hareketlerini görseniz. sanki aramıza kara kedi girdi. :( bunları anlatmak ne kadar doğru olur bilemiyorum ama şunlarıda paylaşmak isterim. annem ben küçükten beri bana yanlış davrandı. bir kere sevdimi 2 kere dövüyordu. 6 yaşımdayken sırtımda oklava kırmıştı. vileda sopasınla filan döverdi. okuldan gelirdim bazen iştahım olmazdı döverek yemek yediriyordu. ben şimdi yaşadıklarımı çocuklarıma yaşatmamaya çalışıyorum. annemin bedduasını ise çekmek istemiyorum :50:

Keşke vurmasaydınız,
Bırakın vurmayı benim karşısına geçip ayaklarına kapanıcak bir annem bile yok..
İnsan yaşarken kıymetini bilemiyor , aslında ben sizi çok iyi anlıyorum,
Biz de annemle sürekli tartısırdık, bazen ciddi olurdu tartısmalarımız bazen şaka..
Uyuşamazdık , genelde anneler ve kızları anlaşamazlar anneler o ergenlık dönemınde evlatlarını anlıyamazlar,

Ama şimdi düşünüyorum , ne çok yazık etmişim o yıllara..
Susmak bu kadar zor mu ?
'' Tamam anne , haklısın '' demek tartışma esnasında bu kadar zor olmamalı..

Bedduası tutar mı tutmaz mı bilemiyorum, çok canı yandıysa ve içten ettıyse tutar nıye tutmasın ama bedduayı gerı cevırmekte sızın elınızde , Ölmek ıstıyorum demıssınız de anne hakkını odemeden hellalleşmeden ölmeyı ıstermsınız kendınıze sorun ?

Gidin annenızın evıne,korkmayın emınım sızden duyacağı cumleler onun kalbını yumusatacaktır,
Haklısın anne dıyın ona, herseyde sen haklısın , affet benı dıyın helallık ısteyın , bakın nasıl rahatlıycaksınız
Bazen buyukluk bekledıgımız ınsanlar cocuklasır , haklı olsak bıle ıdare etmemız gerekır, ıdare eden taraf sız olun.
İnanın bana pişman olmayacaksınız.

Canım kusurabakma da annene vurabilecek kadar öfkeleniyorsan, ciddi sorunların var senin..

Yani ne bileyim..çocukları parka götürme olayından bu kadar sinirlenip, manyak kadın..deyip vurmak..bana pek normal gelmedi..

Haa annen de çok normal sayılmaz belli ki konuları uzatmayı ve kendi dediklerinin yapılmasını istiyor ama ne olursa olsun evladı tarafından tartaklanmayı hiçbir anne haketmez.

Bence en kısa zamanda annene git, ayaklarına kapan özür dile, dr gidip ilaca başlayacağını söyle ve acilen bir psikiyatrise git..

Annemi suçlu göstermek gibi bir niyetim elbette yok. evet sonuçta anne. ama artık siz anlayın beni. annemmi suçlu benmi? annem neden böğle yaptı bana hiç bilmiyorum. son zamanlarda iyice çığırından çıktı. benide çıkardı :47: evlenmemi istemedi. çocuklarımı istemedi. halini hareketlerini görseniz. sanki aramıza kara kedi girdi. :( bunları anlatmak ne kadar doğru olur bilemiyorum ama şunlarıda paylaşmak isterim. annem ben küçükten beri bana yanlış davrandı. bir kere sevdimi 2 kere dövüyordu. 6 yaşımdayken sırtımda oklava kırmıştı. vileda sopasınla filan döverdi. okuldan gelirdim bazen iştahım olmazdı döverek yemek yediriyordu. ben şimdi yaşadıklarımı çocuklarıma yaşatmamaya çalışıyorum. annemin bedduasını ise çekmek istemiyorum :50:

Yuh Sırtında Oklava Kırmak Ne Demek Eeee Annenin Senden Önce Bi Psikolojik Tedavi Görmeli Derdi Neymiş Kadının Allah Allah :26::ssz: Annen Ektiğini Biçmiş şimdi

Koskoca insanlar neyin anlasmazligi bu anlayamadim,

Ne olursa olsun koskoca bir kadina el kalkmaz, insanlar bir anlik cinnetle birbirlerini olduruyorlar.. siz nedensiz sebeplere boyleyseniz ortada onemli bisey olsa vay halinize.

Konu sahibi biraz daha kontrollu olmalisin o ne olursa olsun senin annen. yarin obur gun evlatlarin sana bunu yapsa begenirmisin

Öfke kontrolü için tedavi almalı ya da kendi kendini iyileştirme yönlerini seçmelisin.
Bende de var öfke sorunu. Bazen cinnetin eşiğine geliyorum.
Ben sana kızamadım çünkü benim de sinirlenince beynim uğuldamaya ve gerçekten gözüm dönmeye başlıyo.
O an bırak karşımdaki annemmiş, yani unutuyorum. Başım dönüyo :/

kediden sonra sıra annenize gelmiş galiba :45:

bence içinizdeki kötülüğe dur demelisiniz

Back
X