Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önceki konularımı bilen vardır belki annemle ilgili sorunlarım vardı tam iyiye gidiyo herşey derken dün yine olay çıktı.. dün bir işim vardı evi tam toplayamadım eve geldi annem bu evin hali ne dedi hemen toplarım anne dedim ay bırakma toplama gözüme gözükme ne kadar pasifsin ne kdr itici bir kızsın sen dedi sustum her zaman ki gibi anneme karşı hep susmuşumdur bir kere bile hakkımı aramadım şu hayatımda. neyse işte ya sen git evlen sana bakamam ben artık filan dedi bu arada annem ve babam ayrılar annem bakıyo bize anne niye böle diyosun dedim off sus bir dahada benle konuşma dedi sabah kalktım annemde bin karış surat işte dediki dün gece ağlamışsın sinir olurum mız mız kızlara dedi . halbuki ben dün gece mutluydum annemin sözleri karşısında ağladım yani moralimi bozan o. neyse işte şey dedi sen git evlensene her kavgamızda seni kimse çekmez git evlensene dio bir dahada dışarı çıkmıcaksın kız kısmı hep evde oturur dio zaten haftada bir kez dışarı çıkıyorum... offf hayatımda biri var bunları ona anlattım benle evlenmek istiyor sizce evlenmelimiyim...sakın beni evlenme meraklısı sanmayın nolur inanın çok bunaldım çok yoruldum haftada bir dışarı çıkma hakkım var çıktıgımdada her an aranırım annem ve abim tarafından eve geldiğimdede bir daha çıkmıcaksın felan filan sözlerle o günüm zehir olur işte böyle arkdaşlar . ha birde ben 20 yaşındayım üniversiteye hazırlanıyorum tabi annem okuyupta nolcaksın direk bir işe gir diyor . radyo ve televizyon okumak istyrm annem bunada izin vermiyor yani ben üniversiteyede gidemiyorum buda ek bilgi..bir gün mutlu olsam diğer gün burnumdan geliyor ben napıyım arkadaşlar nolur yardım edin..
gerçekten katılıyorum. lütfen kimse için evlenme!!!sakin evlilik gibi tüm hayatini etkileyecek bir karari ailenin baskisi yüzünden verme.asla bu konularida erkek arkadasina anlatma,yarin evlensen bile bunlari yüzüne vurma ihtimali cok yüksek,ayrica ne olursa olsun okumaya calis eline bir meslek al.asla evliligi cikis yolu olarak görme.evlilik her zaman yapilir.calisir kendine bakarsin belkide iki yada üc arkadas ev tutar oturursunuz.biraz sabir et.annen masraf olmasin diye okumana karsidir belkide.annene düsündüklerini söyle karsi cikmak kalp kirmadanda yapilir,burasi benimde evim ,siz beni dünyaya getirdiniz okutmaya mecbursunuz bakmaya mecbursunuz de.cok zor da kalirsan devletin imkanlarina basvur 2011 de yasiyoruz.anne baba hakki varsa evlat haklarida var,ailenenin sana imkanlari dahilinde mecburiyetleride var.onlara bunlari hatirlat.belki söyle diyebilirsin söyledikleriniz cok da kolay degil benim icin.bende sana söyle söylerim DOGUM COK GÜZEL BIR OLAYDIR,AMA SANCISIZ OLMAZ.biraz cile cekebilirsin bu sürecte,ama sonradan tüm hayatini bir erkege mahkum birakmamak icin okumali yada bir meslek ögrenmelisin.herkes anne baba vs olamaz.insan neden bu sözleri evladina söylerki hic anlamam.tabiki disiplinli olmak gerek .anne baba olarak cocuklari korumak adina kurallar koyulur.ama o ev ayni zamanda sizinde eviniz.nedense susan yutan cocuklar sürekli eziliyor ama böyle anne babalarida baska cocuklari eziyor sonra,ilahi adalet yani.ben bazen cocuklarimla oturup benden memnun olup olmadiklarini sorarim beni elestirebilme yetkileri vardir,ne düsündüklerini sorarim,otutp konusur tartisiriz,bazen bana akil verirler onlardan cok sey ögrendim,benim evim param malim mülküm hayatim bile cocuklarimada aittir
saygi ve dua ile
gerçekten katılıyorum. lütfen kimse için evlenme!!!
önceki konularımı bilen vardır belki annemle ilgili sorunlarım vardı tam iyiye gidiyo herşey derken dün yine olay çıktı.. dün bir işim vardı evi tam toplayamadım eve geldi annem bu evin hali ne dedi hemen toplarım anne dedim ay bırakma toplama gözüme gözükme ne kadar pasifsin ne kdr itici bir kızsın sen dedi sustum her zaman ki gibi anneme karşı hep susmuşumdur bir kere bile hakkımı aramadım şu hayatımda. neyse işte ya sen git evlen sana bakamam ben artık filan dedi bu arada annem ve babam ayrılar annem bakıyo bize anne niye böle diyosun dedim off sus bir dahada benle konuşma dedi sabah kalktım annemde bin karış surat işte dediki dün gece ağlamışsın sinir olurum mız mız kızlara dedi . halbuki ben dün gece mutluydum annemin sözleri karşısında ağladım yani moralimi bozan o. neyse işte şey dedi sen git evlensene her kavgamızda seni kimse çekmez git evlensene dio bir dahada dışarı çıkmıcaksın kız kısmı hep evde oturur dio zaten haftada bir kez dışarı çıkıyorum... offf hayatımda biri var bunları ona anlattım benle evlenmek istiyor sizce evlenmelimiyim...sakın beni evlenme meraklısı sanmayın nolur inanın çok bunaldım çok yoruldum haftada bir dışarı çıkma hakkım var çıktıgımdada her an aranırım annem ve abim tarafından eve geldiğimdede bir daha çıkmıcaksın felan filan sözlerle o günüm zehir olur işte böyle arkdaşlar . ha birde ben 20 yaşındayım üniversiteye hazırlanıyorum tabi annem okuyupta nolcaksın direk bir işe gir diyor . radyo ve televizyon okumak istyrm annem bunada izin vermiyor yani ben üniversiteyede gidemiyorum buda ek bilgi..bir gün mutlu olsam diğer gün burnumdan geliyor ben napıyım arkadaşlar nolur yardım edin..
canım çok üzüldüm okuduklarıma. hayatını evlilikle kurtaracağını zannetme sakın. daha kötüsü olmayacağının garantisi yok.o yüzden lütfen hedefindeki üniversiteni burs, part-time çalışma v.b. desteklerle tamamla.bunu yapan onlarca öğrenci gördüm ben.hedeflerin doğrultusunda koş.eğitimini alınca kendi kanatlarınla uçmaya başlarsın zaten.hayatına kimse yanlış birşey yapmadığın sürece karışamaz.sen kolayı seçme.20 yaş evlilik için oldukça erken.bizler işimiz,gücümüz,kendi düzenimiz olduğu halde kaç kere düşünüyoruz.lütfen sende düşün.
çok teşekkür ederim canım zaten o dönemlerim geçti şu an bir kurumda çalışıyorum çok mutluyum![]()
ah kızlar zaman nasıllda geçmiş annem artık çok iyi bu arada bende çalışıyorum işe girdim çok mutluyum eskisi gibi kırmıyor beni rahat bırakıyor sizlere çok teşekkür ederim zor zamanımda yanımda oldunuz![]()
İyi canım annenin değişmesine sevindim.Yoksa bir anlık kurtuluş adına hayatını mutsuz edebilirdin.Hakkında hayırlısı olur inşallah,yeni işinde hayırlı olsun Allah'a emanet ol![]()