beddua tutar mı tutmazmı değişik düşünceler var. kimi derki annenin bedduasını süt keser tutmaz denir. kimi derki ebeveynlerin bedduası tutar. ama ben kendi adıma yaşadıklarımı söyleyeyim annemin bize çok kızdığı zamanlarda kahır ile gazab olun derdi. bazen o kadar zor dönemler geçiriyoruzki tüm kardeşler kahır içindeyiz bana göre annemin duası tutuyor. onada bunu açıkça söyledim bak öyle dedin bizde zorluklar yazşıyoruz diye.. sonra annem bana lise dönemlerimde çok kızardı bende bunu hakederdim asiydim o zamanlar bana allah seni dağın arkasına atsında anne anne diye ağla demişti veee benim ilk görev yerim dağın başında bir köydü bende sürekli annemi arar ağlardım.. öyle zor zamanlar geçirdim.
babaların bedduası tutarda annelerın bedduası tutmaz derler..
yıne de annenle konusmalısın bunu.. snir anında söluo olablr ama kırılıosun sncta..
annen hatalı bu konuda herseyde beddua edilirmi hemde kendi cocuguna tutarmı tutmazmı diye endiselenmeyin bence neticede durduk yere beddua eden haklı haksız cok kisi var Allah biliyor herkesin her dedigiyle basımıza kotu birsey gelseydi yasayamazdık
evet hatalı ama hatalı olduğunun farkında bile değil. Annemi ve annem gibi olanları anlayamıyorum. Karşındaki senin kanından canından bir parça, nasıl ona böyle çirkin laflar söylebilirsin. Empati yapıyorum ben yaparmıydım böyle birşeyi diye, yapmam asla ama o sinir anında söylesem bile sonradan kahrolurdum özür dilerdim çocuğumdan. bilmiyorum ya onuda anlamaya çalışıyorum ama neresinden tutarsam tutuyım elimde kalıyor.
annenin sütü bedduanın önüne geçer derler... bir de beddua döner dolaşır sahibini bulur derler.. annenizi bununla telkin etmeye çalışın belki tedirgin olup söylemeyi keser :S geçmiş olsun
huy edinmis kendine demekki herkese karsımı boyle sadece sizemi
sadece bana karşı böyle. Abilerime etmez.
gercekten cok kırıcı bu durum her fırsatta soyle uzuldugunu belki en sonunda kesecektir beddua etmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?