Annem bana da eder arada ama şimdiye kadar hiç birinin tuttuğunu görmedim. Üzülme canım sen yalnız değilsin. Hep de kız çocuklarına olması annelerimize en yakın, en yardımcı olanın bizler olmasından kaynaklanıyor ben de erkek kardeşime pek görmedim beddua ettiğini. Ben unutup gidiyorum bi anlık kızgınlık sonuçta. Bilemiyorum tabi Allah katında ne oluyor
en sevmediğim meselede bu saten, seni ben doğurdum demeleri. Kaç kez söylemişimdir onada doğurmasaydın diye. Yok ben seni okutuyorum yok ben sizi niye yetiştiriyorum biraz hizmet et falan der. Orda hatlar kopar bende doğurmasaydın birde matah birşey gibi söylüyosun, okutmak, büyütmek vs. sizin göreviniz derim.
ben ergenlik dönemindeyken annem bana seni doğurcağıma taş doğursaydım demişti
ben de bunu onun burnundan getirmiştim
biri bana öyle bişey söylediğinde burnundan getiririm, sonra kendileri 'dilim kopsaydı da söylemeseydim ' derler
bence sen anneni bezdir, güzelce konuşma
ağlar gibi yap, sinirlen felan
bulaşıkları paldır küldür yıka felan
bu kadar küçük şeye beddua edilir mi canım, o yüzden çok takma kafana..
canım senin bu yaptıklarını arada bende yaparım
bazen hızımı alamıyorum güzelce konuşuyorum başlıyor ağlamaya. Hem suçlu hem güçlü hesabı. Sinirlerim bozuluyor benimde o ağlayınca.
Benim yüzümden ağlaması en istemediğim şey sonuçta, ben kendimi tutuyorum ama bir laf söyleyince sanki elinden oyuncağı alındığında ağlayan bebekler gibi ağlıyor. İçim şişti ya valla bıktım yani.
Annem bana da eder arada ama şimdiye kadar hiç birinin tuttuğunu görmedim. Üzülme canım sen yalnız değilsin. Hep de kız çocuklarına olması annelerimize en yakın, en yardımcı olanın bizler olmasından kaynaklanıyor ben de erkek kardeşime pek görmedim beddua ettiğini. Ben unutup gidiyorum bi anlık kızgınlık sonuçta. Bilemiyorum tabi Allah katında ne oluyor
çifte standart oluyor canım bu biraz, yani erkeklere etmeyip bize etmeleri
yanlış anlaşılmasın tabiki erkek çocuklarınada etmesinler ama onlara canım cicim olup kız evladına beddua ederse insan kendini çok değersiz gibi hissediyor. ben öyle hissediyorum en azından.
abimi öptüğünde, yada arada elleriyle yemek falan yedirir kocaman adam bide. bende kıskançlık krizlerine girerim, abime sataşırım durduk yere onlada aram açılır.
ah keşke bende senin gibi unutup gitsem.
Bir evlat büyütmek gerçekten çok zor, bu zorluklar karşısında hayal kırıklığıkları ve kırılmalarda üst seviyede. Anneler babalar yaş ilerledikçe daha bir hassaslaşıyor tahammül güçleri azalıyor. Kimbiilir annenz ne kadar yorgun, kimbilir hayat ne kadar yormuştur. Bu yüzden agrasiftir beduayı yürekten ettiğine inanmıyorum, o yüzden tutmaz süt karşılar. Babanın bedduası kesin tutar. Siz yinede beddua almamaya çalışın. Annenize bedua etmenin ne kadar günah olduğu ile ilgili yazılarda okutun, sakinken konuşun ikna edin. Ama hiç bir anne şu hayattaki insanların hiçbiiri kadar üzemez kıyamaz evladına:))) Anne kız en güzel zaanlarınızı geçiriyorsunuz aslında.))))