- 14 Ekim 2018
- 114
- 43
- 13
- 34
- Konu Sahibi inciliboncuklu
-
Arkadaşlar bir ay önce yeni bir eve taşındık. Ailelerimizden farklı şehirde yaşıyoruz. İl dışı başka yere taşındık ve annemle babam yardıma geldi sağolsunlar. Ev yerleştikten sonra annem banyolar ve yatak odam da dahil evimin her noktasının fotoğrafını çekip kardeşime ve akrabalara göndermiş. Ben bunu başkalarından duydum ve bu durumdan çok rahatsız oldum. Sizce abartıyor muyum? Siz olsanız rahatsız olur muydunuz?
Bana sorması gerekmez miydi sonuçta benim evimNeden rahatsız oldunuz ki? Yabancılara değil kardeşinize ve yakınlarınıza göndermiş. Ne zararı olabilir bunun?
Akrabalardan kastım mesela annemin amcasının kızı,gelinleri, annemin halası filan. Whatsap grubundan göndermiş. Çok da sevdiğim kişiler değil çok dwdikoducularAkrabalardan kastınız tam olarak ne ? Mesela benim teyzemlere gönderse, iyi yapmışsın görmüş oldular derim. Ama sevmediğim ya da samimi olmadıklarıma gönderse, bozulur uyarırım. Benim mahremimi neden paylaştın diye
Çok haklısın mahremiyet diye birsey var illaki herkes görmesimi lazım mış ınsanlar çeşitli hasedi olanıda var nazarıda o bakışlar ki iyi degılBana sorması gerekmez miydi sonuçta benim evim
Ama sizin kuzeniniz kendi evini göstermiş onu bende yaparım ama annemin benim evimi benim iznim olmadan göstermesi hoş değilEvinizi merak ediyorlardir ve il disi oldugu icin gelemeyeceklerdir hemen ve gormek istemislerdir. Ne olacak ki? Ne yapacaklar sizin evinizin fotografini?
Kuzenim de yurtdisina evlendi evini merak etmistim ve goruntulu aramayla heryerini gezdirmisti...
Şu herseye de ozel, mahrem diyenler evine kimseyi misafir almiyor herhalde, gelenlerde hic tuvalet vs kullanmiyor????
Bana sorması gerekmez miydi sonuçta benim evim
Ama sizin kuzeniniz kendi evini göstermiş onu bende yaparım ama annemin benim evimi benim iznim olmadan göstermesi hoş değil
Akrabalardan kastım mesela annemin amcasının kızı,gelinleri, annemin halası filan. Whatsap grubundan göndermiş. Çok da sevdiğim kişiler değil çok dwdikoducular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?