- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
- Konu Sahibi inciliboncuklu
-
Arkadaşlar bazılarınızın yazdıklarında fikirlerimin eleştirildiğini gördüm. Ben size saygı duyuyorum lütfen siz de bana saygı duyun. Siz evinize her misafir geldiğinde yatak odanızın kapısını açık mı bırakıyorsunuz? Kimisine daha rahat davranırız kimisine daha mesafeli. Bu akrabalar içinde böyle. Evin heryerini göndermiş sonuçta annesi. Kendini rahatsız hissedebilir. Belki haz etmediği insanlar var arasında, belki yeni mobilya aldı ve paylaşmak istemiyor olabilir. İnsanlara durumum yok demiştir, almıştır, bu sebeple dahi eleştirilebilir. Herşey olabilir. Ayrıca kendi evi, konu sahibesi de bunu düşünebilecek yaşta. Gelsinler evinde görsünler istemiştir. Herneyse dediklerimin arkasındayım.
Tam yazıyordum konu sahibesi cevabını gördüm. Bence çok haklısın. Annen dahi olsa senin istemediğin şeyi zorla yapamaz. Artık olan olmuş tabi ama rahatsız olduğun şeyi dile getir.
Aynı şeyi yazmışız valla.Evet acik birakirim yatak odasinin kapisini. Çalinacak degerli esyalarimi orada tutmuyorum, özel şeylerde ortalikta degil, kimsede girip cekmece karistiracak degil. Yatak odasinda mahrem ne var? Yataga bakip esinizle sizi hayal edeceklermiş yoook yaaa... O kadar sapik misafir baska yerlerde de hayal edebilir sizi.
Arkadaşlar bazılarınızın yazdıklarında fikirlerimin eleştirildiğini gördüm. Ben size saygı duyuyorum lütfen siz de bana saygı duyun. Siz evinize her misafir geldiğinde yatak odanızın kapısını açık mı bırakıyorsunuz? Kimisine daha rahat davranırız kimisine daha mesafeli. Bu akrabalar içinde böyle. Evin heryerini göndermiş sonuçta annesi. Kendini rahatsız hissedebilir. Belki haz etmediği insanlar var arasında, belki yeni mobilya aldı ve paylaşmak istemiyor olabilir. İnsanlara durumum yok demiştir, almıştır, bu sebeple dahi eleştirilebilir. Herşey olabilir. Ayrıca kendi evi, konu sahibesi de bunu düşünebilecek yaşta. Gelsinler evinde görsünler istemiştir. Herneyse dediklerimin arkasındayım.
.
Aynı şeyi yazmışız valla.
Yatağıma bakıp cinsel hayatımı düşünecek insan duşakabine bakıp da fantezi kurar yani napayım.
Evet acik birakirim yatak odasinin kapisini. Çalinacak degerli esyalarimi orada tutmuyorum, özel şeylerde ortalikta degil, kimsede girip cekmece karistiracak degil. Yatak odasinda mahrem ne var? Yataga bakip esinizle sizi hayal edeceklermiş yoook yaaa... O kadar sapik misafir baska yerlerde de hayal edebilir sizi.
Saniyorum ki yatak odasi disinda sevisen insanlar da vardir. (Benimki sadece varsayimAbartmıyorsun arkadaşım, merak eden kalkar gelir. Kardeşini anlayışla karşılayabilirsin. Hem yatak odasını merak etmek nedir?
Annem de bana yatak odasının kapısını aç misafirler gelince merak eder gezmek ister evini dedi. Hayır dedikçe üstüme geliyo, o merak eder, şu merak eder diye. Çok afedersiniz kocamla nerde yattığıma bakıp hayal mi kurcaklar dellendirme beni anne dedim. Sustu. O oldu. Ben böyle saçma adetler yumağı görmedim ya.
Grinin 50 tonuna en yakın şey yatağımın tam ayakucundaki duvarda olan boy aynasıBenim de aklima grinin 50 tonundaki adamin fantazi odasi geldiSanki hepsinin odasi öyle döşeli de kilit altinda tutuyorlar. Alti ustu yatak, dolap, ayna yahu
Grinin 50 tonuna en yakın şey yatağımın tam ayakucundaki duvarda olan boy aynası
Evi satarken görmeye gelen herkes yatak odamı da gezdiği için yatağımın karşısındaki aynayı da gördüBu fikri beğendim
Aynı şeyi yazmışız valla.
Yatağıma bakıp cinsel hayatımı düşünecek insan duşakabine bakıp da fantezi kurar yani napayım.
Evi satarken görmeye gelen herkes yatak odamı da gezdiği için yatağımın karşısındaki aynayı da gördü
Ama onun dışında ayna güzel ya seviyorum ben. Aslında tavana asacaktım da gece yarısı kafama iner diye emin olamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?