Annemin benden habersiz evimin fotoğraflarını çekip paylaşması

Evet acik birakirim yatak odasinin kapisini. Çalinacak degerli esyalarimi orada tutmuyorum, özel şeylerde ortalikta degil, kimsede girip cekmece karistiracak degil. Yatak odasinda mahrem ne var sanirsin yatak odasi grinin 50 tonundaki gibi döşenmiş. Yataga bakip esinizle sizi hayal edeceklermiş yoook yaaa... O kadar sapik misafir baska yerlerde de hayal edebilir sizi.

Yatak odamı hiç kimselerin görmemesi gereken bir yer olarak düşünmediğim için rahatsızlığınızı anlayamadım üzgünüm. Yatak, gardrop, şifonyer olan bir oda sonuçta, herkeste var. Özel olarak "oo bu yatakta neler dönmüştür fiyuu" diye düşünecek zihniyette birileri varsa da onun ayıbı, yoksa benim altı nevresim dolu bazalı yatağımı kim napsın diye düşünüyorum.

Evime misafir geldiğinde odam dağınık değilse kapım açıktır, misafirim de paltosunu bırakmaya almaya vs girebilir. Evimi görmeye gelene yatak odamı da gösteririm. Ne olacak ki?

Aynı şeyi yazmışız valla.

Yatağıma bakıp cinsel hayatımı düşünecek insan duşakabine bakıp da fantezi kurar yani napayım.

Valla yatak odam giriş kapısının karşısında kapısı da hep açıktır. Misafiri geçtim kapıya gelen kargocu, sucu bile görüyor. Bi yatak iki şifonyerin özel bir anlamı olmadığı için benim için yatak odamı herkesin görmesinde sorun yok. Herkesin evinde var o yataktan.

Yatağıma bakıp cinsel hayatımı düşünecek insan duşakabine bakıp da fantezi kurar yani napayım.

Benim de aklima grinin 50 tonundaki adamin fantazi odasi geldi Sanki hepsinin odasi öyle döşeli de kilit altinda tutuyorlar. Alti ustu yatak, dolap, ayna yahu

Size saygı duyuyorum sonuna kadar açık bırakın, beni zerre ilgilendirmez. Ben bırakamam ve bu şekilde düşünüyorum. Bu arada son cümleleri başka üye yazdı, karıştırmışsınız.

Ben konu sahibine hak veriyorum evimi gorseler ne olur gormeseler ne olur degil foto cekip atmasina ne gerek var merak edene bi salonun resmini cekip gonderebilirsinizde tuvaletine varana kadar cekmesi de ayri garip ben olsam bende hoslanmazdim

Saniyorum ki yatak odasi disinda sevisen insanlar da vardir. (Benimki sadece varsayim )
O zaman eve kimseyi sokmamak lazim

Bana gore abartmissiniz ben rahatsiz olmam hani bunun icin izin almasina da gerek yok annemin tabi boyle konular kisiye gore degisir siz daha farkli bakiyorsunuzdur olaya burdaki nokta su sizin rahatsiz olacaginizi bildigi haldemi yolladi anneniz

Komidin, dolap vs. mahrem nasil oluyor bende anlamadim. sonucda yatak odasinin girisinde kocaman bir dildo durmuyor yani.
hele banyo beni benden aldi...
neyse, bazi insanlarin mahrem anlayisi fayansa ve dösege yansidi galiba

Ahaha onu biz de düşündük de mok yoluna gideriz diye gözümüz yemedi. Tepene 15 kiloluk ayna inerse yaşama şansın %12 falan olur muhtemelen. Duvar hiç aklıma gelmemişti ama ufkumu açtın.

Mahrem mi değil mi bilmem ama ne olursa olsun size sorması gerekir annenizin. Kızım evini merak ettiler yollayabilirmiyim 4-5 resim dese zaten sizde çok itiraz etmezdiniz. Sormaması ayıp. Ancak ne yazık ki anne ve babalar evlensenizde çoluk çocuğuda karışsanız büyüdüğünüzü ayrı bir birey olduğunuzu kabul edemiyor. O sebep ile bir çok konuda sormadan hareket ediyorlar. Siz haklısınız konu sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…