- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.147
- 298
- Konu Sahibi inciliboncuklu
-
Ben de evlenince tavana ayna istiyorum ama malum turk adetleri yeni evlinin evi illaki gezilir eşe dosta malzeme olmaktan korkuyorumEvi satarken görmeye gelen herkes yatak odamı da gezdiği için yatağımın karşısındaki aynayı da gördü
Ama onun dışında ayna güzel ya seviyorum ben. Aslında tavana asacaktım da gece yarısı kafama iner diye emin olamadım.
Hayır o detaya inersek koltuk falan da girer işin içine, misafirliğe katlanır tabureyle gitmek gerekir. Yani yatağıma bakıp "vıyy bu ne sevişmiştir bunda" diye düşünecek insan varsa zaten yatağımı görmesine gerek yok, her halükarda kurar kafasında.Komidin, dolap vs. mahrem nasil oluyor bende anlamadim. sonucda yatak odasinin girisinde kocaman bir dildo durmuyor yani.
hele banyo beni benden aldi...
neyse, bazi insanlarin mahrem anlayisi fayansa ve dösege yansidi galiba
Duvara as boy aynasını gitsin. Hem işe de yarıyor, kıyafet denerken yataktan al giy bak hemen. Pratik. Tavana asmak yemediAhaha onu biz de düşündük de mok yoluna gideriz diye gözümüz yemedi. Tepene 15 kiloluk ayna inerse yaşama şansın %12 falan olur muhtemelen. Duvar hiç aklıma gelmemişti ama ufkumu açtın.
Tavandan güvenlik olarak vazgeçtim ama yatağımın tam karşısındaki aynayı ailem, arkadaşlarım herkes gördü. Benim için sorun değil. Siz de ev gezmeleri bittikten sonra asarsınız olmazsa.Ben de evlenince tavana ayna istiyorum ama malum turk adetleri yeni evlinin evi illaki gezilir eşe dosta malzeme olmaktan korkuyorum
benim dolaplarım kapaklı dolaplardan değil millete çamaşırlarımı göstermek istememem benim hakkım, mecbur muyum herbi şeyimi görmelerine..Saniyorum ki yatak odasi disinda sevisen insanlar da vardir. (Benimki sadece varsayim)
O zaman eve kimseyi sokmamak lazim
Tamam yahu niye sinirlendiniz zorla girmedim ya odaniza :)benim dolaplarım kapaklı dolaplardan değil millete çamaşırlarımı göstermek istememem benim hakkım, mecbur muyum herbi şeyimi görmelerine..
Tamam yahu niye sinirlendiniz zorla girmedim ya odaniza :)
Hahaha benim de aklimda oyle seyler canlaniyor acikcasi tuylu kelepceler boy boy dildolar var herhalde diye dusunmedim degilyok ayol sinirlenmedim yazışmalarda böyle anlaşılmalar olabiliyor. Benim sebebim o, belki arkadaşlarında sex oyuncağı bi şeysi vardır göstermek istemezler yani, her şey olabilir :))
Duvara as boy aynasını gitsin. Hem işe de yarıyor, kıyafet denerken yataktan al giy bak hemen. Pratik. Tavana asmak yemediBir de korkarım ayol geceyarısı uyanıyorsun tepeden sana bakan bir yüz
Tavandan güvenlik olarak vazgeçtim ama yatağımın tam karşısındaki aynayı ailem, arkadaşlarım herkes gördü. Benim için sorun değil. Siz de ev gezmeleri bittikten sonra asarsınız olmazsa.
ahahhahhaha yani yatak odası bu. Eşim üni.de okurken elektrik işleri yaparmış. Bigün bi eve gitmiş, işini bitirmiş, sigorta kutusuna bakıcakmış. Sandalyeye çıktım sigortanın önünde de bi dolap vardı üstünde çeşit çeşit vibratörü görünce gözlerim pörtledi dediHahaha benim de aklimda oyle seyler canlaniyor acikcasi tuylu kelepceler boy boy dildolar var herhalde diye dusunmedim degil
O şifonyerler niye var sanıyorsunuzHahaha benim de aklimda oyle seyler canlaniyor acikcasi tuylu kelepceler boy boy dildolar var herhalde diye dusunmedim degil
Amaan kime ne ya. Sanki beyinle seviştiğini bilmiyorlar. Seninki en azından nikahlı koca. Ben bir de bekar halimle koca ayna astım evlerden ırakBenim giyinme odam ayrı, orda eşek kadar ayna var zaten. Yatak odasına koyduğum aynanın kullanım amacı tek olacak ve her gören anlayacakeyvahlar olası
“Sonuçta benim” bıdı bıdısında fenalık geldi gerçekten. Annenizle babanızın evini doğunca misler gibi sahiplendiniz. Bu analar biraz açıkgöz olsa “burası benim evim, çok yerleşme evlenip gideceksin nasılsa” dye büyütür çocuklarını. Ama yok işte, varını yoğunu seriyorlar çocukların önlerine.
Anneniz zaten benim dememis ki ... kizinin eviyle biraz hava atmis :)Bana sorması gerekmez miydi sonuçta benim evim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?