Annemin benden habersiz evimin fotoğraflarını çekip paylaşması

Ben de evlenince tavana ayna istiyorum ama malum turk adetleri yeni evlinin evi illaki gezilir eşe dosta malzeme olmaktan korkuyorum

Komidin, dolap vs. mahrem nasil oluyor bende anlamadim. sonucda yatak odasinin girisinde kocaman bir dildo durmuyor yani.
hele banyo beni benden aldi...
neyse, bazi insanlarin mahrem anlayisi fayansa ve dösege yansidi galiba
Hayır o detaya inersek koltuk falan da girer işin içine, misafirliğe katlanır tabureyle gitmek gerekir. Yani yatağıma bakıp "vıyy bu ne sevişmiştir bunda" diye düşünecek insan varsa zaten yatağımı görmesine gerek yok, her halükarda kurar kafasında.
Ortalıkta külodum sütyenim falan olmadıkça yatak odam mahrem değil benim için, dolayısıyla birinin yatak odasının fotoğrafını görsem "güzel odaymış" der geçerim. Ama tabii herkesin odaya eşyaya atfettiği değer farklı olduğu için kendi görüşümüzü belirtip geçiyoruz.

Ahaha onu biz de düşündük de mok yoluna gideriz diye gözümüz yemedi. Tepene 15 kiloluk ayna inerse yaşama şansın %12 falan olur muhtemelen. Duvar hiç aklıma gelmemişti ama ufkumu açtın.
Duvara as boy aynasını gitsin. Hem işe de yarıyor, kıyafet denerken yataktan al giy bak hemen. Pratik. Tavana asmak yemedi Bir de korkarım ayol geceyarısı uyanıyorsun tepeden sana bakan bir yüz

Ben de evlenince tavana ayna istiyorum ama malum turk adetleri yeni evlinin evi illaki gezilir eşe dosta malzeme olmaktan korkuyorum
Tavandan güvenlik olarak vazgeçtim ama yatağımın tam karşısındaki aynayı ailem, arkadaşlarım herkes gördü. Benim için sorun değil. Siz de ev gezmeleri bittikten sonra asarsınız olmazsa.

Saniyorum ki yatak odasi disinda sevisen insanlar da vardir. (Benimki sadece varsayim )
O zaman eve kimseyi sokmamak lazim
benim dolaplarım kapaklı dolaplardan değil millete çamaşırlarımı göstermek istememem benim hakkım, mecbur muyum herbi şeyimi görmelerine..

“Sonuçta benim” bıdı bıdısında fenalık geldi gerçekten. Annenizle babanızın evini doğunca misler gibi sahiplendiniz. Bu analar biraz açıkgöz olsa “burası benim evim, çok yerleşme evlenip gideceksin nasılsa” dye büyütür çocuklarını. Ama yok işte, varını yoğunu seriyorlar çocukların önlerine.

yani gerçekten burdaki bazı konular artık bana sırf biseyler paylaşmak için yazıldığını düşünüyorum. Başlığı gördüğüm de bende medyayla paylaşmış da tüm türkiye evini görmüş sandım öyle ki insanlar havadan nem kapıyor artık millet ne dertlerle uğraşıyor sizin dert ettiğinize bakın... burda bir başlık açtığınıza bile değmiyor gidin annenize hesap sorun eviniz de yada ayna karşısın da resim çekip paylaşınca sanki kimse odanızı görmüyor bi mahremiyet diye tutturmuşsunuz. İnsanın fikri neyse zikri de o olur neymiş benim yatakta ne yaptığımı hayal edeceklermiş bu kadar aklinizi kurcalamayın ufak tefek şeylerle doldurmayın kendinizi derim

Annemi bu yüzden asla üzmezdim. İstediğine göndersin, heves etmiş kadıncağız, kızımın evi diye övünmek istemiştir. Benimki direk misafir çağırıp gezdiriyor. Nasıl seviniyorum mutlu diye.

yok ayol sinirlenmedim yazışmalarda böyle anlaşılmalar olabiliyor. Benim sebebim o, belki arkadaşlarında sex oyuncağı bi şeysi vardır göstermek istemezler yani, her şey olabilir :))
Hahaha benim de aklimda oyle seyler canlaniyor acikcasi tuylu kelepceler boy boy dildolar var herhalde diye dusunmedim degil

Benim giyinme odam ayrı, orda eşek kadar ayna var zaten. Yatak odasına koyduğum aynanın kullanım amacı tek olacak ve her gören anlayacak eyvahlar olası

Hahaha benim de aklimda oyle seyler canlaniyor acikcasi tuylu kelepceler boy boy dildolar var herhalde diye dusunmedim degil
ahahhahhaha yani yatak odası bu. Eşim üni.de okurken elektrik işleri yaparmış. Bigün bi eve gitmiş, işini bitirmiş, sigorta kutusuna bakıcakmış. Sandalyeye çıktım sigortanın önünde de bi dolap vardı üstünde çeşit çeşit vibratörü görünce gözlerim pörtledi dedi kadın da o an hatırlamış sanırsam kızardı terledi hiç renk vermedim görmezlikten geldim dedi.. O geldi aklıma bi an. Yani evin her yerinden her şey çıkabilir :))

O şifonyerler niye var sanıyorsunuz

Benim giyinme odam ayrı, orda eşek kadar ayna var zaten. Yatak odasına koyduğum aynanın kullanım amacı tek olacak ve her gören anlayacak eyvahlar olası
Amaan kime ne ya. Sanki beyinle seviştiğini bilmiyorlar. Seninki en azından nikahlı koca. Ben bir de bekar halimle koca ayna astım evlerden ırak Kimbilir evi gezenler ne düşünmüştür

ana babaya da biz yalvardık sanki bizi doğur diye. sahiplenmeyip napıcam ana kucağında eve ekmek mi götürücem?

Ne olursa olsun size sorması lazımdı, kardeşinize göndermesini anladım ama başka aile fertlerine göndermek için size danışabilirdi.

Bence haklısınız, kardeş neyse de diğerleri için sorması gerekirdi. Özellikle kendisini bir birey olarak görmeyen, iradesini engelleyen, kişiliğine saygı duymayan ailelerde yetişmiş kişilerde bu tutum önem kazanıyor olabilir, benim için böyle sanırım en azından.
Yatak odasını özel görmeyi de normal buluyorum, kişisel bir durum.
Sevişmelerini hayal etmek falan yanlış bir düşünce ama özel alan kavramını severim. Bir de beni insanların gereksiz merakları, dedikoducu olmaları, güvenilmezliği falan daha çok rahatsız ediyor sanırım.
Mesela gelin evi miydi neydi o programda rahatsız edici geliyor bana bu açıdan, mal karşılaştırması, gösteriş yapılması, üzerinde bu kadar konuşmak falan, bu tarz şeyleri tetikliyor bence toplum içinde de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…