- 12 Ekim 2018
- 69
- 29
- 3
- 28
- Konu Sahibi Purpleviolett
Buradaki konulara baktım da benim açtığım bu konu çok da önemli değil gibi ama gerçekten canımı çok sıkıyor. Başka bir şehirden üniversite okumak için İstanbul'a geldik annemle kalıyorum evde 21 yaşındayım bu yaşıma kadar bir kez bile beni tek dışarı bırakmadı arkadaşlarımla bulusayim diyorum aslında diyemiyorum bile çünkü cevabını biliyorum. Mezun olurken 24 olacam o yaşıma kadar bir kez bile çıkmamış olacağim dışarı. Artık öyle bir durumdayım ki tek başıma dışarıya çıkmaya korkar hale gelmişim sanki bütün kötülükler beni bulacakmis gibi ve bu durum hep devam edecekmiş gibi. Bazı şeyleri kendim halledip ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum ama bir karar alırken bile bunu anneme danışmam söylemem o izin verirse yapmam gerekiyor. Biliyorum insanlar çok kötü ama arkadaşlarımla da vakit geçirmek istiyorum. Böyle söyleyince bana sen ünivde arkadaşlarını görüyorsun ben bu evde ne yapıyorum demeye başlıyor ama ben de kendisi için bir çok şey yapıyorum arkadaşlarım gel deyince girmiyorum etkinliklere katılmıyorum. Bu durumu nasıl çözebilirim bazen ben yanlış mı yapıyorum acaba diye düşünüyorum 
Ay ben şok!