Doğrudur canım benim ama gelmesin tamam ona bişey dediğim Yok kızım ne yaptın deyip bi kere aramadı düşün eşimin bile dikkatini çekti beni üzmemek için bişey demiyor zaten çok hassas bi durumdayım arayıp sormayayım yani zaten arıyorum ya açmaz ya kapalı geri dönmez asla mesaj yazıyorum cvp vermiyor nasılsın yazıyorum iyi yazıyor o kadar kız kardeşim çok üzüyor onu ona hiçbir zaman diş geçiremedi sürekli bana müdahale etmek istiyor her şeyde yaptı bekarken de ama ben evli bi kadınım bi hayatım var bınu ona anlattım iki gün iyi sonra yine başlıyor aynı şeylerCanım benim annem de hep yanımda ama çocuk gibi azarlar sürekli eleştirir .
Evime gelir sürekli niye dağınık neden pis vs.
Anne hep değerli ama bazen de annesiz yaşamaya alışmak gerekiyor .
Dahil olmak istemiyor sa dahil etme .
Huyu öyle değil kardeşim onu ne kadar üzse de onu affediyor ve hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor her şeye ben ona hiçbir şey yapmadığım halde böyle her zorunluğunda yanında olan benim ama en kötü benimHuyu böyle demek ki. Ya hoş görün ya serbest bırakın.
Beklentim Yok ama o benim annem her zaman arayıp soran gelen giden bu olay olunca kesti her şeyi babam bile arıyor ne yaptınız vs diye yanıma uğradı bi kere tabiki de ayrı bi bireyiz ama anne baba her zaman yeri ayrıdır birden bire böyle olmasına anlam veremiyorum inşallah sağ Salim hayırlı haberleri alırım canımKimseden beklentiye girmeyin
Tüp bebek oğlum 7 yaşında kimse tüp bebek olduğunu dahi bilmiyor 4-5 aylık hamile iken söyledim ailelere cinsiyeti vs belli idi
Annenizin huyu böyle imiş zaten neden kendinizi üzesiniz yıllar önce göbek bağınız kesildi siz ayrı bir bireysiniz
Sıkmayın Can'ınızı sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi
Beklentim Yok ama o benim annem her zaman arayıp soran gelen giden bu olay olunca kesti her şeyi babam bile arıyor ne yaptınız vs diye yanıma uğradı bi kere tabiki de ayrı bi bireyiz ama anne baba her zaman yeri ayrıdır birden bire böyle olmasına anlam veremiyorum inşallah sağ Salim hayırlı haberleri alırım canım
İnsanın bu durumlarda en çok annesine ihtiyacı oluyor bir kere arasaydı keşke yavrum ne yaptın deseydi dua etseydi başka bişey istemezdim doğurdu büyüttü ama anne babanın sorumluluğu ölene kadar bitmezDoğurmakla anne olunmuyor işte.
Annem olarak yanımda olduğunu desteğini hissetmek istedim ama bunda da beni yalnız bıraktı diğer arkadaşın dediği gibi gelse de çenesini tutamaz bu sefer tartışma olur en güzeli belki deBir gerekçe ile karşı imiş her neyse mantıklı ya da değil
O da tepkisini böyle gösteriyor
Arayıp sormalı vs diye bir şey yok
Kadın esasen net tüp bebek istemiyor ve bu nedenle sizinle ilgilenmiyor
Boş verin sıkmayın canınızı
Hayır aksine hep destek oluyorum elimden geldiği kadar eşimi de seviyor yani bi sorun yaşamadıkBi sorunmu oldu annenizle,
Yoksa bu kadar ilgisizlik normal degil..
Neden tedaviye karşı o zaman ?Hayır aksine hep destek oluyorum elimden geldiği kadar eşimi de seviyor yani bi sorun yaşamadık
Çocuğumuz olmasını istemiyor çünkü bunu söylemişti baştan baskı da yaptı bi kaç kere ben ona söylemedim bile tedaviye karar verince çünkü moralimi bozacak biliyorum sonra öğrendi bi şekilde sürekli vazgeçirmeye çalıştı şimdi de ondan dolayı böyle olduğunu düşünüyorum ama çok yanlış bişeyNeden tedaviye karşı o zaman ?
Bu zamanlarda destek olması gerekirdi tuhaf.
Eski konuları okudum.Çocuğumuz olmasını istemiyor çünkü bunu söylemişti baştan baskı da yaptı bi kaç kere ben ona söylemedim bile tedaviye karar verince çünkü moralimi bozacak biliyorum sonra öğrendi bi şekilde sürekli vazgeçirmeye çalıştı şimdi de ondan dolayı böyle olduğunu düşünüyorum ama çok yanlış bişey
İnşallah rabbim hayırla sonuçlandırır canım tüm bekleyişleri sadece benim değilBoşver canım ya sen şimdi anne ol da esas o zaman kızacaksın ona , sen nasıl annesin diye ah ahh anne olmak doğurmakla vallahi olmuyor o işin ciğeri başka sen anne ol aile ol gerisini takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?