Annemin beni Yok gibi görmesi çok zoruma gidiyor

3419

Sonbahar yağmurları☘️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
1.695
1.592
83
Mrb arkadaşlar hayırlı ramazanlar ben şu an tüp bebek tedavisine başladım Cumartesi yumurtalarım toplanacak inşallah ama bu süreçte herkes yanımda arıyor soruyor ilgileniyor annem ne hastaneye geliyor hadi gelmedin bi ara öyle değil mi ne arıyor ne soruyor çok üzüyor beni bu durum hastaneye her gittiğimde ağlayasım geliyor zaten tedaviyi istemiyordu ama ben ona eşimle ikizimin kararı bu kimse bu konuyla alakalı bize şunu yapın bunu yapın diyemez anne dedim destek ol bana dedim ben senin kızınım dedim sonra bi süre iyi snra yine ipler koptu hastaneye gelir misin benimle dediğim gün bana cvp vermedi sabah kalkmış arkadaşlarıyla gezmeye gitmiş babamdan öğrendim ben bu durumda ne yapmalıyım sizce çok kırıldım ona annem sonuçta başkası olsa umrumda olmaz ama anne insanın hayatındaki en önemli en değerli kişisi :-(

Canım benim annem de hep yanımda misafir gelse anne gel gel diye zorlarim ,gelir misafirlere surat asar burnundan döker yaptığı iyiliği .
azarlar sürekli eleştirir .
Evime gelir sürekli niye dağınık neden pis vs.
Anne hep değerli keza benim annem de öyle benim için ama bazen de annesiz yaşamaya alışmak gerekiyor .
Dahil olmak istemiyor sa dahil etme .
Sonra soylenmesini dinlemek zorunda kalma.

Doğrudur canım benim ama gelmesin tamam ona bişey dediğim Yok kızım ne yaptın deyip bi kere aramadı düşün eşimin bile dikkatini çekti beni üzmemek için bişey demiyor zaten çok hassas bi durumdayım arayıp sormayayım yani zaten arıyorum ya açmaz ya kapalı geri dönmez asla mesaj yazıyorum cvp vermiyor nasılsın yazıyorum iyi yazıyor o kadar kız kardeşim çok üzüyor onu ona hiçbir zaman diş geçiremedi sürekli bana müdahale etmek istiyor her şeyde yaptı bekarken de ama ben evli bi kadınım bi hayatım var bınu ona anlattım iki gün iyi sonra yine başlıyor aynı şeyler

Huyu böyle demek ki. Ya hoş görün ya serbest bırakın.
Huyu öyle değil kardeşim onu ne kadar üzse de onu affediyor ve hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor her şeye ben ona hiçbir şey yapmadığım halde böyle her zorunluğunda yanında olan benim ama en kötü benim

Kimseden beklentiye girmeyin

Tüp bebek oğlum 7 yaşında kimse tüp bebek olduğunu dahi bilmiyor 4-5 aylık hamile iken söyledim ailelere cinsiyeti vs belli idi

Annenizin huyu böyle imiş zaten neden kendinizi üzesiniz yıllar önce göbek bağınız kesildi siz ayrı bir bireysiniz

Sıkmayın Can'ınızı sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi

Beklentim Yok ama o benim annem her zaman arayıp soran gelen giden bu olay olunca kesti her şeyi babam bile arıyor ne yaptınız vs diye yanıma uğradı bi kere tabiki de ayrı bi bireyiz ama anne baba her zaman yeri ayrıdır birden bire böyle olmasına anlam veremiyorum inşallah sağ Salim hayırlı haberleri alırım canım

Doğurmakla anne olunmuyor işte.

Bir gerekçe ile karşı imiş her neyse mantıklı ya da değil

O da tepkisini böyle gösteriyor

Arayıp sormalı vs diye bir şey yok

Kadın esasen net tüp bebek istemiyor ve bu nedenle sizinle ilgilenmiyor

Boş verin sıkmayın canınızı

Doğurmakla anne olunmuyor işte.
İnsanın bu durumlarda en çok annesine ihtiyacı oluyor bir kere arasaydı keşke yavrum ne yaptın deseydi dua etseydi başka bişey istemezdim doğurdu büyüttü ama anne babanın sorumluluğu ölene kadar bitmez

Annem olarak yanımda olduğunu desteğini hissetmek istedim ama bunda da beni yalnız bıraktı diğer arkadaşın dediği gibi gelse de çenesini tutamaz bu sefer tartışma olur en güzeli belki de

Bi sorunmu oldu annenizle,
Yoksa bu kadar ilgisizlik normal degil..

Bi sorunmu oldu annenizle,
Yoksa bu kadar ilgisizlik normal degil..
Hayır aksine hep destek oluyorum elimden geldiği kadar eşimi de seviyor yani bi sorun yaşamadık

Neden tedaviye karşı o zaman ?
Bu zamanlarda destek olması gerekirdi tuhaf.
Çocuğumuz olmasını istemiyor çünkü bunu söylemişti baştan baskı da yaptı bi kaç kere ben ona söylemedim bile tedaviye karar verince çünkü moralimi bozacak biliyorum sonra öğrendi bi şekilde sürekli vazgeçirmeye çalıştı şimdi de ondan dolayı böyle olduğunu düşünüyorum ama çok yanlış bişey

Eski konuları okudum.
Sanırım evliliginizden emin olmanızı istiyor,
İlk evlılıgınızden cocuklarınız varmış,
Bundada olurda yurumezse ortada cocuk kalmasın dıye dusunuyor.
Kendince haklı olabilir. Yinede siz kararınızı vermişsiniz destek olsa iyi olurdu.

Boşver canım ya sen şimdi anne ol da esas o zaman kızacaksın ona , sen nasıl annesin diye ah ahh anne olmak doğurmakla vallahi olmuyor o işin ciğeri başka sen anne ol aile ol gerisini takma

Boşver canım ya sen şimdi anne ol da esas o zaman kızacaksın ona , sen nasıl annesin diye ah ahh anne olmak doğurmakla vallahi olmuyor o işin ciğeri başka sen anne ol aile ol gerisini takma
İnşallah rabbim hayırla sonuçlandırır canım tüm bekleyişleri sadece benim değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…