- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye istemiyodu tedaviyi?
bosver desem de gecmiyor. tedviyle bebgim oldu annem ilk tedavim olumsuz olunca ilk cocugu olmayan sen degilsin dedi. abartmaya getirdi yani. sonrasinda tum tedavilerimi sakladim. kuretaj oldum onu da sakladim. hamileligim boyunca sacma.kaprislerini cektim. dogum.oldu 40 gun yanimda kaldi esimle aramizi toplamamiz 5 ayi buldu. Rabbim tekrar evlat nasip etti bir hafta kaldi kacti gitti. cok agladim ama bosver tedavine bak sen... bazen baskalari daha degerli oluyor... mesela bizde kardealerim benden daha kiymetli...
dilerim gun gelir bugunler birer tebessum ile hatirlanir...sıkmayın canınızı
görümcem düşük yaptı
kv dem aman bir çocuk doğuramadı biz de bekliyorduk doğuracak diye dedi
valla iyi ki görümcem yoktu
kimseye bir şey diyemedim ama kv ye de cevap veremedim
kitlenmek neymiş gördüm
yoksa keşke nene de seni doğuramasaymış demeyi hak etmişti
ben hatırladım konu sahibini
ikinci eşi şimdiki eşi, ilk evlilikten de çocuk var
konu sahibi operasyon geçirdiği için normal yolla bebek olmuyor
o nedenle tedavi oluyor
annesi bir çocuk daha olursa bakamazsın
ya bu eşten de ayrılırsan vs vs diyordu
İşte aynen böyle canım ben ne yapsam hiçbir zaman yaranamadım zaten geçen babamla tartışmış babam beni aradı yazık ağladı adam sinirlerim bozuldu bende ağladım arıyorum açmıyor mesajlar atıyor teyzemi aradım o aramış açmış ya böyle biri evladı arıyor açmıyor ablası arayınca her şeyi döküyor Ki can kurban bi teyze değildir bana ayna gibi oldun geçen sene bi kadınla arkadaşlık kurdu ben kadını görünce hiç hoşlanmadım ve bunu anneme söyledim evine gidip kalınca bana demediğini bırakmayan kadın hizmetçi gibi kıllanan annem o kadını evine aldı 3 çocukla 2 hafta baktı benim dediklerim bir bir çıktı kadın evli başkasıyla dost hayatı yaşıyor başımıza bela oldular zor kurtulduk ve hala da aynı sanki cahil o ben büyüğüm sürekli boşanacağım ayrılacağım bir de söylemesi çok zor ama bi kaç kişiye benim için üvey kızım demiş kafam sulanıyor yemin ederim ben ne yaptım bu kadınabosver desem de gecmiyor. tedviyle bebgim oldu annem ilk tedavim olumsuz olunca ilk cocugu olmayan sen degilsin dedi. abartmaya getirdi yani. sonrasinda tum tedavilerimi sakladim. kuretaj oldum onu da sakladim. hamileligim boyunca sacma.kaprislerini cektim. dogum.oldu 40 gun yanimda kaldi esimle aramizi toplamamiz 5 ayi buldu. Rabbim tekrar evlat nasip etti bir hafta kaldi kacti gitti. cok agladim ama bosver tedavine bak sen... bazen baskalari daha degerli oluyor... mesela bizde kardealerim benden daha kiymetli...
Tabiki de öyle canım öyle olan çok insan var tedavi merkezinde bile görüyoruz konuşuyoruz her şey tam düzeliyor bi pürüz çıkıyor tedavim bitmek üzere şimdi de annem böyle yapıyor evim müteahhit en verildi kiradan kurtuldum onlara bile sevinemiyorum doktorum hep olumlu konuşuyor ona bile sevinemiyorum ona o kadar ihtiyacım var Ki şu an keşke olsa sarılsa başımı omzuna koyup uyusam hiçbir şey yapmasa sevgi dolu baksa keşkeay ne alaka canım. o zaman kimse kocasından ikinci cocuk yapmasın sonuçta herkes ayrılabilir.
Tabiki de öyle canım öyle olan çok insan var tedavi merkezinde bile görüyoruz konuşuyoruz her şey tam düzeliyor bi pürüz çıkıyor tedavim bitmek üzere şimdi de annem böyle yapıyor evim müteahhit en verildi kiradan kurtuldum onlara bile sevinemiyorum doktorum hep olumlu konuşuyor ona bile sevinemiyorum ona o kadar ihtiyacım var Ki şu an keşke olsa sarılsa başımı omzuna koyup uyusam hiçbir şey yapmasa sevgi dolu baksa keşke![]()
Hamilelik durumunda bile sevinmez o yine gerer beni o hatasını anlayana kadar yaklaşmayı düşünmüyorum benim stresten uzak olmam gerekiyor maşallah herkesten çok annem sokuyor strese en iyisi böyle teşekkür ederimbence huyunu öğrendiniz artık annenizden bişey beklemeyin. tedavi sürecini filan da paylaşmayın. gebe kalırsaniz söylersiniz.