Annemin bitmek bilmeyen telefon bağımlılığı.

Ön yargi ne alaka. Yukardaki yazinizda dolandirici memleket derdegi oldugu anlasilmiyor ki yada ben anlamadim. Konunuzdan seve seve de uzak dururum problem yok. Anneniz bosuna hepinizden uzak durmuyordur kendi kendine

Karışmayın kadına ya çocuk mu kadın. bu yaştan sonra aktivite bulamamış orada mutlu oluyor demek ki çocuk gibi bırak telefonu mu denir

Karışmayın kadına ya çocuk mu kadın. bu yaştan sonra aktivite bulamamış orada mutlu oluyor demek ki çocuk gibi bırak telefonu mu denir
Yani tabii ki öyle karışmıyoruz. Kalk ödevlerini yap, ders çalış diyecek halimiz yok ama kendine zarar veriyor bu durum ve biz üzülüyoruz.ayrica kötü niyetli insanların kandırmasından da korkuyoruz Facebook gruplarından memleketine yardım bahanesiyle vs.

Ay benim annem de böyleydi bi de o gruplardan bunlar yaşlı adamlar var onlarda arkadaşlık filan atmışlar anneme şu yaşımdan sonra elin adamları mesaj mı atıcak bana diye bıraktı şimdi daha az oyalanıyor

Bagımlıklar bastirilmak istenen travma ile alakalıdır kendini sacma nir seyle oyalıyor ki onu düşünmesin

Kaç yaşında anneniz?

Bagımlıklar bastirilmak istenen travma ile alakalıdır kendini sacma nir seyle oyalıyor ki onu düşünmesin
Çok büyük travmaları yok aslında.eskiden çok güzel kitap okurdu gelir bana sorardı kitaplarımdan isterdi babamla film izlerlerdi emekli olduktan sonra da bir yerde çalıştı 2 yıl falan çalışmaya alışık olduğu için. Ama sonra bir anda telefona alıştı.

Eğitimli biriyse üniversite sınavına sokup bir üniversite okutsanıza valla 4 sene rahat edersiniz hem de emin ol sınıf derecesi oluyor yaşlı okuyanlar bizde vardı bir sürü neden okuyorsunuz derddik can sıkıntısı derlerdi

Ahahaha laf arasında bazen söylüyorum sen ikinci üniversite oku benim yerime de kpss ye hazırlan diyorum olur diyor

Hangimiz bağımlı değil ki. Eskiden ev gezmeleri, komşu kahveleri vardı. Şimdi artık onlar yok. Can sıkılıyordur.Napsin kadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…