• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin Boşanma Süreci

kirazmevsimiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2021
132
173
33
32
Kızlar selamlar . Annem babam şiddetli kavga etti . 30 yıldır evliler . Babam artık annemi bezdirmiş durumda . Babam anneme ben gittim boşanma dilekçesi verdim diyor . Evden annemi zaten getirecektim ben ayrı yaşıyorum çalıştığım için ama babam bize dedi ki gidin evimden anneniz burada yaşayamaz vs . Zaten dilekçe verdim vs sizde gidin dilekçe verin boşanalım dedi . Biz de korktuk babam şiddet eğilimlisi diye anmemi hemen aldık getirdik başka şehire . Kızlar dilekçe verdim diyor ama e devletten gözükmüyor farklı şehirdeyiz adliyeden de gözükmüyor . Yani anlaşmalı boşanma da taraflar ayrı ayrı mı dilekçe verir onu biliyor musunuz ? Bir de bu boşanma sürecinde mal paylaşımı vs hiç konuşulmadı . Babam o kadar sert biri ki arayıp soramadık bile hangi mal kime kalacak diye ne yapmalıyız sizce ? Annem mağdur da olmasın istiyoruz .

Evden giden kusurlu sayılıyor ama şiddet eğilimi var demişsiniz tehlikeye bende atmak istemezdim sanırım. Bence siz arayın babanızı . Güzelce konuşun ne olacak be yapacaksınız diye
Teşekkür ederim . Evet şiddet eğilimli mecbur çıktık hatta biz giderken bir baktık araba ile geçip bizi videoya alıyor

Çok teşekkürler bu şerh işini bilmiyordum
gidip notere şerh koydurun en hızlı şekilde
yoksa evlilikten sonra edinilen malları babanız annenizden onay almadan başkasına rahatça devredebiliyor
annenizi pusturmuş sizi pusturmasına izin vermeyin

sizi neden videoya alıyor.. evi terkettiğini göstermek için kanıt olarak kullanacak belki de

gidip notere şerh koydurun en hızlı şekilde
yoksa evlilikten sonra edinilen malları babanız annenizden onay almadan başkasına rahatça devredebiliyor
annenizi pusturmuş sizi pusturmasına izin vermeyin

sizi neden videoya alıyor.. evi terkettiğini göstermek için kanıt olarak kullanacak belki de
Evet belki de çok haklısınız . Korkumuzdan ve iyi niyette. susuyorduk ama belli ki babam da iyi niyet kırıntısı bile yok

Evden giden kusurlu sayılıyor ama şiddet eğilimi var demişsiniz tehlikeye bende atmak istemezdim sanırım. Bence siz arayın babanızı . Güzelce konuşun ne olacak be yapacaksınız diye
Evden giden kusurlu sayılıyor yalanını ilk kim bulduysa onu gidip dovevecegim. Evden sebepsiz yere gidip üstüne boşanma davası açmayan taraf için diğer taraf "terk" sebebiyle önce ihtar çekmesi gerekir dönmezse dava açabilir bunun süresi de 4+2 ay

Şu durumda evden giden kusurlu değil. Şiddet var adam evden de kovmuş. Keyfe keder çıkıp gitmemiş kadın

babanız 30 yıllık evliliğinde hep böyle miydi?yoksa sonradan çekilmez mi oldu.adamlar 50 yaştan sonra şeytana dönüşebiliyorlar maalesef
Maalesef hep böyleydi . Annem bizler için tahammül ediyordu . Bir de annemin kimsesi yoktu . Şimdi de artık annem bıkmış biz de büyüdük annemin ezilmesine dayanamıyoruz

Evden giden kusurlu sayılıyor yalanını ilk kim bulduysa onu gidip dovevecegim. Evden sebepsiz yere gidip üstüne boşanma davası açmayan taraf için diğer taraf "terk" sebebiyle önce ihtar çekmesi gerekir dönmezse dava açabilir bunun süresi de 4+2 ay
Evet öyleymiş avukata danıştık bugün o da en son düşüneceğiniz şey bu dedi . Zaten kadın evden gitmeye çoğu zaman korktuğu için mecbur kalıyor yani doğal dedi

Siz bu işin icinden cikamazsinuz babanız mal kaçırır hemen avukata gidin
Evet haklısınız ama şaşırdık kaldık inan ki babam dava açtım diyor ortada dava yok avukatta anlaşmalı mı boşanma olacak diyor babamla konuşmamız mümkün gözükmüyor ne yaptığını anlamak çok zor . Çekişmeli boşanma olursa da 4 yıla kadar da sürebilir dedi avukat ama sadece danıştık .

Yani kızlar biz hiç kimseyi aramadık akrabaları aramış babam annemle ilgili bana karılık yapmıyor demiş yemek yapmayo bilmiyor demiş beni eve almadılar arabada yattım demiş halbuki kızlar hepsi yalan annemin her şeyini herkes beğenir bir babam beğenmez . Bir de kızlar altınlarımız vardı evde . Babam hepsini çantasına doldurdu biz alamadık . Korktuk . Yani kızlar insanın başına gelince bazı şeyler o zaman anlıyor insan bazen anlık ne yapacağını da bilemiyor .

Back
X