Annemin Boşanma Süreci

Kızlar bu arada sabah notere gittik ama noterden şerh olmuyormuş tapu müdürlüğüne gidin dedi oraya da gittik orada da kadın olmuyor dava açmanız gerek dedi . Avukat ile de telefonla konuştum annenizin ikemati burada değilse buraya aldırın dava açmak için dedi avukat .

Kızlar babamın ben başka kadınlara yazdığını gördüm olay buradan çıktı zaten hesap sorduk . Bir de kızlar biz annemlerin yanına tatile gitmiştik babam bizimle hiç iletişim kurmuyordu . Sanki düşman gibiydi. Bir de anneme karşı iyice cimrileşmiş anneme gelince para yok diyormuş meğer bankada para biriktirmiş kızlar . Bir de emekli olacağım evi satacağım gidip köyüme yerleşeceğim diyor annem istemiyor demiş ki geliyorsan gel gelmiyorsan gelme

Mallara şerh koydurunda sonra satmasın.çekişmeli boşansın anlaşmaya yanaşmıyorsa alırsınız malların yarısını en azından kadının güvencesi olur.

Kızlar selamlar . Annem babam şiddetli kavga etti . 30 yıldır evliler . Babam artık annemi bezdirmiş durumda . Babam anneme ben gittim boşanma dilekçesi verdim diyor . Evden annemi zaten getirecektim ben ayrı yaşıyorum çalıştığım için ama babam bize dedi ki gidin evimden anneniz burada yaşayamaz vs . Zaten dilekçe verdim vs sizde gidin dilekçe verin boşanalım dedi . Biz de korktuk babam şiddet eğilimlisi diye anmemi hemen aldık getirdik başka şehire . Kızlar dilekçe verdim diyor ama e devletten gözükmüyor farklı şehirdeyiz adliyeden de gözükmüyor . Yani anlaşmalı boşanma da taraflar ayrı ayrı mı dilekçe verir onu biliyor musunuz ? Bir de bu boşanma sürecinde mal paylaşımı vs hiç konuşulmadı . Babam o kadar sert biri ki arayıp soramadık bile hangi mal kime kalacak diye ne yapmalıyız sizce ? Annem mağdur da olmasın istiyoruz .
Anlaşmalı boşanmada anlasabilecekler mi ? Baban mal paylaşımı yapacak mı ?

Back
X