annemin bulacağı kızla evleneceğim ,ayrılalım dedi...

mylovetuiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
821
6
46
İstanbul
yerine oturmaya başlayan ilişkimizin en güzel günlerinde üstelik de sürekli arayıp sesimi özleyen adam bi günde değişerek annesinin bulacağı biriyle evlenmesinin daha doğru olacağını düşündüğünü söyledi...Bu süre zarfında da arkadaş kalalım çok iyi ve güzelsin seni kaybetmek de istemiyorum dedi... Elimdeki çayı üstüne döküp tokat attım beni ne sandığını haddini bilmesi gerektiğini söyledim çıktım ve peşimden koşarak geldi elimi tuttu bak dedi lütfen beni anla seni üzmek istemiyorum dedi...ittim çimenlere düştü dedim ki şimdi orada otla öküz herif değil bana kimseye bunu yapmaya hakkın yok madem annenin bulduğuyla evleneceksin kimseyi hayatına sokmayacaksın o zaman dedim ... Çok sinirlendim çok gerildim... Biliyorum ki arayacak pişman olup ... kızgınlığımın yatışması için napmalıyım... kurtulduğuma seviniyorum ama çok sinir bozucu değilmi ya

az bile yapmışsın...
terbiyesiz saygısız adama...
açma şekerim arasın arasın dursun...

Ay çok sinir bozucu hemde. Şuan bende aşırı gerildim. Bna böyle bişey yapılsaydı daha fazla tepki gösterirdim. Erkekler bu kadar ana kuzusu olmasın ya

İyi yapabilmişsin serin kanlısın demek..

Şok olur insan düşer bayılır ne bilim , tebrikler..

Bi daha da konuşmayın bence ne hali varsa görsün

' Pirince gideyim derken evdeki bulgurdan da oldu ' zaten

Ellerine Sağlık

Şu saatten sonra arasa da açma. hiiiç muhattap olma.

Konu başlığını okuyunca sevgilin bıraktığı için üzüldüğünü düşünüp onun için yorum yazmaya daha doğrusu kızmaya geldim ama okuyunca yüzümde gülümseme oluştu... Ellerine sağlık... Nefret ederim sünepe erkeklerden...

ççooook sağolun kızlar valla içim şişti dünden beri ama rahatladım da hani :) Çünkü çok okkalı vurdum :) Oh olsun ... sefamm olsun :)

ohhh ohh eline diline sağlık :)))
çocuk resmen "ben ana kuzusunun en önde gideniyim" demiş yaa
o çimenlerde tek başına da ot yiyemez o. illa bunun gibilerinin yanına anneleri lazım.

ohhh ohh eline diline sağlık :)))
çocuk resmen "ben ana kuzusunun en önde gideniyim" demiş yaa
o çimenlerde tek başına da ot yiyemez o. illa bunun gibilerinin yanına anneleri lazım.

haklısın canım :) Tek başına otlayamaz :) Allah'tan ki çok kapılmıyorum yaptıklarıyla henüz yeni etkilemek üzereydi... Kurtuluşumun şerefine herkese benden mucukss :)

seni kaybetmek istemiyorum dediiğine göre annesinin bulduğunu beğenmezse yine sana dönmeyi düşünüyomuş belli..ayıp etmişisn tokat atarak

kesin başka birşey vardır onda emin ol asla annemin bulduğu meselesi hikaye sana uydurduğu bi sebep olmuştur bence baksana sana o denli aşıkken kolay mı bu ben bi araştır derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…