- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
- Konu Sahibi mylovetuiz
-
Çok iyi yapmışsın resmen boyunun ölçüsünü almışİyi ki kendini çok kaptırmıyorsun ben olsam herhalde salya sümüktüm şimdi,özendim sana Hiç üzülme demek ki o da yanında yürümeyi hakedemeyenlerden
Bu kadar kısa sürede arayacağını tahmin etmemiştim :) Görüşelim mi hafta sonu biliyorum kızgınsın ama seninle konuşmak istiyorum diye mesaj attı ...şimdi cevap vermemem daha uygun olur diye hiç bişey yazmdım :) tekrar mesaj ya da ararsa görüşüp bi tokat daha mı atayım yoksa attığım tokatla ve yaptığı hatayla başbaşa bırakıp yüzüme hasret mi bırakayım
ya da gidip de kusura bakma ben babamın uygun gördüğü biriyle evleneceğim sen annenin oğluysan ben de babamın kızıyım derim
Sayende gülümsedim valla, çok güzel yapmışsın.
Benze bir olay yakın arkadaşımın başına gelmişti,
Annemin bulduğu kız dışında kimseyle evlenmeme razı olmayacak ailem annem istemiyor buyüznden seninle olmayacak evlenemeyeceğiz demişti.
Arkadaşım çok seviyordu ve iradesizdi sizin yaptınız gib güçlü olmadı çok destek oldum yol gösterdim ama malesef buna rağmen mücadele etti aşkı için sonunda bitti
Ben hiçbirzaman inanmadım bundan dolayı ayrılması saçmadef et geldi inanmadım yıllar geçti acı çekti unuttu onu derken aynı semte taşınmış eski erkek arkadaşı kaçan balık büyükmü oldu pişmanlıkmı nedir yine görüşmeye çalıştı arkadaşımla oda arkadaş olarak görüştü sonuçta üzülen en çok o oldu.
Biz kadınlar aşkımız için haketmediğimiz durumları yaşatıyoruz kendimze ölümden başka herşeye ilaç var öyle değilmi bizi istemeyenleri hayatımızdan tek solukta def etmeliyiz evet zor ama acı çeksekte gururumuzu inciltmelerine izin vermemeliyiz.
Allah yolunuzu açık etsin iyi insanlarla karşılaşın inşallah doğru olanı yapmışsınız
yerine oturmaya başlayan ilişkimizin en güzel günlerinde üstelik de sürekli arayıp sesimi özleyen adam bi günde değişerek annesinin bulacağı biriyle evlenmesinin daha doğru olacağını düşündüğünü söyledi...Bu süre zarfında da arkadaş kalalım çok iyi ve güzelsin seni kaybetmek de istemiyorum dedi... Elimdeki çayı üstüne döküp tokat attım beni ne sandığını haddini bilmesi gerektiğini söyledim çıktım ve peşimden koşarak geldi elimi tuttu bak dedi lütfen beni anla seni üzmek istemiyorum dedi...ittim çimenlere düştü dedim ki şimdi orada otla öküz herif değil bana kimseye bunu yapmaya hakkın yok madem annenin bulduğuyla evleneceksin kimseyi hayatına sokmayacaksın o zaman dedim ... Çok sinirlendim çok gerildim... Biliyorum ki arayacak pişman olup ... kızgınlığımın yatışması için napmalıyım... kurtulduğuma seviniyorum ama çok sinir bozucu değilmi ya
yerine oturmaya başlayan ilişkimizin en güzel günlerinde üstelik de sürekli arayıp sesimi özleyen adam bi günde değişerek annesinin bulacağı biriyle evlenmesinin daha doğru olacağını düşündüğünü söyledi...Bu süre zarfında da arkadaş kalalım çok iyi ve güzelsin seni kaybetmek de istemiyorum dedi... Elimdeki çayı üstüne döküp tokat attım beni ne sandığını haddini bilmesi gerektiğini söyledim çıktım ve peşimden koşarak geldi elimi tuttu bak dedi lütfen beni anla seni üzmek istemiyorum dedi...ittim çimenlere düştü dedim ki şimdi orada otla öküz herif değil bana kimseye bunu yapmaya hakkın yok madem annenin bulduğuyla evleneceksin kimseyi hayatına sokmayacaksın o zaman dedim ... Çok sinirlendim çok gerildim... Biliyorum ki arayacak pişman olup ... kızgınlığımın yatışması için napmalıyım... kurtulduğuma seviniyorum ama çok sinir bozucu değilmi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?