annemin bulacağı kızla evleneceğim ,ayrılalım dedi...

Çok iyi yapmışsın resmen boyunun ölçüsünü almış İyi ki kendini çok kaptırmıyorsun ben olsam herhalde salya sümüktüm şimdi,özendim sana Hiç üzülme demek ki o da yanında yürümeyi hakedemeyenlerden

canım temkinli olmak en iyisi... sonuçta artık insanlar aynaya baktıklarında kendilerini bile tanımıyorlar bu ben miyim ne yapıyorum diyorlar :) düşünsene sırf benimle yatamayacağını anlayıp böyle yapmadıysa ne olayım :)
kimsenin malı değildir kadınlar... o yüzden de böyle biriyle devam etmemesi çok iyi oldu...salya sümük otursun da o ağlasın :) tavan yapan totosunu indiren birileri olduğu için :)

Bu kadar kısa sürede arayacağını tahmin etmemiştim :) Görüşelim mi hafta sonu biliyorum kızgınsın ama seninle konuşmak istiyorum diye mesaj attı ...şimdi cevap vermemem daha uygun olur diye hiç bişey yazmdım :) tekrar mesaj ya da ararsa görüşüp bi tokat daha mı atayım yoksa attığım tokatla ve yaptığı hatayla başbaşa bırakıp yüzüme hasret mi bırakayım

Valla cok yerinde güzel bir tepki vermissin.neyin aciklamasini yapacak merak ediyorum dogrusu...bence senin karsina bundan sonra evlilik teklifi ile gelebilmeli..zaten o sacmalamis..sende tepkini güzel vermissin..bundan sonra söylenecek ne söz kaldi ki...

Devam etme niyetindeysen biraz yüzüne hasret bırakıp sonra dene yine derim Bir tokat daha atma bence bu sefer haksız duruma düşersin abartmış olup gayet yerinde ve yeterli olmuş zaten tepkin

aynen herkes kendi değerini kendi belirler.bir daha görüşme hasret kalsın içinde hep ukde olsuuunn oooohhhhhhhhhhhhhh canına değsinnn.onun için ağlayıp sızlamadın yaa ona bu zevki yaşatmadın yaa ohhh kızz ben seni çok sevdimm çok isterse gelsin istesin ama asla görüşmee

Terbiyesiz ,ahlaksız hem de henüz gelişimini tamamlayamamış tek hücreli erkek tipinden yaptıklarınız da iyi olmuş.

şirkete gül göndermiş bi demet :) üzerine özür dilerim yazmış :) ben de öküzler gül yemez sanırım ama idare ediver diye not yazıp geri yolladım :) öküzzz hıhhh :)

Benze bir olay yakın arkadaşımın başına gelmişti,
Annemin bulduğu kız dışında kimseyle evlenmeme razı olmayacak ailem annem istemiyor buyüznden seninle olmayacak evlenemeyeceğiz demişti.
Arkadaşım çok seviyordu ve iradesizdi sizin yaptınız gib güçlü olmadı çok destek oldum yol gösterdim ama malesef buna rağmen mücadele etti aşkı için sonunda bitti
Ben hiçbirzaman inanmadım bundan dolayı ayrılması saçmadef et geldi inanmadım yıllar geçti acı çekti unuttu onu derken aynı semte taşınmış eski erkek arkadaşı kaçan balık büyükmü oldu pişmanlıkmı nedir yine görüşmeye çalıştı arkadaşımla oda arkadaş olarak görüştü sonuçta üzülen en çok o oldu.
Biz kadınlar aşkımız için haketmediğimiz durumları yaşatıyoruz kendimze ölümden başka herşeye ilaç var öyle değilmi bizi istemeyenleri hayatımızdan tek solukta def etmeliyiz evet zor ama acı çeksekte gururumuzu inciltmelerine izin vermemeliyiz.
Allah yolunuzu açık etsin iyi insanlarla karşılaşın inşallah doğru olanı yapmışsınız

Arkadaşınız ve niceleri için çok üzülüyorum inanın... Benim de karşıma hep böyle saçma sapan düşüncelere sahip insanlar çıkıyor... Kalp ,kalplikten çıktı sanki beynim oraya taşındı ... sevme isteğimin önüne geçiyor herşey... iyiki de geçiyor...gördüklerim duyduklarım ve yaşadıklarım yanıma zarar gibi görünen kar olarak kalıyor... biz de anne kuzusuyuz sonuçta ama erkekçe sevdalanır yürekli kadınlığımız...bi çok erkeğe bin çekeriz aşkta da gururda da ... onlar kadınsız yaşayamaz ama biz pekala onlar olmadan yaşayabiliyoruz... Herkesin karşısına kıymet bileni çıkarsın Rabbim...

sana bende kocamannnnnnnn

güle güle gitsin sana bu yapan acaba ilerde ne yapar
hiç bakma telefonlarına
görüşme bidaha derim ben
karşına daha ii birisi çkaçaktır canım
oh çok güzel yapmışın boşverrrrrrr
çok acımasızım yav:26:

seni ayakta can-ı gönülden alkışlıyorum.
birşey daha bence o bulunacak kız her zaman vardı. sadece sen araya alınmışsın.
madem o kadar mutlu bir sorun yok bana çok saçma geldi öyle yapması.
neden annesinin bulacağının senden ne üstünlüğü var ki illa ki başka biri? seni de annesinin karşısına çıkarsa belki kadın seni de isteyecekti.

Varlığınızla desteğinizle yazdıklarınızla beni mutlu ettiniz gerçekten hepinize çok teşekkür ederim... Şayet kendimi değerli hissetmesem belki de tam tersini yapar ve her koşulda da hayatımda olmasını istediğimi söylerdim kimbilir..Bunu yapanlar da çok ne yazık ki... Ama hiç bi zaman yedekte tutulan olmadım olmayacağım da... Ne hali varsa görüyordur eminim :)

Ayakta alkışlıyorum seni arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…