annemin bulacağı kızla evleneceğim ,ayrılalım dedi...

Kendini ne sanıyor acaba erkek arkadaşın eski erkek arkadaşın demek daha doğru aslında. Kusura bakma canım ama şerefsizlik yapmış. Madem anasının bulduğu kızla evlenecekmiş niye seninle en başından başlamış. Sen onu ne kadar seviyordun bilmiyorum ama eğer ki çok seviyordun ise anasının bulduğu kızdan senin sevginin yarısını bile alabileceğini hiç sanmıyorum o kız için seni bıraktığına çok pişman olacak ama iş işte geçicek. Çok iyi yapmışsın hatta az bile yapmışsın şimdi gitsin anasının bulduğu kızla mutlu mesut yaşasın tabi yaşayabilirse

sevmeye başlamıştım :) Allah'ın sevgili kuluymuşum ki bağlanmadan bitti ...kolay bağlanamam zaten... temkinliyim yani aşk konularında... bakalım ne kadar sürecek geri gelişi :)

sevmeye başlamıştım :) Allah'ın sevgili kuluymuşum ki bağlanmadan bitti ...kolay bağlanamam zaten... temkinliyim yani aşk konularında... bakalım ne kadar sürecek geri gelişi :)

Pişman olup geri dönmesinin çok uzun süreceğini hiç sanmıyorum

zaten bu sıralar hep öyle pişmanlar sardı etrafımı :) bu da eklendi tam oldu :) valla firar serbest ama gittikleri yol tek yön :) hiç şansı yok :)

Süper ya.. Biz kızlar bize yapılan haksızlıklara senin gibi cvp verirsek ezilmeyiz işte!!
Tebrik ederim arkadaşım.. Valla çok iyi yapmışsın.. Yaptığın ona uzun süre yeter..
Çok pişman olacak çok.. Bırak sürünsün biraz.. Sende izle sadece..
Hakettiğini vermişsin.. Diyecek söz yok!!

valla kızlarr o bi anne evladıysa ben de bi anne evladıyım ... annem beni gelip el adamı üzsün diye de doğurmadı kusura bakmasın ne ikinci kız olurum ne de hayatımın içine edilmesine müsade ederim... dua etsin hastanelik etmedim Teşekkür ederim canım :)

yüürüü kim tutar senii ellerine sağlıkkk :131: sakın ama sakınn dönmee sürünsünnn

aynı sorun yabenim eski sevgilimde ailesinin ayarladığı o kızla konuşcam bekle dedi.yani o olmazsa bana dönecek.olursa ben kalcam sap gibi.bende olmaz bu iş.hakkını helal et dedim.gerizekalı bunlar ya.emin değilsen ne diye.insanı oyalıyorsun.valla yaşla falan alakası yok.benimkide 27 yaşında.ama akıl olmayınca insanda.neyse ondan ayrıldığım günün ertesi günü kpss kursuna yazıldım.ona inat.umrumda değil valla.

Son düzenleme:

ot kafalılar ot....neyiz biz sigorta flnmı:)

kızlarrr kendimizi ezdirmek yokk ne kadar severseniz sevin işin ciddiyetinde olmayan sorumsuz bi adamla yola devam etmeyin :) vallahi çok rahatım içimde zerre pişmanlık yok ne de güzel verdim dersini :)

Evlenince de metresim olursun deseydi bari! Bu ne hadsizlik, kendini begenmislik!

bu erkeklere bunlari soyletecek curreti bizim sevgimiz mi veriyor ya? hepsi ayni yemin ederim!

Evlenince de metresim olursun deseydi bari! Bu ne hadsizlik, kendini begenmislik!

bu erkeklere bunlari soyletecek curreti bizim sevgimiz mi veriyor ya? hepsi ayni yemin ederim!

valla o cürreti nerden aldı bilemem ama boyunun ölçüsünü iyi aldı ... :) ama haklısın hepsi aynı olmalı ...bu kadar hemcinsim yalandan acı çekiyor olamaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…