- Konu Sahibi mylovetuiz
-
sevmeye başlamıştım :) Allah'ın sevgili kuluymuşum ki bağlanmadan bitti ...kolay bağlanamam zaten... temkinliyim yani aşk konularında... bakalım ne kadar sürecek geri gelişi :)
zaten bu sıralar hep öyle pişmanlar sardı etrafımı :) bu da eklendi tam oldu :) valla firar serbest ama gittikleri yol tek yön :) hiç şansı yok :)
Süper ya.. Biz kızlar bize yapılan haksızlıklara senin gibi cvp verirsek ezilmeyiz işte!!
Tebrik ederim arkadaşım.. Valla çok iyi yapmışsın.. Yaptığın ona uzun süre yeter..
Çok pişman olacak çok.. Bırak sürünsün biraz.. Sende izle sadece..
Hakettiğini vermişsin.. Diyecek söz yok!!
helal olsun kız sana kac yasında bu öküzcük
yerine oturmaya başlayan ilişkimizin en güzel günlerinde üstelik de sürekli arayıp sesimi özleyen adam bi günde değişerek annesinin bulacağı biriyle evlenmesinin daha doğru olacağını düşündüğünü söyledi...Bu süre zarfında da arkadaş kalalım çok iyi ve güzelsin seni kaybetmek de istemiyorum dedi... Elimdeki çayı üstüne döküp tokat attım beni ne sandığını haddini bilmesi gerektiğini söyledim çıktım ve peşimden koşarak geldi elimi tuttu bak dedi lütfen beni anla seni üzmek istemiyorum dedi...ittim çimenlere düştü dedim ki şimdi orada otla öküz herif değil bana kimseye bunu yapmaya hakkın yok madem annenin bulduğuyla evleneceksin kimseyi hayatına sokmayacaksın o zaman dedim ... Çok sinirlendim çok gerildim... Biliyorum ki arayacak pişman olup ... kızgınlığımın yatışması için napmalıyım... kurtulduğuma seviniyorum ama çok sinir bozucu değilmi ya
aynı sorun yabenim eski sevgilimde ailesinin ayarladığı o kızla konuşcam bekle dedi.yani o olmazsa bana dönecek.olursa ben kalcam sap gibi.bende olmaz bu iş.hakkını helal et dedim.gerizekalı bunlar ya.emin değilsen ne diye.insanı oyalıyorsun.valla yaşla falan alakası yok.benimkide 27 yaşında.ama akıl olmayınca insanda .neyse ondan ayrıldığım günün ertesi günü kpss kursuna yazıldım.ona inat.umrumda değil valla.
Evlenince de metresim olursun deseydi bari! Bu ne hadsizlik, kendini begenmislik!
bu erkeklere bunlari soyletecek curreti bizim sevgimiz mi veriyor ya? hepsi ayni yemin ederim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?