- 12 Ağustos 2015
- 81
- 64
- 3
- 30
- Konu Sahibi imigration
-
Bilemiyorum derdim ne kadar olursa o kadar konu açacağım, konu açma sayısı mı var bilmiyorum bir Sınırı mı var bunun. Okumak istemiyorsanız açtığım konulara bakmayın hanımefendi.daha kaç konu açacaksın acaba?
Hayir yok, konular devam niteligi tasirsa mudahale edilirBilemiyorum derdim ne kadar olursa o kadar konu açacağım, konu açma sayısı mı var bilmiyorum bir Sınırı mı var bunun. Okumak istemiyorsanız açtığım konulara bakmayın hanımefendi.
sağolun açtığım konu devamı niteliğinde değil, annemle Yaşadığım tartışmayı yazdım, bu hanımefendi geçen konuşmamda da beni iğnelemeye çalıştı, konularımı görmemesi mümkün müdür acaba?Hayir yok, konular devam niteligi tasirsa mudahale edilir
Annem normal değil Haklısınız Dediğiniz gibi yapacağım üstüne gitmemek en iyisi. Sağolun.Al kalbini annenin, aklin onda kalir. Eve donuste bir kek pasta, al. Annecim bir cay koyalim iceriz de. Sen benim bitanemsin, kusme lutfen de. Op barisir o zaten.
Yaptigi, dedikleri hos degil ama gormezden gelmek en iyisi.
Ne kadar terbiyesiz, ne kadar sacma bir dusunce ve boyle biseyi nasil yuzune der? Rabbim herkesin gonlune gore versin. Fesat kadin. Sanki onun kizinin hakkini caldin.Bizim bi komşumuz var, bende lise mezunuyum şu an aöf edebiyat okuyorum. Eşim polis, kızıyla yakın arkadaş olduğumuz için giderdim evlerine. Her gittiğimde komşu teyze bana "siz denk değilsiniz" "nerden buldun polisi" gibi şeyler söylerdi duyan başbakanla evleniyorum sanır :) ben gülüp geçtim ciddiye almadım bi süre sonra ah benim kızımda senin gibi biriyle evlense falan demeye başladı anladım ki çekemediğindenmiş :)
Hayir yok, konular devam niteligi tasirsa mudahale edilir
Goz ardi et secenegini tiklamasi yeterli veya siz diger uyelerin mesajlarini gormek istemiyorsaniz o kisinin profiline girip goz ardi ete tiklarsaniz sorun olmaz :))Sağ
sağolun açtığım konu devamı niteliğinde değil, annemle Yaşadığım tartışmayı yazdım, bu hanımefendi geçen konuşmamda da beni iğnelemeye çalıştı, konularımı görmemesi mümkün müdür acaba?
Annemi aynı konulardaki tutumu Yüzünden mi şikayet ediyorum hanımefendi ? Önceki konumu açma sebebim benim gibi biri çıkar mı karşıma dikeydi, şimdi Bambaşka bir leyden bahsediyorum. Gerçekten yeter artık size cevap verip zamanımı öldürmeyeceğim kendi kendinize takılın burada.2 konuda annesini şikayet devam niteliği değil mi bu ?
Çok teşekkür ederim Sağolun.Goz ardi et secenegini tiklamasi yeterli veya siz diger uyelerin mesajlarini gormek istemiyorsaniz o kisinin profiline girip goz ardi ete tiklarsaniz sorun olmaz :))
Yalniz ben devam niteligi veya degil demedim :) uye konu acma sayisi mi var dedigi icin bilgilendirdim..2 konuda annesini şikayet devam niteliği değil mi bu ?
Kendi haline bırakınca bilgisayardan kalkmıyor farklı bir Uğraş da edinmiyor hep evin içinde. Annem için ne yapmalıyım gerçekten çok şeyin yükünü taşıyorum sırtımda.Herkes istediği insanla evlenir buna kimse karışamaz ama şu bi gerçek ki sadece face de fotoğraflara bakılarak eşlerin mutlu olup olmadığı anlaşılmıyor.
Bir arkadaşım bi akşam kocasıyla birlikte çok mutluyuz pozu vermiş altına da bir sürü şeyler yazmıştı. Sen benim dünyamsın iyi varsın gibi. Ama birgün sonra konuştuk bir haftadır boşanmayı düşündüğünü söyledi. Hatta daha sonra aileler araya girdi evliliği öyle kurtuldu.
Aynı şekilde çalıştığım yerde müdür karısının doğum gününü kutlamak için yat kiraladı adam deli gibi zengin zaten ama birgün sonra karısı facede doğum günündeki mutluluk pozlarını paylaşırken müdür karısı hakkında bana "Doğdu da ne oldu hayatımı mahvetti sanki bir de marifet gibi bata yat kiralatıp doğum günü kutlattırdı bir sürü para gitti bir gecede" gibi ve ağza alınmayacak şeyler söyledi.
Yani aslında çoğu şey dışardan göründüğü gibi değil.
Ayrıca öğretmen,polis eşi olmak yada doktor eşi olmak çok zor bişey mi sanki onlar da insan ve onların da sevdiği birileri olacak elbette.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?