Annemin çirkin kadınların evliliğinde mutlu Olmasını kıskanması ve bunu yapma deyişimde benle kavga

Hayır öyle değil gece yarılarına kadar bakıp duruyor artık psikolojisinin iyi olmadığını düşünüyorum. Sürekli bilgisayar başında. Gitmeden kavga ettik diye üzüldüm ama bu huyu gerçekten çok kötü.
Kendini güzel ve talihsiz bulup üzülüyor işte yazık kızma kadına , çektiği Şeyler üzmüş onu

psikolojisi hiç iyi değil anlaşılan.. vallahi şoktayım.. böyle bişeyi ne duydum ne gördüm..
anneniz insana değil mevkiye ve paraya daha çok önem veriyor demek ki..
tedavi şart..

Annene deseydin ki, sizin gibi bir ailem oldugu icin bende cok sansizim, tipki senin gibi. Annen filmlerdeki kotu karakterler gibi aynen. Nasil bir hasettir ki, kizinin kalbini kiracak sekilde konusabiliyor bu anne? Herkes anne olamiyor malesef. Seninki de onlardan biri. Kusura bakma belki agir oldu yazdiklarim ama annenin saygi duyulacak bir tarafi yok. Onu mutlaka tedavi ettirin. Gonul alacak kisi de sen degilsin. Seni dunyaya getiren annen(???)

Hayat hiç bir zaman dışarıdan göründüğü giibi olmuyor. Benim eşimin yakından tanıdığım bir arkadaşı var. Adam zamanında müdürlük yapmış. Gayet sevilen, sayılan bir abimiz.. Kariyerin de iş hayatında da gayet başarılı.. Eşi de çalışan bir bayan. O bayan da gayet güzel bir hanfendi. 2 de evlatları var.. Çok güzel evlerii, arabaları ve yazlıkları var.. Dışarıdan hayatları çok güzel gözüküyor.. Ama bir gün o bayanla daha yakından tanışma fırsatım oldu. O bayan 13 yıldır psikolojik tedavi gördüğünü ve evliliğin de çok mutsuz olduğunu söyledi. Eşinin gece saat 5 lere kadar kadar sosyal medyada takıldığını, eşiyle birlikte uyuyamadıklarını söyledi.. Kadın bir çok rahatsızlık geçirmiş. Neler neler... Ben o an o kadar çok üzüldüm ki.. Yani bilemiyorsun, hayatın sana neler getireceğini..
Müdür olmakla, kariyer sahibi olmakla, paranın bol olmasıyla, mutlu olamıyorsun. Yetmiyor, bir yerler de tükeniyor.. Önemli olan seni gerçekten sevebilecek, değer verebilecek, seni mutlu edebilecek birisini bulabilmekte..

Bi
Annene deseydin ki, sizin gibi bir ailem oldugu icin bende cok sansizim, tipki senin gibi. Annen filmlerdeki kotu karakterler gibi aynen. Nasil bir hasettir ki, kizinin kalbini kiracak sekilde konusabiliyor bu anne? Herkes anne olamiyor malesef. Seninki de onlardan biri. Kusura bakma belki agir oldu yazdiklarim ama annenin saygi duyulacak bir tarafi yok. Onu mutlaka tedavi ettirin. Gonul alacak kisi de sen degilsin. Seni dunyaya getiren annen(???)
bizim için çok fedakarlık yaptı bizi okutabilmek için. Çok mantıklı kadındır gündelik hayatta bir de şu kıskançlığı olmasa.

Merhabalar, dün de konu açmıştım ama dertler bitmiyor işte. Başlıkta da belirttiğim gibi annem çirkin ve kariyeri, parası eşlerine denk olmayan kadınların mutluluğunu kıskanıyor. Tabi kendisi çirkin diye niteliyor bu insanları ben kesinlikle çirkin demiyorum. Geçen gün yeni bir komşu taşınmıştı onun evine gitmiş Bi görsen kadın Zayıf kara kuru liste mezunu, Kocası öğretmen, öğretmen adam niye almış bunu vs. Başımın etini yedi. Ben evde pek durmuyorum zaten kursa gidiyorum, avukatın yanında çalışıyorum ama eve ne zaman gelsem facede geziyor buluyorum, şuna bak beden eğitimi, resim öğretmeni olmuş gitmiş doktorla evlenmiş adam nasıl değer veriyor gezdiriyor kadını deyip facedeki fotoğraflarını bana gösteriyor. Şimdi yine kursa gitmek için evden çıkıyordum ki yine facede gezinip insanların fotoğraflarına bakarken gördüm annecik yapma etme mutluluk kıskanma senin beş tane evladın var Çocuklarının geleceğini düşün bunlara bakacağına dedim, demez olaydım defol git bu evden, sen kariyerli birini bulamayacaksın diye böyle konuşuyorsun, şu çirkin kadınlar Mutluluğu mu hak ediyor? Diye Saldırmaya başladı. Annem bana küstü boş bir şey için mi onun kalbini kırdım acaba, yarın da evden gidiyorum okulum başlayacağı için, gitmeden annemin kalbini kırmasa mıyım, o da çok acı çekmiş. Babam anneme hiç gün yüzü göstermemiş, hep dövmüş. Hayatta yaşadığı Acılar mı onu böyle kıskanç biri haline getirdi anlamıyorum.
Ben anlamadim zatem.sendeki.nasil bi anne herkes senin gibi bi kizi olsun ister ama o tam tersini istio

Annen menapoz Döneminde olabilir mi, kadınların kendini buldukları ikinci dönem cunku, yaşlılığı kaldıramıyor olabilir ve yasayamadiklarina heves ediyor olabilir.

Insanlari küçümseme aşşalamak nedir bu kötü duygular insanda dış görünüşe bakipta yorum yapmak assalamaktaa ne ouyor allahim boyle insanlari bizden uzak tutsun vallahi bu tutumunun cezasini cekmez umarim anneniz siz dogruyu soylediniz vallahi eger sussaydin sizde onun gibi olurdunuz bir insan bukadr bencin dış görünüsüne bakarak konusmasi kendinin iyi insan olmadigini gösterr bence allah ısla etsin nedim daha, sizde canınızi sıkmayin dogrusunu soylediniz

Yaptığı doğru değil ama kendisi mutlu olamadığı için babandan dolayı böyle olmuş. Üzerine gitme diyeceğim kimseye zararı yoksa. Ama kendine zarar verir sürekli bunları kafasında döndürüp durarak. Psikolojik yardım almayı kabul etse keske

Gidip orda burda dedikodu yapmıyorsa, bi arkadaş yazmış bi teyze nası buldun polisi falan demiş. Bu tarz şeyler yapmıyorsa bırak kendi haline arada aman boşver falan de tabi sakince. Zor şeyler yaşamış içinde kalmış heralde.

Insanlari degistiremezs8n heleki belirli bi yasa gelmis insanlarin huylari kinusmalari artik karakteri olmustur onu oyle kabul edin size dogru gelmeyebilor kavga edip kendinizi yipratmaktansa he hos deyip gecin degismez cunku gerildiginizle kalirsiniz

Bi

bizim için çok fedakarlık yaptı bizi okutabilmek için. Çok mantıklı kadındır gündelik hayatta bir de şu kıskançlığı olmasa.
Annen eziyet cekmis olabilir. Ama bu baskalarinin mutlulugunu kiskanmasini gerektirmez. Benimde annem cok eziyet cekmis. Babam sopalarla dovermis. Kufursuz bir kelime konusmazmis. Cok cekmis cok. Ama sizin anneniz gibi bizi yanlis yonlendirmeye kalkismadi hic. Biraz acik kiyafetler giyin demedi. Kimsenin mutlulugunu kiskanmadi. Kavga eden ciftler oldu mu arabulucuk ederdi. Kader yuzunun guzelligine bakip yazilmiyor malesef. Zaten insanin ici fesat olursa, mutluluk yuzu goremez. Simdi siz alttan alirsaniz, anneniz kendini hakli sanacak. Malesef bes cocuk annesi olgunluguna sahip degil. Kinayan kinadigini yasamadan ölmezmis. Allah korusun annenizin bu hasetligi yuzunden sizin kaderiniz kotu gider.

Hayatta en büyük idolüm olacak kadın annem olması gerekirken onun bu kadar huyunun kötü olması beni çok üzüyor, ben kimseye anlatamadığım şeyleri anneme anlatıp ondan akıl alamam, iyimi burası varmış benim gibi bir aileye sahip olanların huzur bulabileceği bir yer. Herkese Yorumları için teşekkür ederim.

Al kalbini annenin, aklin onda kalir. Eve donuste bir kek pasta, al. Annecim bir cay koyalim iceriz de. Sen benim bitanemsin, kusme lutfen de. Op barisir o zaten.
Yaptigi, dedikleri hos degil ama gormezden gelmek en iyisi.
Senin o güzel kalbini yerim :KK19::KK60:

Benim annem de benzer Şeyler Söyler Cnm sadece Face de dolaşmaZ. Bu biraz huy meselesi biraz da kendi hayatının zor olması sebebiyle olur . Annem de der çirkin kadınlar ne güzel evlerde arabalarda oturuyorlar . Güzellerin şansı Ocak içi kadar çirkinlerin şansı ev içi kadar diye boşver ne derse he de

Merhabalar, dün de konu açmıştım ama dertler bitmiyor işte. Başlıkta da belirttiğim gibi annem çirkin ve kariyeri, parası eşlerine denk olmayan kadınların mutluluğunu kıskanıyor. Tabi kendisi çirkin diye niteliyor bu insanları ben kesinlikle çirkin demiyorum. Geçen gün yeni bir komşu taşınmıştı onun evine gitmiş Bi görsen kadın Zayıf kara kuru liste mezunu, Kocası öğretmen, öğretmen adam niye almış bunu vs. Başımın etini yedi. Ben evde pek durmuyorum zaten kursa gidiyorum, avukatın yanında çalışıyorum ama eve ne zaman gelsem facede geziyor buluyorum, şuna bak beden eğitimi, resim öğretmeni olmuş gitmiş doktorla evlenmiş adam nasıl değer veriyor gezdiriyor kadını deyip facedeki fotoğraflarını bana gösteriyor. Şimdi yine kursa gitmek için evden çıkıyordum ki yine facede gezinip insanların fotoğraflarına bakarken gördüm annecik yapma etme mutluluk kıskanma senin beş tane evladın var Çocuklarının geleceğini düşün bunlara bakacağına dedim, demez olaydım defol git bu evden, sen kariyerli birini bulamayacaksın diye böyle konuşuyorsun, şu çirkin kadınlar Mutluluğu mu hak ediyor? Diye Saldırmaya başladı. Annem bana küstü boş bir şey için mi onun kalbini kırdım acaba, yarın da evden gidiyorum okulum başlayacağı için, gitmeden annemin kalbini kırmasa mıyım, o da çok acı çekmiş. Babam anneme hiç gün yüzü göstermemiş, hep dövmüş. Hayatta yaşadığı Acılar mı onu böyle kıskanç biri haline getirdi anlamıyorum.

valla annen çok büyük konuşuyor, inş Allahın sopasına uğramaz canım

Back
X