Merhabalar, dün de konu açmıştım ama dertler bitmiyor işte. Başlıkta da belirttiğim gibi annem çirkin ve kariyeri, parası eşlerine denk olmayan kadınların mutluluğunu kıskanıyor. Tabi kendisi çirkin diye niteliyor bu insanları ben kesinlikle çirkin demiyorum. Geçen gün yeni bir komşu taşınmıştı onun evine gitmiş Bi görsen kadın Zayıf kara kuru liste mezunu, Kocası öğretmen, öğretmen adam niye almış bunu vs. Başımın etini yedi. Ben evde pek durmuyorum zaten kursa gidiyorum, avukatın yanında çalışıyorum ama eve ne zaman gelsem facede geziyor buluyorum, şuna bak beden eğitimi, resim öğretmeni olmuş gitmiş doktorla evlenmiş adam nasıl değer veriyor gezdiriyor kadını deyip facedeki fotoğraflarını bana gösteriyor. Şimdi yine kursa gitmek için evden çıkıyordum ki yine facede gezinip insanların fotoğraflarına bakarken gördüm annecik yapma etme mutluluk kıskanma senin beş tane evladın var Çocuklarının geleceğini düşün bunlara bakacağına dedim, demez olaydım defol git bu evden, sen kariyerli birini bulamayacaksın diye böyle konuşuyorsun, şu çirkin kadınlar Mutluluğu mu hak ediyor? Diye Saldırmaya başladı. Annem bana küstü boş bir şey için mi onun kalbini kırdım acaba, yarın da evden gidiyorum okulum başlayacağı için, gitmeden annemin kalbini kırmasa mıyım, o da çok acı çekmiş. Babam anneme hiç gün yüzü göstermemiş, hep dövmüş. Hayatta yaşadığı Acılar mı onu böyle kıskanç biri haline getirdi anlamıyorum.