Annemin davranışları

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
annem 2 aydır anneannemi evine aldı ve bakıyor.anneannemi sevmiyorum kardeşimde pek sevmez çünkü küçüklüğümüzde beni sevmezdi annemi ayırırdı annemin en zor gününde hiç yoktu benim bebeğimi görmeye bile gelmemişti kırk yıl düşünmesem aklıma gelmez.annemin kardeşleri almayınca annem vicdanen yine aldı ama annem çok abartıyor sürekli yanında bazen benim çocuğuma ilgi göstermediği bile oldu.akşam kardeşim anne iftara götürücem sizi dedi anneannen var gelemem dedi 1 saatten birşey olmaz abartma dedik.tamam baksın ama hayatımızı anneanneme göre mi yaşıcaz anlamadım ki.anneanneme kızınca bana anlatıyor annem üzülüyor ama sonra arası iyi olunca abartmaya devam ediyor.bana sürekli anneannemin iyi yönlerini anlatıyor tamam saygım var ama 30 yaşına geldim artık bu saatten sonra sevgim zaten oluşmaz bende mi sorun var annemde mi anlamadım

yazık kadın anne sevgisi istiyor hala kaç yaşında olursa olsun demekkki

Ne olursa olsun annesi işte... Anneniz çok merhametli bir insanmış taktir ettim...
Ama iftara gidemeyecek kadar ağır bir durumumu war anneannenizin, yani yatalakmı da bırakıpta çıkamıyor ewden anneniz... @papatya3947

benim anneannem de bizleri düşünmezdi düşük davranırdı ama biz baktık ...
ve ilk zamanlar dikkat etti annem tamam ama sonra istediğimiz yere gittik sadece ona söylemedik aklı kalmasın diye (desteksiz yürüyemiyordu 4.kattan aşağı doktora gidersek haricinde inmiyordu, merdiveniniz çok derdi, )
hani keyfen bir yere saatlerce gitmedik, ama yaşlı kadını götüremiyorsak eve tıkılıp kalmadık (biz torunlar hep gezdik)
annem hastanelere gitti geldi neredeyse gün boyu sürüyordu (hastane vs. için hiç aman evde tek kalmasın demedik ama hastalandıysa erteledik sonra ki hafta randevu aldım hastalık haricinde erteleeme yapmadık)

yazık kadın anne sevgisi istiyor hala kaç yaşında olursa olsun demekkki
İyide bakmasını geçtim hadi vicdanen rahatlasın ama herşeyi ona göremi yapıcaz annem çok fedakar birisi ben onun böyle abartacağını biliyordum birşey söylüyorum hemen anneannemden bahsediyor sıkıldım artık

Anneniz doğru olanı yapıyor.
Sen kendin dahi annenin karnında kaldığın dönemde, bir tur dönmenin hesabını veremezsin.
Anne hakkı böyle birşeydir.
Annenizde problem yok, evlatlık görevini yapıyor.
Allah inşallah bizlere de hayırlı evlat olmayı nasip etsin...

Şöyle düşünün sizin anneniz bakıma muhtaç siz de bakmak zorundasınız, çocuğunuz gelse bırak artık birazda benim kızımla ilgilen derse annenize kızarsa, onu sevmezse, sizin bakmanızı istemezse hoşunuza gider mi?

Benim annem de anneanneme baktı yıllarca. Biz, bırakın abartma ilgiyi demeyi tam tersi çocuk gibi hep ilgilendik, ellerimizle yedirdik, banyosunu yaptırdık, annem dışarı çıkamazdı çıkması için biz bakardık.

Benim kızım böyle diyecek ağzının ortasına bir tane çakarım. Anne o yaa ötesi varmı. İlerde yaşladığınızda anlayacaksınız.

Yerinden kalkmıyor ama gayet iyi konuşuyor tıkanması oluyormuş zaten tıkanma her an olur yani hiç gidemicez mi bir yere beni görürdü camdan içeri girerdi Teyzemi dayımı severdi annemi ayırırdı şimdi niye bu kadar zorluğu biz çekice anlamadım benim çocuğumla ilgili belli bir iş olucak evden çıkması gerekecek herşey olabilir

Bana cok merhametsiz ,ruhsuz ve bencil geldiniz !
Anneniz bakiyor ve demekki memnun yani
Benim cocugumla bile ilgilenmedi simarikligi nedir Allah askina
Kusura bakmayında bizim ne yaşadığımızı bilemezsiniz hanımefendi

Şimdi siz vakti zamanında annenizi hor gördüğü için anneannenize karşı bir soğuma yaşıyorsunuz...
Bende sanırım sizin gibi olurdum... En değerli varlığım annem bu dünyada, her ne kadar da anneanneniz olsa da bunu sineye çekemezdim...
Ben bir tek annenizin 2 saatliğine bile olsa bir yere çıkmamasını biraz yanlış buluyorum...
Sizler de evlatlarısınız sonuçta...
Karşınıza alıp konuşsanız olmaz mı... @papatya3947

Söyledik kardeşimle bu kadar abartı dedik bize hiç vakit ayırmıcak mı vakti Zaman'ında kadının umrunda değildik bakılıyor sonuçta ama annem niye böyle anlamıyorum

Kusura bakmayında bizim ne yaşadığımızı bilemezsiniz hanımefendi

Tamam da annen halinden memnun bakiyor ,kendisini sorumlu hissediyor demekki
Bu evcil hayvan degil netice de
Annesi !
Ne yasamissaniz annen unutmus ve bakiyor
Size ne oluyor yani ?.
Allah merhametsizlerin eline dusurmesin
Kimseye muhtac etmesin insallah ...

Söyledik kardeşimle bu kadar abartı dedik bize hiç vakit ayırmıcak mı vakti Zaman'ında kadının umrunda değildik bakılıyor sonuçta ama annem niye böyle anlamıyorum

Siz yine de bunu söylemeyin, anneannenize bakması annenizi ilgilendiren birşey...
Ben yalnızca evlatları olarak size de biraz zaman ayırmamasını yanlış buldum...

Sen kime merhametsiz diyorsun ya ne biliyorsunda ne yazıyorsun laflarına dikkat et

Siz yine de bunu söylemeyin, anneannenize bakması annenizi ilgilendiren birşey...
Ben yalnızca evlatları olarak size de biraz zaman ayırmamasını yanlış buldum...
Bende bize vakit ayırmamasına üzülüyorum

Sen kime merhametsiz diyorsun ya ne biliyorsunda ne yazıyorsun laflarına dikkat et

Hanimefendi sizinle kavga etmek degil amacim
Burasi yorum paylasma yeri
Benimde yorumum bu
Size yorum begendirme zorunlulugum yok
Begenmiyorsan konu acmaszin !
Ne deseydim
Yaaaa evet atin o morugu ,senin cocuguna baksin annen
Yasli kadinda naparsa yapsin mi deseydim ?
Hic kusura bakma
Yasli bi kadindan
Hele hele anneannesinden boyle bahseden birine merhametsiz derim !
Allah kalbinize vicdan versin
Bu mubarek gunlerde ...
Unutma sende yaslanicaksin bi gun ..
Eski insanlar boyleydi
Cahildi
Pedagojik formasyon mu bekliceksin anneanneden hey Allahim !
Hadi iyi gunler

İyikide kavga etmek değil sana cevap versem zaten kavga olucak ama senin seviyene inmicem.sen sadece burada yazdıklarıma göre bana merhametsiz diyemezsin bu laflarını başka konulara yaz..biraz kibarlık ya yaptığım yanlışmı diye sordum merhametsimiyim diye sormadım.ha şunuda söyliyim ben çocuğuma gözüm gibi bakarım asla ayrım yapmam..

Yaptiginizi sorguluyorsaniz zaten size de normal gelmemis demek ki
Evet yanlis ...
Boyle oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…