Annemin davranışları

işte siz annenize ,anneniz de annesine üzülüyor.gerçi,sizin annenizi düşündüğünüzü ,pek göremedim.her yorumunuz da çocuğunuzla ilgilenemediğinden dem vuruyorsunuz.hadi itiraf edin aslında,annenizi değil kendinizi düşünüyorsunuz.
annesini düşünen evlat,tam da anneniz gibi olur.sizin ki,annenizi,anneannenizle paylaşamamak.

oysa ki annenize yardımcı olmak,isteseydiniz,dediğim gibi arada anneannenize bakar,kadının rahatlamasına yardımcı olurdunuz.

Sanırım ben anlatamadım sonuç olarak annemle birbirimize çok düşkünüz eşim ve kızım dahil.anneannemin bu kadar ilgiyi hak ettiğini düşünmüyorum ama annem memnun yapacak birşeyim yok kendisi bilir

işte anlayamadığımız şu

annenize düşkünseniz onun yaşamına saygı duyup ona da uyan plan yaparsınız

evine gitmenizde sorun yoksa ona gidersiniz

yani anneme düşkünüm ama sadece benimle olsun gibi oluyor bu yazdığınız

hani sevgilisi olan kıza kız arkadaşlarınla görüşme diyen ergenler gibi

Yorumlarımın hepsini tek tek oku ona göre yorum yaz ben kızımızda söyledim kendimide ama benim kızımın önceden ağzından çıkan bütün kelimeler tek tek dinlenirken şimdi dinlenmiyor çocuğum bunun farkında anlar mı daha 4yaşında saçma sapan yorum yapacağına anlamaya çalış istemiyorsan da yorum yazma

iyi de nasıl dinlenmiyor anlatın diyoruz siz ancak çemkiriyorsunuz

kadın kalkamıyor

yani annen kızın konuşurken ne yapıp da dinlemiyor ilgilenmiyor

ayrıca da çocuk sürekli ilgi odağı olmaz zorunda değil

İnsan annesine kızar da küser de. Ama bu durum onu sevmesine asla engel olmaz. Siz kızınızı azarlasanız hatta dövseniz yine size sığınacaktır. Sonuç olarak anne. İlerde anneniz sizden ilgi istediğinde hayır anne torunumla ilgilenmem lazım mı diyeceksiniz.

Benim kızıma annem bakıyor aşırı düşkün, ben yanına geldiğimde kadını itiyor istemiyor. Ne kadar etkilenebilir ki çocuk. Yada madem etkilendi 4 yaş anlamayacak bir yaş değil güzelce evde yaşlı hasta birinin olduğunu ona bakması gerektiğini filan söyleyin kızınızı sevmiyor algısını siz önleyin.

Bu kadar insan yorum yapmış, demek ki hatalıyım demiyorsunuz hala kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz. Bırakın anneniz kiminle ilgilenecekse onunla ilgilensin. Sizin göreviniz ona yardımcı olmak olsun.

Hayır hayır ben anlamıyorum bende niye suç annelik anneannelik yapmayan o ama ben suçluyum hala başka yerlere çekiliyor hayır siz olsanız napardınız çok merak ediyorum annenize annelik yapmamış size anneannelik yapmamış bir kadın pat diye hayatınıza girse ne yaparsınız?annem anneanneme kızınca hep onu bana anlatıyor çok üstüne düşmücem diyor ama arası düzelince yine aynı oluyor bu kez ben anne anneme kızdığımla kalıyorum

Canim iyide evde kadini yalniz birakip nasil iftara size gelsin
Annesi sonucta
Ustelik yasli
Siz ikisini bir goturmeliydiniz

Sorunlar yaşamış olabilirsiniz ama kimse bakmiyosa annen baksin sevabini kazansin sadece bu dunya icin mi yasiyoruz
Iyilik yap denize at demisler

Normal bi zamanda carsiya markete tabiki gitmeli yatalk degilmis anladigim kadariyla
Kendi tuvalet ihyacini gorebiliyosa annen cikabilir

Ama iftarda birakip gidemez kadini

o yürüyemiyor ama ölümcül hasta değil yani yemeğini yedikten sonra 1 saat dışarı çıkamıcaksa yandık o zaman iyilik yapsın tabi yaşlı sonuçta ben ona bir şey demiyorum ama 24 saat boyunca yanında durucak hali yok ki ben bunu söylemeye çalışıyorum

Disari yuruyuse vs elbetteki ciksin
Kendi sagligi icin de onemli
Annesinin ihtiyacini karsilayip ben 1 saatligine disardayim diyebilir

Ama toplu oturma yemek gibi olaylarda evde tek birakip gidemez
Siz de annenizi anlayin

Allah sabir kolaylik versin

yahu siz evli barklı kadınsınız neyinizi ihmal ediyor anneniz..
altı üstü bir iftara gelmemiş sizinle..
5 yaşındaki çocuk gibi davranıyorsunuz ve kıskanıyorsunuz annenizin ilgisi dağıldı diye..
zamanında ne yaşandıysa yaşanmış demek ki anneniz sizin kadar kinci değil almış evine bakıyor ve zaman harcıyor..
yok sizi görünce içeri girermiş sizi sevmezmiş.. fi tarihindeki olayları hatırlayıp kendini doldurmayın..

Sizde şunu anlamak istemiyorsunuz. ne olursa olsun ne yaparsa yapsın o annenizin annesi. Kızsa da küsse de annesi. Onun duygularına saygı duymak zorundasınız. Anne sevgisini her insan her yaşta hissetmek ister. Bu güne kadar yaşamadığı anne sevgisini şimdi yaşamak istiyordur annesi ile. Onu annesine abartı ilgi gösteriyor diye yargılamayın, tam tersi sevmeseniz de onun yanında olduğunuzu hissettirin sürekli eleştirmeyin. Bu defa karşı koymalarınıza, eleştrilerinize tepki olarak daha çok üstüne düşecektir.

Ben sizi anliyorum benim babaannemde hayata gördügüm ve görebilecegim en kötü insanlardan kendisinden nefret bile ediyorum denebilir anneme ve hatta babama o kadar kötülügü olduki. Yillardir biz babaannemle görüsmüyoruz. Görüsmeyi düsünmüyorumda zaten ama bazen babam tüm olanlara ragmen sanki annesini özlüyor sonucta arada asla kopmayan bir bag var iste.

anneanneniz sizi öldürmeye mi kalktı. ne olursa olsun onun annesi mecbur bakacak. evet evde bir hasta varsa hayatımızı ona göre planlamak zorundayız. anneler özeldir. siz şimdi annemden gençken nefret ediyorum hep annesine baktı bizi dinlemedi diye yaşlandığında bakmayacak mısınız

Kadın için annesinin varlığı yetiyor demek ki.

Her şeye çıkar fayda açısından bakmayın sizde yalnızca kendinizi düşünmeyin.

O mutlu bu şekilde demek ki şikayet etmediğine göre değil mi?

ama işte annene göre 24 saat yanında duracakmış

bundan şikayetçi değil

yani bebek de yerinden kalkmaz hatta altına yapar bir sıkıntısı olmaz ama kimse evde bebeğini bırakıp da herhangi bir yere gezmeye, yemeğe, içmeye gitmez ki

siz anneannenizi istemiyor olabilirsiniz ona bakma yükümlülüğünüz de yok ama annenizin hayatına da ipotek koyamazsınız

neden 24 saat bakıyor diye,

en fazla gel seni de gezdireyim anneannem durur vs gibi yumuşak yaklaşabilirsiniz

ama burada size yapılan bir haksızlık yok

anneniz koskoca insan seçimi bu

Son düzenleme:

saçma sapan yorum mu?şu yorumunuz bile, beni haklı çıkarıyor ama,neyse .teşekkür ederim.

ya bu konuda taraflı bir yorum yapacağım konu sahibini anladığım içün sadece şu kadarını söyleyebilirim; haklısın.. senin çocuğunun da anneanne sevgisine ihtiyacı var, günde bir kaç saatini size ayırmakla hayırsız evlat statüsüne ulaşmış olmaz anneniz..

Cnm.insan eti agirdir derler.ama sonsuza dek yasamayacak simdi sabir gosterip bakarsaniz emin ol baska surette karsiniza cikar yaptiginiz iyilik.biz babanneme baktik vefat etti nur icinde yatsin.bu dunyada misafir o gozle bak sabretmeye calis.

aaah ah benim ananemin anneme yaptıkları.... seni o kadar iyi anlıyorumki.... ama bence annen, ya ölürse diye idare ediyor ve senin kızgınlığını gidermeye çalışıyor.

Beni anladığınız için teşekkür ederim bende tam bundan bahsediyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…