Valla ben O kdr işin içindeyim ki annem anneanneme kızsın bana anlatır babama kızsın bana anlatır kardeşime kızsın bana anlatır annem üzülünce üzülen hep ben oldum.şimdide 1saatlik iftar için bizimle gelmiyorsa kırılmakta Hakkı'm onun annesi tabi birşey diyemem ama bize de vakit ayırmalıanneniz affetmiş demek ki bakıyor..
sizi ilgilendiren bir durum yok ortada.. yok çocuğumla ilgilenmedi falan.. anneannenizi mi kıskanıyorsunuz?
ne diyim Allah bakıma muhtaç hale gelmeden canımızı alsın.. çocuklarımız baksa torunlar laf edecek demek ki..
geçmişle bu kadar kavga halinde yaşamayın size zarar..
Valla ben O kdr işin içindeyim ki annem anneanneme kızsın bana anlatır babama kızsın bana anlatır kardeşime kızsın bana anlatır annem üzülünce üzülen hep ben oldum.şimdide 1saatlik iftar için bizimle gelmiyorsa kırılmakta Hakkı'm onun annesi tabi birşey diyemem ama bize de vakit ayırmalı
Hayır ben anlamıyorum ki teyzem bıraktı gitti dayıml yengem bi bakıcaz dedi paralarını yedi bakmadı annem aldı vicdanen kabul etti sokakta kalıcak hali yok tabiki ama niye bu kadar zorluğundan biz etkileniyoruz anneannemin en sevmediği torunu bendim beni görünce dışarıda içeri girerdi ben şimdi niye sürekli hayatımda olsun isteyim ki annemde sevmiyorum diyordu bana onu anlatıyordu şimdi hep onun yanında burda bana suç bulanlar siz sanki yıllar sonra bu durumda ah anneannecim Can'ım anneannecim diyeceksiniz ben annemin kendini bu kadar parçalamasına kızıyorum herşey dozunda güzel benim çocuğum bile farkında ilgisiz kaldığının annemin yanından ayrılmıyor bir tarafın gönlünü yapayım derken diğer tarafı ihmal ediyorben anladım sizi ama bir yandan da anneyi anlamak gerekir.
siz neden ananenizi kabullenmiyorsunuz? onu da davet etmeniz veya o gelemeyecekse iftar organizasyonunu annenizde düzenlemeniz annenizin de işini kolaylaştıracaktı. ama ananenizi tamamen dışlayınca, o da yalnız bırakamıyorsa vicdanen, mecburen tercihini ondan yana kullanacak ve sizinle ilgilenemeyecektir.
herşey dozunda güzel benim çocuğum bile farkında ilgisiz kaldığının
Yerinden kalkmıyor ama gayet iyi konuşuyor tıkanması oluyormuş zaten tıkanma her an olur yani hiç gidemicez mi bir yere beni görürdü camdan içeri girerdi Teyzemi dayımı severdi annemi ayırırdı şimdi niye bu kadar zorluğu biz çekice anlamadım benim çocuğumla ilgili belli bir iş olucak evden çıkması gerekecek herşey olabilir
Hayır ben anlamıyorum ki teyzem bıraktı gitti dayıml yengem bi bakıcaz dedi paralarını yedi bakmadı annem aldı vicdanen kabul etti sokakta kalıcak hali yok tabiki ama niye bu kadar zorluğundan biz etkileniyoruz anneannemin en sevmediği torunu bendim beni görünce dışarıda içeri girerdi ben şimdi niye sürekli hayatımda olsun isteyim ki annemde sevmiyorum diyordu bana onu anlatıyordu şimdi hep onun yanında burda bana suç bulanlar siz sanki yıllar sonra bu durumda ah anneannecim Can'ım anneannecim diyeceksiniz ben annemin kendini bu kadar parçalamasına kızıyorum herşey dozunda güzel benim çocuğum bile farkında ilgisiz kaldığının annemin yanından ayrılmıyor bir tarafın gönlünü yapayım derken diğer tarafı ihmal ediyor
Valla ben O kdr işin içindeyim ki annem anneanneme kızsın bana anlatır babama kızsın bana anlatır kardeşime kızsın bana anlatır annem üzülünce üzülen hep ben oldum.şimdide 1saatlik iftar için bizimle gelmiyorsa kırılmakta Hakkı'm onun annesi tabi birşey diyemem ama bize de vakit ayırmalı
Anlayışlı yorumunuz için teşekkür ederimBir çok yaşlı insan gördüm elden ayaktan düşünce sürekli kavga ettiği hor gördüğü çocuğu , gelini , damadı , torunu dışında bakan olmuyor.
Annen en güzelini yapıyor.
Fazla takılma ne olursa olsun annesi onun elinden geleni yapmaya çalışıyor.
Çocuklarını ihmal ettiğinin farkında bence.
Eğer siz ile iftarda iken bir şey olursa anneannenize anneniz bunu kaldıramaz üzülür. Bu yüzden sizinle gidemez.
Eğer evde anneannenize siz yok iken birkaç saat bakacak biri olursa gelir bence.
Düşünceleriniz çok yanlış. Ne olursa olsun kötüde davranmış olsada sonuç olarak annesi. Tabikide ilgilenicek bakıcak ayrıca anne torundan önce gelir. Dememkki anneniz size biraz yanlış yapsa siz çok kolay bişekilde annenizi silip atabilirsiniz. Sizi çok bencilce buldum. Anneniz sizin keyfinize göre davranamaz
Hayır ben anlamıyorum ki teyzem bıraktı gitti dayıml yengem bi bakıcaz dedi paralarını yedi bakmadı annem aldı vicdanen kabul etti sokakta kalıcak hali yok tabiki ama niye bu kadar zorluğundan biz etkileniyoruz anneannemin en sevmediği torunu bendim beni görünce dışarıda içeri girerdi ben şimdi niye sürekli hayatımda olsun isteyim ki annemde sevmiyorum diyordu bana onu anlatıyordu şimdi hep onun yanında burda bana suç bulanlar siz sanki yıllar sonra bu durumda ah anneannecim Can'ım anneannecim diyeceksiniz ben annemin kendini bu kadar parçalamasına kızıyorum herşey dozunda güzel benim çocuğum bile farkında ilgisiz kaldığının annemin yanından ayrılmıyor bir tarafın gönlünü yapayım derken diğer tarafı ihmal ediyor
Ben anlatmadım herhalde siz babanıza düşkünsünüzdür seversiniz tabi ki olur ama benim bir sevgim yok çocuğum doğduğunda bile görmeye gelmedi düşünün artık bende isterim çok sevdiğim bir anneannem olsun yanından ayrılmayım ama olmuyor o şu an hasta olduğu için bizimle anneme zaten birşey demiyorum baksın ama hayatını herşeyini ona bağlamak bencillik olursiz niye bu kadar bilendiniz yaşlı kadına?anneniz bile affetmiş,bakıyorken.
benim babacığımda 87 yaşında,hasta değil ama yaşlılıktan artık pek dışarı çıkamıyor.biz bütün planlarımızı ona göre yapıyoruz.mesela iftarda,onlarda toplanacağız,hep beraber.ben babama, anneme bakmak isterken,oğlum,veya gelinim sizin gibi düşünse,çok üzülürüm.b
bence annenizi düşünüyorsanız,haftada 1-2 saat siz bakın,anneniz nefes alsın,dışarıya çıksın,gezsin.
4 yaşında ve doğduğundan beri hep annemle ona çok düşkün.evde baksın ama torununa çocuğuna kendine vakit ayırsın isterim buda benim doğal Hakkı'm değil mi ama annem memnun kaç kerede söyledim ben sadece çocuğum düşkün olunca ilgisiz kalınca üzülüyorumçocuk kaç yaşında ne ilgisi eksik
yani ne bileyim oğlum 5 yaşında yılda bir görür anneannesini
ekstra ne ilgisi eksik olabilir ki
anneannesi dışarıda onu lunaparka mı götürmüyor evde anneanneniz var diye
bir de kimse size anneanneyi sevin vs demiyor ki
bu annenizin hayatı müdahale etmeyin
anneniz babanıza ya da ne bileyim ikinci eşi olsa ona baksa nasıl karışamayacaksanız anneannenize ya da komşu Ayşe Hanım ile geçirdiği zamana ilgisine de karışamazsınız
4 yaşında ve doğduğundan beri hep annemle ona çok düşkün.evde baksın ama torununa çocuğuna kendine vakit ayırsın isterim buda benim doğal Hakkı'm değil mi ama annem memnun kaç kerede söyledim ben sadece çocuğum düşkün olunca ilgisiz kalınca üzülüyorum
Sanırım ben anlatamadım sonuç olarak annemle birbirimize çok düşkünüz eşim ve kızım dahil.anneannemin bu kadar ilgiyi hak ettiğini düşünmüyorum ama annem memnun yapacak birşeyim yok kendisi bilirama nasıl bir ilgi bekliyorsunuz yani
anneanne yerinden kıpırdayamıyor zaten evde
çocuk da 4 yaşında
gidin oynasın anneannesinin evinde
o yaş çocuğu zaten her şeyi oyuncak yapar anneannesi de dahil yani
annenize oturmaya gidince size su bile vermiyor mu evinde, ne bileyim gelme anneannenin başı çocuk sesi kaldırmıyor mu dedi de bu kadar kırıldınız
belki de ben algılayamıyorum yani anneannenin çocuğa ilgisiz kalmasının nasıl olduğunu, ne beklendiğini
yani çocuk kucağına çıktı da anneanne kıskanır in kucağımdan mı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?