Ben de bazen böyle düşünüyorumGitmiceksiniz. Yada aralıklarla gidin.
Yani yoruluyor demekki.
Annenizde bir art niyet göremedim ben.
O yaşta bende belki öyle olucam
Bi de Yen'i ev Yen'i eşyalar hakkı bence de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bazen böyle düşünüyorumGitmiceksiniz. Yada aralıklarla gidin.
Yani yoruluyor demekki.
Annenizde bir art niyet göremedim ben.
Çalıştığım için annemde yemek yiyoruz her akşam
Annem biraz titiz özellikle temizlik yaptığı ilk günler titiz oluyor
Kızım 5 yaşında çok yaramaz değil ama robot gibide değil
Zaten çok rahat birisi de değilim kızımla ilgileniyorum
Ama sürekli yastıkları ezme öyle yapma böyle yapma diyor elimden geldiği kadar zaten kızımla ilgileniyorum
Eşim namaz kılmak için abdest almaya gidiyor kapı kulubunu ıslatma yerleri ıslatma diye tembihliyor
Eşim zaten dikkat ediyorum abdest aldıktan sonra sildim diyor
Bende şaşırdım kaldım
Bazen hak veriyorum kaç yaşında zar zor temizlik yapıyor evinin pislenmesini istemez diye düşünüyorum
Bazen de evinin pislenmesini istemiyorsa çağırmıcak kızım da robot değil ya diye düşünüyorum
Sizce ne yapmalıyım
Yoo hiç yük değil
Kendisi çağırıyor hatta gidemediğimiz için yemeği kavanoza koyup gönderir
Allah razı olsun çok fedakardır
Eşim hiç şikayetçi değil orda olmaktan çok memnun maşallah
Kendi ailesine bile böyle değil
Kızım çok erken yatıyor kreşe gidiyorHer akşam anneye yada kayınvaldeye yemeğe gitmek çok saçma ben istesem bile eşim hayatta istemez birde sürekli uyarılacak eşimi bırak ben rahatsız olurum ikimizde en geç 7.30 evde oluyoruz beraber girer mutfağa hazırlıyoruz yemek bazen geç oluyor ama hiç sıkıntı olmuyor sizede tavsiyem böyle yapın daha rahat olursunuz.
Pardon neyini kıyaslıcamKendınız celısıyorsunuz.. Bir oturup ıkı yorumunuzu kıyaslayın once.. Annenizin temizlik takıntısı varmış belliki size kastı yok.. Ayrıca dıger arkadaslarında belırttıgı gıbı oturun evinizde yapıp ta yıyın.. Annenizi siz davet edın yemege..
Yaptığınız yanlış yemeği orada yemeniz. Siz evlisiniz, ayrı bir aileniz var. Çalışıyor olmanız buna bir gerekçe değil. Milyonlarca insan var karı koca çalışan. Hepsi annelerinin ya da kayınvalidelerinin evinde mi yiyor? Gerekirse hafta sonları üç dört çeşit yemek yapıp buzdolabına koyun, bir hafta idare eder. Ama ne her akşam annenize bu şekilde yük olmaya hakkınız var ne de davranışlarından şikayet etmeye.Çalıştığım için annemde yemek yiyoruz her akşam
Ama sürekli yastıkları ezme öyle yapma böyle yapma diyor elimden geldiği kadar zaten kızımla ilgileniyorum
Eşim namaz kılmak için abdest almaya gidiyor kapı kulubunu ıslatma yerleri ıslatma diye tembihliyor
Bende şaşırdım kaldım
Bazen hak veriyorum kaç yaşında zar zor temizlik yapıyor evinin pislenmesini istemez diye düşünüyorum
Bazen de evinin pislenmesini istemiyorsa çağırmıcak kızım da robot değil ya diye düşünüyorum
Sizce ne yapmalıyım
Annenizde size kıyamıyor bundurumdan dolayı bence o kadar da desin bişey olmazKızım çok erken yatıyor kreşe gidiyor
Hafta içi herşeyimiz saatli
Yemeği yiyoruz ben bulaşıkları yıkıyorum
Saat 7 de eve gidiyoruz
7 buçukta kızım uyuyor evde yemek iyi ama geç oluyor
Ben de bazen böyle düşünüyorum
O yaşta bende belki öyle olucam
Bi de Yen'i ev Yen'i eşyalar hakkı bence de
Ben mi anlatamıyorum sen mi anlamıyorsunBi rahatsizsin
Bi cok iyi anlasiyorsunuz
Kadin yastiklari ezme diyor
Kapi kolu islatma diye uyariyor
Ama her aksam cagiriyor
Esin hem masallah cok seviyor orda durmayi
Ama ayni esin ben burda namaz kilmam diyor
Kardes sen ne anlatmaya calisiyorsun ?
Asil sorun ne mesela ???
Bur da bana böyle yorum yazanların çoğu imkanı olsaYaptığınız yanlış yemeği orada yemeniz. Siz evlisiniz, ayrı bir aileniz var. Çalışıyor olmanız buna bir gerekçe değil. Milyonlarca insan var karı koca çalışan. Hepsi annelerinin ya da kayınvalidelerinin evinde mi yiyor? Gerekirse hafta sonları üç dört çeşit yemek yapıp buzdolabına koyun, bir hafta idare eder. Ama ne her akşam annenize bu şekilde yük olmaya hakkınız var ne de davranışlarından şikayet etmeye.
yahu çalışmak yemek yapmak için engel teşkil eden bir durum mu ki?????Çalıştığım için annemde yemek yiyoruz her akşam
Bende şaşırdım kaldım
Sizce ne yapmalıyım
Böyle davranacaksa gitmeniz saçma bence.Mecbura kalsam bende yaparım ama annem zaten ben yapıyorum diyor
Yemeğe gidemesek bile hazırlayıp eşimde. gönderiyor
Allah razı olsun
Ben mi anlatamıyorum sen mi anlamıyorsun
Biz genel olarak memnunuz
Annem de memnun
Bir gün görmese ertesi gün çağırıyor
Eşimde genel olarak memnun
Ama sadece temizlik konusunda takıntılı Yen'i ev aldığı için böyle sanırım bilmiyorum
Annem yerler ıslandı diye gelmeyin demiyor yani
Yüz yüze konuşulan bir şey yok annemin bize yada bizim anneme şikayet ettiğimiz birşey yok
Sadece temizlik ten dolayı bazen sürekli uyarıda bulunması haklı mı değil mi diye sordun buraya
Haklı yada haksız diceksiniz yada yorum yazmıcaksını bu kadar basit
GENEL OLARAK HERKES BİRBİRİNDEN MEMNUN (genel diyorum))
Bu sizin düşünceniznasıl herkes halinden memnun yahu,haftanın her günü annede yemek yiyen kocaman insanlarsınız çekirdek aile olarak bir masa başında oturup kendi evinizde pişen yemeği yemiyorsunuz.
birlikte oturulan sofralar aslında aile olduğumuzu hissettiren çocuklara da bu mesajı veren en güzel anlardır.
bundan daha büyük sorun mu olur?
Bu sizin düşünceniz
Biz kalabalık içinde çocuğum kalabalık içinde yemek yemekten memnun
Hafa sonları zaten evimizde ailecek yemeğimizi yiyoruz başbaşa
Bu sizin düşünceniz
Biz kalabalık içinde çocuğum kalabalık içinde yemek yemekten memnun
Hafa sonları zaten evimizde ailecek yemeğimizi yiyoruz başbaşa
Evet böyle yapınca rahatsız oluyorumSiz bana ultimatom veremezsiniz .
Ilk basta basbayagi rahatsiz olduguNuzu belirtmissiniz
Ayrica herkes annesiyle yemek yemez
Herkes aksam doner evine gelir
Herkesin kocasi da gitmez
Kendi tembelliginizi
Firsati olan yapara getirmeyin ..
Annenize sormak lazim bi de
Asil meseleyi ..