- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
çocuga Alman vatandaşı almak içinmi orada doğuruyorsunuz., çok iyi yapıyosunuz aferin illa alman vatandaşı olmasımı lazım eger öyleyse tabi , ne mutlu türküm diyene
Slm kizlar,
Moralim öyle bozulduki uyuyamadim, buraya icimi dökim dedim
Söyle, ben suan 37. haftalik hamileyim. Aslinda türkiyede yasiyorum ama bebegimi dogurmaya almanyaya annemin yanina geldim. Bide kizim var nerdeyse 3 yasinda. Simdi bizim oturdugumuz evde gece 12 den sonra kaloriferleri kapatiyorlar, gece soguk oluyor, bide daha kis tam gelmedi bile, gece uyaniyorum sürekli kizimin üstünü falan örtüyorum yüzü üsümüs oluyor. Bende kac gündür kendi öz annem benim, diyorumki fan almam lazim, bebek dogunca burda hasta olur diyorum gece soguk oluyor, hani kaloriferler kapaniyor ya, annemde hep sey der ay yok gerek yok iste battaniyeyle falan siki siki örteriz falan, emzirmeye battaniyeyle alirsin falan filan iste. Bende diyorum kendi kendime yaw fanin fiyati neki diyorum bebegimden önemlimi. Simdi biraz önce dedimki öz anneme, kardesimle konustum oda diyor fan alman lazim bebek hasta olur falan, ana kendi öz annem bana demezmi yok cok elektrik yakar diye, sen onu bütün gece kapatmassin dedi bana ya. Dedim bebek hasta olur yüzüme bakip dalga gecer gibi olsun doktor surda demezmi...
Ay kizlar soklar icindeyim yani, ben anlamadim acaba benmi abartiyorum diyorum, öyle demek istememistir diyorum. Bide dedim ay merak etme elektrigini öderiz dedim yani. O kadar sinirliyimki, elimde olsa geri evime ucacagim ama daha bu halimle nasil gidim.
Yani sok oldum ben bebegimin hasta olmasin diye düsünüyorum, ben öz annem elektrik faturasini düsünüyormus....
bana sorarsan Türk olmak gibisi yok, oyuzden sıcak bakmıyorum vatandaşlık değiştirenlere , yapanda yapsın karışamam ama desteklemem, avantajları için sırf bunu yapan insanı samimi bulmuyorum olay bu yani.. insan hangi millet olarak anılmak istiyosa onu seçerkonu bu değil ki .Hem alman vatandaşı olması için gittiyse bile bu tepki neden ?
Olsun varsın Alman vatandaşı .Herkes kendi çocuğundan mesul .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?