Annemin dedigi

Doğumu neden annelerin yanında yapıyorsunuz. Dünkü konuda da çok tuhaf gelmişti, üstüne bu da gelince sorayım dedim.
Benim bildiğim çocuk yaşayacağı yerde anne babasının olduğu evde doğar. Her şeyi geçtim baba ve bebek arasındaki bağ nasıl kurulacak? Baba neden dışlanıyor? Ondan sonra gelip burda eşim çocuklarıyla hiç ilgilenmiyor diye ağlıyorsunuz. Adam baba olduğunun farkında değil ki. Herşey halledilmiş, rayına girmiş bebek ele gelince eve gelmiş adam neden ilgilensin?
Bir de anne de olsa bir başkasına muhtaç olmak var. Ağız kokusunu çekmek zorunda kalıyorsunuz. İki koca insan bir bebeğe bakamayacak, anaya babaya muhtaç olacaksanız yapmayın bebek falan.

Benimde babam boyle cimrilikten degil ama bize gicikligina yapiyor

çocuga Alman vatandaşı almak içinmi orada doğuruyorsunuz., çok iyi yapıyosunuz aferin illa alman vatandaşı olmasımı lazım eger öyleyse tabi , ne mutlu türküm diyene

Neden öyle soğuk bir yere doğum yapmaya gittiğinizi anlamadım annesi yanında olmayan tek siz değilsiniz anneniz gelseydi sizin evinize hiç olmazsa kendi evinizde karışamaz ben taa oralara gitmezdim şahsen annem yanımda olsun diye buradan daha soğuk çünkü ve problem yaşıyorsunuz. Gelir kalır biraz dönerdi. Fanınızı alın elektrik faturasının da yarısını ödemeyi teklif edin yapacak bir şey yok.

Annenize söyleyin ben fanı alıyorum bu ayki elektirik faturasını ben öderim diyerek tüm çeneler kapatırsınız

bu kaçıncı konu kaç gündür annesinin yanına doğuma giden kadın konusu
anneler umursamaz
konu sahibi türkiye de neden doğurmadın ki eşinin yanında
neden Almanya??

ne gerekiyorsa al faturayı sen ödersin gerekirse.
ama bişey söylemeden edemicem. bu fanlar odayı çok kurutmuyor muydu bebeği hasta etmeyelim derken daha çok hasta etmeyin sonra Allah korusun.

Annecıgımın hakkını hıc bırzaman odeyemem , boyle konuları okudukca kıymetını degerını daha cok anlıyorum,

Buyuk ihtimalle vatandaslik icin gitmissiniz.. bebeginiz icin buyuk bir avantaj.. biraz sabredin doguma az kalmis.. ben de annemin yaninda dogum yaptim. Kavga etmemek icin anneme uymakta buldum cozumu..
ama sizin durumunuz farkli.. benin annem bebege cok deger veriyordu. Isiticinizi alin ve faturadaki farki odeyecrgunizi soyleyin.. zaten dogumdan sonra en gec iki ay sonra evinize donersiniz.. iki ay faturayi komple odeseniz bile ne olacak..
annenizi taniyamadiginizdan bahsetmissiniz.. insanlar yaslaninca cok degisiyor.. hele uzakta olunca, aylar sonra gorunce insan anne babasini taniyamiyor..

Söyle arkadaslari anlamiyorum, herkesin kendine göre derdi vardir ben istemezmiydim esim yanimda olsun, bilip bilmeden neden suclarlar anlamiyorum, eger actigim konuya cevap vermicekseniz vermeyin daha iyi!!! Bizimde kendimize göre sebeplerimiz vardir herhalde... Bende isterdim kendi evimde kocamin yaninda olayim, ama malesef mecbur kaldim buraya gelmeye, bunun icinde tabiki alman vatandasligida var baska sebeplerde var...

Neyse asil konuya döneyim, annem herhalde dünkü dediginden pisman olmus durumda, bugün bi baska ilgileniyor bizimle. Gidip mecbur isitici yada buna benzer bisey alcam, bakalim bebeklerim icin hangisi iyi olursa. Artik arkadaslari. Dedigi gibi iki ayin faturasini ben öderim yapcak bisey yok. Geldim artik annemin yardimina muhtacim yapcak bisey yok...

anneniz orada kıt kanaat geçiniyorsa belkide ağzından istemsizce çıkmıştır ...zaten pişman olmuşki bugün farklı davranıyormuş...siz ödersiniz faturayı annedir sonuçta aranızda kırgınlık olmasın....

O nasıl öz anneymiş o!
sen öde orda kaldığın sürecede yüzü kızarsın .

Faturayı ödeyin de arkanızdan da laf etmesin sonra

çocuga Alman vatandaşı almak içinmi orada doğuruyorsunuz., çok iyi yapıyosunuz aferin illa alman vatandaşı olmasımı lazım eger öyleyse tabi , ne mutlu türküm diyene

konu bu değil ki .Hem alman vatandaşı olması için gittiyse bile bu tepki neden ?
Olsun varsın Alman vatandaşı .Herkes kendi çocuğundan mesul .

gerçekten çok kırıcı..neden böyle yapıyor acaba?sana kızmış olsa bile torun ya...öz annem diye bahsetmişsin annen için...üvey annendemi var?sen fan al faturayıda öde.annene rahatsızlık verdim özür dilerim de sonra dön memleketine.inşallah bebek olunca pişman olur söylediklerine..kesin torununu görünce çok değişçek..

konu bu değil ki .Hem alman vatandaşı olması için gittiyse bile bu tepki neden ?
Olsun varsın Alman vatandaşı .Herkes kendi çocuğundan mesul .
bana sorarsan Türk olmak gibisi yok, oyuzden sıcak bakmıyorum vatandaşlık değiştirenlere , yapanda yapsın karışamam ama desteklemem, avantajları için sırf bunu yapan insanı samimi bulmuyorum olay bu yani.. insan hangi millet olarak anılmak istiyosa onu seçer

İkinci defa söyleme bile. Hemen al doğumu bekleme ısıtıcı almak için.
Yeni doğan bebeği geçtim öteki çocuk da küçük o da üşütür hasta olur.

Yalnız fan odanın havasını kurutur. Yüksek çocukların ulaşamayacağı ufo gibi bir şey al bence.
Fan alırsan buhar makinesi alman gerekebilir. Petek olan evlerde şart mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…