Annemin Değişik Tavırları

VanessaRinki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
842
1.091
63
sürekli bağırıp duruyor evde huzursuz el alemin adamları şöyle el alemin çocukları böyle diyip duruyor.
geçen gün youtube ve googledan bir şeyler arattığını gördüm hoşlanan erkek nasıl davranır? müdürüm bana şöyle böyle adil yıldırımı vs dinlemiş.
sürekli iş yerinden bahsedip duruyor işte ben zaten işte düşmanların arasındayım tüm gün vs. gibisinden
ne yapıcam bilmiyorum nolur bir akıl verin

sürekli bağırıp duruyor evde huzursuz el alemin adamları şöyle el alemin çocukları böyle diyip duruyor.
geçen gün youtube ve googledan bir şeyler arattığını gördüm hoşlanan erkek nasıl davranır? müdürüm bana şöyle böyle adil yıldırımı vs dinlemiş.
sürekli iş yerinden bahsedip duruyor işte ben zaten işte düşmanların arasındayım tüm gün vs. gibisinden
Vanessa "müdürüm"den sonrasını hiç anlamadım

Annenizin babanızı aldatmaya yöneldiğini mi fark ettiniz yani? Muhtemelen evli bir adam annenize yakınlaşmaya başlamış veya anneniz böyle sanıyor. Yazdıklarınızdan bunu çıkardım.

Annenizin babanızı aldatmaya yöneldiğini mi fark ettiniz yani? Muhtemelen evli bir adam annenize yakınlaşmaya başlamış veya anneniz böyle sanıyor. Yazdıklarınızdan bunu çıkardım.
ben de
üstelik bu adamın akrabalarını herkese soruyor mesela öğretmen tanıdığımz var ona demiş şu çocuklar var mı sizin sınıfta diye adamla aynı soyadını taşyorlar

Yani annen babanı aldatıyor mu demek istiyorsun? Ben mi yanlış anladım?

ben de
üstelik bu adamın akrabalarını herkese soruyor mesela öğretmen tanıdığımz var ona demiş şu çocuklar var mı sizin sınıfta diye adamla aynı soyadını taşyorlar
Atalarımız boşuna dememiş. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Dua edin de anneniz açık vermiş. Ben her hareketine ve lafına dikkat ederdim artık. Niyeti yakında belli olur.

Son düzenleme:
annemin çaıştığı bir amir var annem sürekli adamın ne kadar iyi olduğundan bahseder
Peki annenle baban ayrı mı? (özel değilse yani kusura bakma incittiysem de ) ,
eğer birlikteyse de annen belki babandan gelen ilgi değer ve sevgiyi yetersiz bulup mu söyleniyor hani size de soyleniyormuş ya elalemin çocukları şöyle böyle diye yani hepinizin yeterince isteklerini karşılamadığını düşünüp de dışarıya yönelmiş olabilir 🙁

Peki annenle baban ayrı mı? (özel değilse yani kusura bakma incittiysem de ) ,
eğer birlikteyse de annen belki babandan gelen ilgi değer ve sevgiyi yetersiz bulup mu söyleniyor hani size de soyleniyormuş ya elalemin çocukları şöyle böyle diye yani hepinizin yeterince isteklerini karşılamadığını düşünüp de dışarıya yönelmiş olabilir 🙁
evli

Bunu yapan anneniz mi? Babanız hayatta mı peki? Ben önce olayı anlamanın gayreti içindeyim de.

Vanessa sana suç bulmuyorum ama muhtemelen senin psikolojik sıkıntılarının genetik altyapısı var ve annen.

Yıllardır senşn aşk hayatın, iş hayatın zart zurt hepsi takıntılarla dolu. Annen de muhtemelen bir konuyu yanlış anlamış ve kendine çıkarımlarda bulunuyor.

Dikkatli olun.

Anneniz çok yorulmuş yıpranmış galiba. Siz kac yaşındasınız calisiyormusunuz?

Back
X