siz ne anladınız yada okudunuz mu?Ne anlatmak istediniz??
siz ne anladınız yada okudunuz mu?
yani bunlar başlı başına problem değil mi ?Anneniz şımarık.
Dayınızın karısı aptal saptal iğnelemeler yapıyor sizin canınız yakmaya çalışıyor..
Anneniz sizin adınızı kötüye çıkardı..
Doğru anlamış mıyım.
Arada da bir sürü şeyler yazmışsınız ya..
Onları anlayamadım.
Bağlantıları kurmakta zorlandım..
büyük ablam sağ olsun ben işteyken ortalığı yatıştırmış benim arkamda durmuş annemin huyunu biliyoAnladığım kadarıyla yapmadığın şeylerle suçlanıyorsun. Ailende senin arkanda durabilcek kimse yok mu? Sana inanan, destek olan?
yani bunlar başlı başına problem değil mi ?
o kız yüzünden yaptı annem bunlarıniye her boşanan illaki yaşlı çocuklu biriylemi evleniyomuş,dayınızın karısına lafını vermişsiniz iyide etmişin
bence gerçekten para biriktirip o evden çıkın,kusura bakmayında nasıl aile bunlar kızlarına attıkları iftiraya bakın
büyük ablam sağ olsun ben işteyken ortalığı yatıştırmış benim arkamda durmuş annemin huyunu biliyo
Hem de çok büyük problem..
Ben sadece başla son arasında kaldım.
Orayı karıştırdım işte.
Babanız annenizden daha kötü şeyler yapmış, ama annemden nefret ediyorum diyorsunuz..
Çünkü babasını annesi dolduruşa getirmiş galiba birz karışık gibi ama ben boyle anladım.
ooo annemi karşımıza alıp konuşmakmı kıyameti kopartırrr cevabı şu olur he hee hep siz haklısınız madem huzurunuzu bozuyorum der çıkar gider abisine ablasına evde ne varsa anlatırAblanla birlikte alıp anneni karşınıza konuşsanız. Belki de iletişimsizlikten kaynaklanıyordur problemleriniz. Buarada dayınızın karısı baya patavatsızmış. Ama insan kınadığı şeyi görmeden ölmezmiş. Bende evlendim ayrıldım. Kimse boşanmak için evlenmiyor. Ama söylediği söz benim bile içimi acıttı.
bende bunu diyorum annem neden cevap vermiyor otorite konusunda ise hafta içi işe gidiş geliş saatim belli hafta sonu annem yanımda olmadan kuaföre bile gidemiyorum adımız analı kızlıya çıkmış yapışık geziyoruz ya hepçok yazıkk herkes anne baba olmayı başaramıyor... dayının karısına cevap vermesi gereken kişi annen oysa...
ailedeki otorite boşluğunu bilmeseler böyle yapamazlar
babam annemi çok sever şöyleki bi konuda tartışsalar babam haklı olsa dahi sonradan annemden özür dilerTeşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.
Eğer öyleyse de koca adam.
Birinin dolduruşuna nasıl gelir evladıyla ilgili..
Senelerce gözünün önündeki evladı..
Zaten evlada nasıl öyle yakıştırmalar yapılır onu da anlamam mümkün değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?