ANNEMİN DERDİ NE ?

pamuk27

Dipteyim Sondayım Depresyondayım !!!
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
1.685
592
118
günaydın arkadaşlar benim derdim annem annem çok nazlı ve şımarık onu bu hale getiren babamın sevgisi
olaya geceyim hemen dayımın kızını istemeye geldiler fakat ile büyüklerimiz karşı çıkıyordu aramızdaa büyük farklılıklar var kıyametler kopmuştu ama kız vazgeçmedi sonra neyse bunlar geldi bende mutfaktayım dayımın karısı pamuk sen evlenip boşandın seni kimse almaz artık karısı ölmüş biri alır bir kaç tanede çocuğu olur dedi yazık falan dedi biraz zaman geçti bak pamuk sen evlendin ayrıldın senin kocanda bizim köylüydü ama boşandın geldin dedi bende ben evlendim ama kimseyi kırmadan evlendim kimse karşı çıkmadı boşandım ama herkes beni el üstünde tutyo senin kızın herkese resti çekti boşanırsa (ALLAH korusun) kimin yüzüne bakabilecek dedim bunlarıda anneme anlattım hiç bişey demedi
çocuğun babasıda dayıma sizin kızla bizim oğlan 8 yıldır geziyo isterseniz vermeyin dedi kimse birsey diyemedi
ertesi gün akşam işten geldim babam bana bağırmaya başladı sen gidip dayının kızını herkese anlatmışsın yav ne alaka işe sabah 6 da gidiyorum aksamda hemen eve geldim ama annemin yüzünden hiç birşey ispat edemedim ertesi gün işteyim yine kardeşim aradı akşam 5 gibiydi saat sen o..... muşsun annem öyle diyor akşam eve gel seni öldürücem o kız ulu orta yapıyomus herşeyi sen gizli gizli yapıyormuşsun f.......
öldürücem lan seni dedi sen dedi para biriktiriyormuşsun kocaya kaçacakmışsın yav ne alaka oysaki babam paranı biriktir kızım sana lazım olur dedi bende tamam dedim ama kışın sen çalışamıyorsun ben ozaman eve veririm paramı dedim babamda yine yok paranı biriktir falan dedi annemde buna şahit ama kardeşimi doldurmuş bende parayı bankadan çekip getirdim ertesi gün bana o parayla bilezik almışlar annem yine söyleniyo bende neden aldınız dedim annem bağırmaya başladı babana söylerim diyeee söyleyeceğide eski sevgilimi ona anlatmıştım babamda geldi sen evlenip ayrıldın ne b.. yediğin belli değil dedi annem resmen benim adımı o...... ya çıkarıyor kaç günden beri kendimde değilim annemden nefret ediyorum

siz ne anladınız yada okudunuz mu?

Anneniz şımarık.
Dayınızın karısı aptal saptal iğnelemeler yapıyor sizin canınız yakmaya çalışıyor..
Anneniz sizin adınızı kötüye çıkardı..
Doğru anlamış mıyım.
Arada da bir sürü şeyler yazmışsınız ya..
Onları anlayamadım.
Bağlantıları kurmakta zorlandım..

yani bunlar başlı başına problem değil mi ?

Anladığım kadarıyla yapmadığın şeylerle suçlanıyorsun. Ailende senin arkanda durabilcek kimse yok mu? Sana inanan, destek olan?

niye her boşanan illaki yaşlı çocuklu biriylemi evleniyomuş,dayınızın karısına lafını vermişsiniz iyide etmişin
bence gerçekten para biriktirip o evden çıkın,kusura bakmayında nasıl aile bunlar kızlarına attıkları iftiraya bakın

Anladığım kadarıyla yapmadığın şeylerle suçlanıyorsun. Ailende senin arkanda durabilcek kimse yok mu? Sana inanan, destek olan?
büyük ablam sağ olsun ben işteyken ortalığı yatıştırmış benim arkamda durmuş annemin huyunu biliyo

yani bunlar başlı başına problem değil mi ?

Hem de çok büyük problem..
Ben sadece başla son arasında kaldım.
Orayı karıştırdım işte.
Babanız annenizden daha kötü şeyler yapmış, ama annemden nefret ediyorum diyorsunuz..

o kız yüzünden yaptı annem bunları

büyük ablam sağ olsun ben işteyken ortalığı yatıştırmış benim arkamda durmuş annemin huyunu biliyo

Ablanla birlikte alıp anneni karşınıza konuşsanız. Belki de iletişimsizlikten kaynaklanıyordur problemleriniz. Buarada dayınızın karısı baya patavatsızmış. Ama insan kınadığı şeyi görmeden ölmezmiş. Bende evlendim ayrıldım. Kimse boşanmak için evlenmiyor. Ama söylediği söz benim bile içimi acıttı.

Hem de çok büyük problem..
Ben sadece başla son arasında kaldım.
Orayı karıştırdım işte.
Babanız annenizden daha kötü şeyler yapmış, ama annemden nefret ediyorum diyorsunuz..

Çünkü babasını annesi dolduruşa getirmiş galiba birz karışık gibi ama ben boyle anladım.

Biriktirdiğin parayı verme bence bi daha hatta biriktirebildiğin kadar biriktir ileride sana lazım olacak gibi gözüküyor malesef. Birde ortalığı asıl karıstıran yengen uzak durmalısın

Çünkü babasını annesi dolduruşa getirmiş galiba birz karışık gibi ama ben boyle anladım.

Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.
Eğer öyleyse de koca adam.
Birinin dolduruşuna nasıl gelir evladıyla ilgili..
Senelerce gözünün önündeki evladı..
Zaten evlada nasıl öyle yakıştırmalar yapılır onu da anlamam mümkün değil..

ooo annemi karşımıza alıp konuşmakmı kıyameti kopartırrr cevabı şu olur he hee hep siz haklısınız madem huzurunuzu bozuyorum der çıkar gider abisine ablasına evde ne varsa anlatır

çok yazıkk herkes anne baba olmayı başaramıyor... dayının karısına cevap vermesi gereken kişi annen oysa...
ailedeki otorite boşluğunu bilmeseler böyle yapamazlar

çok yazıkk herkes anne baba olmayı başaramıyor... dayının karısına cevap vermesi gereken kişi annen oysa...
ailedeki otorite boşluğunu bilmeseler böyle yapamazlar
bende bunu diyorum annem neden cevap vermiyor otorite konusunda ise hafta içi işe gidiş geliş saatim belli hafta sonu annem yanımda olmadan kuaföre bile gidemiyorum adımız analı kızlıya çıkmış yapışık geziyoruz ya hep

babam annemi çok sever şöyleki bi konuda tartışsalar babam haklı olsa dahi sonradan annemden özür diler

aile de sülale de enteresan, arkadaşım paranı biriktir, ayrı bir eve çık, kendi düzenini kur. en yakınların böyle yaparsa, sinir stres sahibi olursun.

Bende boşandım ve çocuğumda var, valla beni karısı ölmüş 7 çocuklu biri almayacak...
Hatta başından hiç ewlilik geçmemiş biri alacak (onların ağızınlan konuşuyorum)
Yanii bu işler belli olmaz, cahil insanlarla uğraşmak zordur..
Ve ayrıca annenin size karşı bir garizi olduğu kesin ya da aşhırı fesat cahil bir kadın..
Bence bundan sonra anneniz dahi olsa hiç bişi paylaşmayın haketmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…