Annemin düğün öncesi huysuzluğu

siz niye esinize mahcup olasiniz ki, o zaten sizi secmis, aileniz de gayet hakli. siz esinizle halledeceksiniz her seyi. ben calistigim halde ne kendim ne ailem bir sey yapmadik, onun ailesi de yapmadi . esim halletti. evlendikten sonra beraber calisir borclarinizi odersiniz.

Valla benim de eşimin ailesi bişey yapmadı ama benim ailem üstüne düşeni yaptı, arada bir onları garipseyip eleştirseler de bu şekilde yaklaşmadılar. Acaba sizinkiler erkek kız evlat ayrımımı yapıyor? Yapmazlarsa da boşverin eşinizle birlikte yaparsınız zamanla herşeyi.

Aileniz haklı onun babası düşünmüyo nişanlınla sen ödüyceksin borçları ki büyük kısmı takılatından ödenir ee ailen niye üstüne düşeni yapaın ki?

dünür yapmıyor ama damat yapıyor daha ne olsun. küpeye mi takmışlar taka taka. damat istemediğin halde alıyormuş. gereksiz sıkıntı yapmışlar

U Usaklibirkiz evleneli 3 ay doldu. Evlenmeden önce ailemle aram bozuktu eşimin ailesinin tavrına karşılık sorunlu bu aile dedilir çok tartıştım. Bağıra çağıra elimi masaya vura vura... Neyse tabi bu süreçte eşimin ailesi yapıcı, destekçi gibi görünüyorlardı. İçlerine girmeden bilemiyosun kimin ne olduğunu. Benim ailem duruldu hiç sorun yok artık. Eşimin ailesi yerli yersiz bi çok şeye karışıyorlar cevap veremiyorum gelin olduğum için eşime sitem ediyorum anca kendi ailem olsa sorun yaşadığımda çatır çatır tartışabilirken şuan hiç bişi diyememek canımı sıkıyor. Yaşadığım bi çok sinir bozucu olayı anneme anlatamıyorum. Biliyorum anlatsam ben demiştim diyecek. Nişanlıyken bazı şeyleri yaptırmadım maddi olarak zorlanmasın eşimin ailesi derken onlar herşeyi 4 4 lük yaptık diyorlar???? Yani diyeceğim şudur ki bazen istemesen bile kendi ailenin lafına geliyorsun

yahu herkes mi aynı sorunlarla uğraşır? aynı sizin gibi nişanlılık döneminde annemle ablamla ne kavgalar ettim. görümcelerimle dertleşiyordum nasıl iyi insanlar diyordum ama gördük gerçek yüzlerini..
Çok şükür şimdi ailemle problemlerim kalmadı..

Anneniz şu noktada haklı. Neden şu alinmadi bu alinmadi deyince sonra biz odeyecegiz biz zorlanacagiz diyorsun yani evlendikten sonra beraber geçinip beraber ödeyeceksiniz. E madem oyle beraber ödeyeceksiniz neden ailenizden yardım bekliyorsunuz? İşte bu çifte standart. Hani diyorsun ya erkek tarafı yerine eşim yapıyor diye. Evlenince ödenecek borçları esin yapmış sayılmaz. Evin geçimi beraber olacağı için beraber fedakarlık etmiş olacaksınız. Ha diyorsanız tüm alisverisi nakit yapıyor evlenince borcsuz olacağız o zaman sende destek ol tabi ailenden birseyler bekle anlarım. Ama aksi takdirde ailen haklı.

Üzülme canım. Sen müstakbel eşinle mutluluğuna bak. Bu anne babalar böyle işte. Bahanelerini bulmuşlar. Umarım hep eşinle mutlu olursun şu tok gözlülüğünle ve onun çabaları ile siz bunu hak ediyorsunuz. Tıka kulaklarını yum gözünü az kLdı. Zamanı gelince de oğluşları baksın

Nişanlınıza güveniyor ve seviyorsanız bence üzülmeyin. Ailenizin yaptığı çok yanlış ne olursa olsun insan kızının böyle zamanlarda üzülmesini istememeli. Keşke çalışıyor olsaydınız, bu durumda kalmazdınız. Umarım mutlu bir evliliğiniz olur , bu günleri dert edecek zamanınız bile kalmaz.

Back
X