- 17 Aralık 2015
- 27.099
- 49.553
- 598
hayir hayir onlar turk zaten.Ordaki mail adresine türkçe yazabilirim yani oyle mı ben hep fransızca durumu açıklamak gerek sanıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayir hayir onlar turk zaten.Ordaki mail adresine türkçe yazabilirim yani oyle mı ben hep fransızca durumu açıklamak gerek sanıyorum
Direk onlara mail atmak için dil bilmek gerekmiyor mu yeminli tercümana iki kere yaptırdık bu işlemleri nasıl olduğunu da bilmiyoruz ulaştı mi ulaşması mi bilgilendirilmedikama yapacaginiz en iyi şey adres varsa elinizde yeminli tercumana cevirttirip tekrar yollayin hatta özelden bana emekli oldugu sigorta kurumunun adini atarsaniz onuda bulalim direk onlarada mail atabilirsiniz
iade taaahhutlu gondermiyormusunuz?Direk onlara mail atmak için dil bilmek gerekmiyor mu yeminli tercümana iki kere yaptırdık bu işlemleri nasıl olduğunu da bilmiyoruz ulaştı mi ulaşması mi bilgilendirilmedik
Annemin yanında ben yoktum bunları yaparken taahhütlü yolladığını söylüyor hatta kontrol de etmiştim ulaşmış gözüküyordu ellerineiade taaahhutlu gondermiyormusunuz?
yok arkadasim ne dili o adamlae turk zaten.
bizim vatandasimizi orada temsilen orda duruyor gibi dusun
belgede bir sıkınti olabilir, muhtardan yasam belgesi aldiniz mi ?Annemin yanında ben yoktum bunları yaparken taahhütlü yolladığını söylüyor hatta kontrol de etmiştim ulaşmış gözüküyordu ellerine
Yaşam belgesi evlenmedigine dair belge hepsini yollamışbelgede bir sıkınti olabilir, muhtardan yasam belgesi aldiniz mi ?
Türk konsolosluğunda Türk vatandaşları çalışıyor. Türkçe yazabilirsiniz.Ordaki mail adresine türkçe yazabilirim yani oyle mı ben hep fransızca durumu açıklamak gerek sanıyorum
müsavir ne alaka ben hala bu olayin o kısmini çozemedimadı üstünde türk konsolosluğu, çalışanlar türktür zaten size yardımcı olacaklardır. diyelim yabancı açtı, o da iletişim kuracak kadar, sizi yönlendirecek kadar türkçe biliyordur.
muhtemelen evraklarınız ellerine geçmedi. bir de sanırım aracı kullanıp ona ödeme yapmışsınız, işini bitirmeyip oyaladığı için, maaş konusu düzelince onu da şikayet edin kesinlikle.
müsavir ne alaka ben hala bu olayin o kısmini çozemedim![]()
aynen benim de aklima o geldibelli ki biri bu konudaki bilgisizliklerinden faydalanıp dolandırmış. belki de o kişi evrakları göndermedi falan.![]()
aynen benim de aklima o geldi![]()
Konu sahibiyani keşke konu sahibi "fransızca konuşuyorlardır kesin" demek yerine aramayı deneseymiş. 6 ay hiç aramamak da ne biliyim. o da tuhaf.
Konu sahibichamallows in attığı numaralar için bile hangisini arayayım ne diyeyim modunda biri heralde biri onun yerine arasın diye falan açtı konuyu