Annemin dul ayligi durduruldu

yani keşke konu sahibi "fransızca konuşuyorlardır kesin" demek yerine aramayı deneseymiş. 6 ay hiç aramamak da ne biliyim. o da tuhaf.
Çünkü ilgilenen aracılar vardı onlara gittik sürekli biliyolar bu isle ilgileniyorlar diye daha yeni böyle seyler başımıza geliyo bilsem en baştan yapardım

Çünkü ilgilenen aracılar vardı onlara gittik sürekli biliyolar bu isle ilgileniyorlar diye daha yeni böyle seyler başımıza geliyo bilsem en baştan yapardım

hayır, demek istediğim şu. hadi ilk ay olmadı, ikinci ay, artık üçüncü ayda insan merak edip arar gibime geliyor. ki siz sadece kesin fransizca konuşacaklar diye aramadım dediniz kaç tane postunuzda. ne biliyim, bu kadar kritik bir durumsa kimse 6 ay ihtimaller üzerine beklemez bence.

Konu sahibi @d3nizz in attığı numaralar için bile hangisini arayayım ne diyeyim modunda biri heralde biri onun yerine arasın diye falan açtı konuyu
Walla inşallah böyle çaresizlikler başınıza gelmez çünkü annem eşini kaybetti parasını bağlamaya çalışıyoruz bi taraftan benim riskli gebeleyim var herşeyle ilgilenmeye çalışıyorum aynı anda biraz daha duyarli olun oturduğunuz yerden konuşmadan önce eminim ki sizde herşeyi çok çok iyi bilen çözebilen bi insan değilsinizdir hayat bu öğreniyoruz ölene kadar biseyler dimi hanımefendi

hayır, demek istediğim şu. hadi ilk ay olmadı, ikinci ay, artık üçüncü ayda insan merak edip arar gibime geliyor. ki siz sadece kesin fransizca konuşacaklar diye aramadım dediniz kaç tane postunuzda. ne biliyim, bu kadar kritik bir durumsa kimse 6 ay ihtimaller üzerine beklemez bence.
Ilgilenemedim çünkü hamileydim riskli gebeliğim var.surekli hastanelere gitmek zorunda kaldim

Evet var zaten burdan bi arkadaş yardımcı oldu direk yurt dışında ilgili bölümü aradım istedigi bazı evraklar oldu yolladim çarşamba günü arayın tekrar dedi inşallah çözülür nasipse
Tamamdır. Doğru yoldasınız. İnşAllah güzel haberler alırsınız.

Back
X