- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
İyi de çocuk değil ki adam ? Ev kuracak duruma gelmiş ne diye verir ki parasını. Bu zamanda insan babasına bile güvenmeyecekİnsan AİLESİNDE de guvenemezse kime güvenir ?
İlgisiz bir anneydi annem bir yemek bile yapmazdı 6 yaşındayken hep beslenme çantami kendim hazırladım kendim okumayı seçtim kendim yemek öğrendim adet oldum 1 yıl gusül abdestisiz gezdim düşün annem hiçbirsey anlatmadi iyi bir anne değildi ama yinede 10 yıl ben baktım hastalandı .BİR GUN SACİMİ OKSAMADİ annem birseyien yazmayın ..benim eşim de hep aç gitmiş ise aynı kaynanam anneme benziyor kader olacak ya eşim de benim gibi sevgiye aç bir çocuk .Konuları çok karıştırıyorsunuz . Annenize bugüne kadar hediye almamaniz sizin eksiginiz ve bunu eksikle kapatmaniz yine hata.
Eşinizin annesi hediye bekliyorsa alın ne olacak ki ?
Annenizle ne ilgisi var anlamadım.
Annenizi sevmeme nedeninizi bilmiyorum ama genel olarak sevgisiz birisiniz gibi geldi, yaniliyorsam kusura bakmayın.
Şuna da kafam takıldı ne yaptı ki annen sevemedim?annemi çok seven biri değildim
Madem öyle ikinizde şikayetçisiniz annelerden o zaman uzak durun görüşmeyin ?İlgisiz bir anneydi annem bir yemek bile yapmazdı 6 yaşındayken hep beslenme çantami kendim hazırladım kendim okumayı seçtim kendim yemek öğrendim adet oldum 1 yıl gusül abdestisiz gezdim düşün annem hiçbirsey anlatmadi iyi bir anne değildi ama yinede 10 yıl ben baktım hastalandı .BİR GUN SACİMİ OKSAMADİ annem birseyien yazmayın ..benim eşim de hep aç gitmiş ise aynı kaynanam anneme benziyor kader olacak ya eşim de benim gibi sevgiye aç bir çocuk .
ANNELİK DOGURMAKLA OLMUYOR biz o kadar zor günler geçirdik kaynanam 2 bina otemde gelmedi bile .
Okuldan gelirdim kapı kapı annemi arardım hiç evde olmazdı annem hep gezerdi yemek yapmazdı annemin elinden bir kek yemiş çocuk değilim ne yemek hazırlardı bize hiç hatirlamam ayak üstü yerdim ne yiceksem ..Şuna da kafam takıldı ne yaptı ki annen sevemedim?
Siz galiba çile çekmekten hoşlanıyorsunuz. Kaynananızlada annenizlede görüşmeyin. Ben görüşmüyorum hayatımda kayıp değil. Ki ben babam abim ve annemle görüşmüyorum. Üstelik babam 4. Evre akciğer kanseri. Ama böyle devam etseydi beni kanser ediceklerdi. Kimse bana acımadı hamileyim diye. Düşük riskim varken bile arkamdan atmadıkları iftira yalan kalmadı. Bana acımayana bende acımam. Sen evladına yaparmısın annenin yaptığını ki onu affediyorsun.İlgisiz bir anneydi annem bir yemek bile yapmazdı 6 yaşındayken hep beslenme çantami kendim hazırladım kendim okumayı seçtim kendim yemek öğrendim adet oldum 1 yıl gusül abdestisiz gezdim düşün annem hiçbirsey anlatmadi iyi bir anne değildi ama yinede 10 yıl ben baktım hastalandı .BİR GUN SACİMİ OKSAMADİ annem birseyien yazmayın ..benim eşim de hep aç gitmiş ise aynı kaynanam anneme benziyor kader olacak ya eşim de benim gibi sevgiye aç bir çocuk .
ANNELİK DOGURMAKLA OLMUYOR biz o kadar zor günler geçirdik kaynanam 2 bina otemde gelmedi bile .
Yetim büyümüş diyorsun canım da benim annem de hem yetim hem öksüz büyümüş ama şimdi arayayım annem gel özledim diyeyim 45dk yolu yürüyerek bile gelir. Yani annenin yetim büyümüş olmasi ile alakalı bir durum değil hatta ben şuna inanırım sevgisiz büyüyen insanlar çocuklarına daha çok bağlı olur. Eşim de öksüz büyümüş gel gör ki evladına bana annemlere yani aileme çok bağlı ve sevgili... Senin annenin içinde annelik duygusu yokmuş. Üzülme ... Uzak durun o zaman mesafe koyun ... Ayrıca kv'ninde her dilediğini yapmayın mecbur değilsinizOkuldan gelirdim kapı kapı annemi arardım hiç evde olmazdı annem hep gezerdi yemek yapmazdı annemin elinden bir kek yemiş çocuk değilim ne yemek hazırlardı bize hiç hatirlamam ayak üstü yerdim ne yiceksem ..
Ergen oldum oturup şöyle olacak anlatmadi dinimiz ogretmedi beni HİC SEVMEDİ ..
Evlenirken bile ağlamadan çıktım evden
Annem iyi bir kadın değildi KOTU DUSUNCELİ bir bayandı .
Kaynanam da öğle inan kader mı bilmem eşim SEVGİSİZ büyümüş bir adam sevgiyi bende buldu
İnan o da hep aç kalmış kaynanam sigara içer gezer ..kuzum annem kötü bile olsa o annem .
Anneme inan üzülürüm yetim büyümüş gösteremedi bize
Pardonda kaynana ozaman neden oglundan para bekliyor bu konuyada degin hele.konu sahibi ev istemiyor cocugunun masraflarini istemiyor kaynanasindan.kaynanasinin beklentilerinden kendilerine maddi gelecek saglayamamaktan cekiniyor.Canım herkes çok çalışıyor
Kadına diyorsun ama sizinde beklentiniz çok fazla
İstediğin çamaşır makinesini almamış ama almış sonuçta
benimki kırık iğne almadı biz evlenirken
Kaldıki sizin alacağınız evden,olacak çocuğunuzun masrafından onane
O değil siz düşüneceksiniz bunları
Kadın yaşını başını almış,çocuğunu büyütmüş evlendirmiş,maaşı olduğuna göre çalışmış da.Bundan sonra nasıl yaşayacağı onun bileceği iş.Almazsın hediye falan bir telefonla kutlarsın anneler gününü bitti.
Baba oğul birlikte çalışıyor diye istediği para göze batmış canımPardonda kaynana ozaman neden oglundan para bekliyor bu konuyada degin hele.konu sahibi ev istemiyor cocugunun masraflarini istemiyor kaynanasindan.kaynanasinin beklentilerinden kendilerine maddi gelecek saglayamamaktan cekiniyor.
Benim esimde sigara kullaniyor gunde bir paket aylik 500u bulmuyo asil komik olan 1500 lira sigara giderim die kendine para ayirtilmasi.Baba oğul birlikte çalışıyor diye istediği para göze batmış canım
Kese bir gibi davranıyorlar ama kadının kocasıda çalışıyor
Herne olursa olsun kv sigara içiyor diye ben nasıl ev alıcam çocuk yapıcam gibi muhabbet olabilir mi ya
Komik yani
O kısma hiç inanmadım zatenBenim esimde sigara kullaniyor gunde bir paket aylik 500u bulmuyo asil komik olan 1500 lira sigara giderim die kendine para ayirtilmasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?