ANNEMİN DURUMU VE KAYNANAMİN YAPTİGİ

İlgisiz bir anneydi annem bir yemek bile yapmazdı 6 yaşındayken hep beslenme çantami kendim hazırladım kendim okumayı seçtim kendim yemek öğrendim adet oldum 1 yıl gusül abdestisiz gezdim düşün annem hiçbirsey anlatmadi iyi bir anne değildi ama yinede 10 yıl ben baktım hastalandı .BİR GUN SACİMİ OKSAMADİ annem birseyien yazmayın ..benim eşim de hep aç gitmiş ise aynı kaynanam anneme benziyor kader olacak ya eşim de benim gibi sevgiye aç bir çocuk .
ANNELİK DOGURMAKLA OLMUYOR biz o kadar zor günler geçirdik kaynanam 2 bina otemde gelmedi bile .
 
Madem öyle ikinizde şikayetçisiniz annelerden o zaman uzak durun görüşmeyin ?
 
Yeminle annemi gördüm. Seninki en azından açık açık yapıyor benimki sinsi. Yaptırsın diye ağlamalar(şuan konuşmuyoruz diye) konuşurkende şirinlikler. Allah sabır versin. Uzak durun yapmayı verin. Para yok deyib geçin. Yada bırakın eşiniz yapsın. Eşiniz size atıyorsa sakın sakın yapmayın. Yaptıkça arsızlaşıyorlar.sanki sizin göreviniz gibi davranıyorlar. Allah sabır versin. Bem annem ve babamla baş edemedim 1 senedir görüşmüyorum. zaten evlat ayrımıda var bizde. Şimdi paraları bitmiş duygu sömrüsü yapıyor. Kanmayın inanmayın. Bırakın ne kadar yapıyorsa yapsın duygu sömrüsünü. Sanki siz trilyonermiş gibi davranmasına izin vermeyin. Gerekiyorsa görüşmeyin.
 
Şuna da kafam takıldı ne yaptı ki annen sevemedim?
Okuldan gelirdim kapı kapı annemi arardım hiç evde olmazdı annem hep gezerdi yemek yapmazdı annemin elinden bir kek yemiş çocuk değilim ne yemek hazırlardı bize hiç hatirlamam ayak üstü yerdim ne yiceksem ..
Ergen oldum oturup şöyle olacak anlatmadi dinimiz ogretmedi beni HİC SEVMEDİ ..
Evlenirken bile ağlamadan çıktım evden
Annem iyi bir kadın değildi KOTU DUSUNCELİ bir bayandı .
Kaynanam da öğle inan kader mı bilmem eşim SEVGİSİZ büyümüş bir adam sevgiyi bende buldu
İnan o da hep aç kalmış kaynanam sigara içer gezer ..kuzum annem kötü bile olsa o annem .
Anneme inan üzülürüm yetim büyümüş gösteremedi bize
 
Siz galiba çile çekmekten hoşlanıyorsunuz. Kaynananızlada annenizlede görüşmeyin. Ben görüşmüyorum hayatımda kayıp değil. Ki ben babam abim ve annemle görüşmüyorum. Üstelik babam 4. Evre akciğer kanseri. Ama böyle devam etseydi beni kanser ediceklerdi. Kimse bana acımadı hamileyim diye. Düşük riskim varken bile arkamdan atmadıkları iftira yalan kalmadı. Bana acımayana bende acımam. Sen evladına yaparmısın annenin yaptığını ki onu affediyorsun.
 
Yetim büyümüş diyorsun canım da benim annem de hem yetim hem öksüz büyümüş ama şimdi arayayım annem gel özledim diyeyim 45dk yolu yürüyerek bile gelir. Yani annenin yetim büyümüş olmasi ile alakalı bir durum değil hatta ben şuna inanırım sevgisiz büyüyen insanlar çocuklarına daha çok bağlı olur. Eşim de öksüz büyümüş gel gör ki evladına bana annemlere yani aileme çok bağlı ve sevgili... Senin annenin içinde annelik duygusu yokmuş. Üzülme ... Uzak durun o zaman mesafe koyun ... Ayrıca kv'ninde her dilediğini yapmayın mecbur değilsiniz
 
Pardonda kaynana ozaman neden oglundan para bekliyor bu konuyada degin hele.konu sahibi ev istemiyor cocugunun masraflarini istemiyor kaynanasindan.kaynanasinin beklentilerinden kendilerine maddi gelecek saglayamamaktan cekiniyor.
 
Pardonda kaynana ozaman neden oglundan para bekliyor bu konuyada degin hele.konu sahibi ev istemiyor cocugunun masraflarini istemiyor kaynanasindan.kaynanasinin beklentilerinden kendilerine maddi gelecek saglayamamaktan cekiniyor.
Baba oğul birlikte çalışıyor diye istediği para göze batmış canım
Kese bir gibi davranıyorlar ama kadının kocasıda çalışıyor
Herne olursa olsun kv sigara içiyor diye ben nasıl ev alıcam çocuk yapıcam gibi muhabbet olabilir mi ya
Komik yani
 
Benim esimde sigara kullaniyor gunde bir paket aylik 500u bulmuyo asil komik olan 1500 lira sigara giderim die kendine para ayirtilmasi.
 
İşte annene gereklı degerı gostermezsen el kapısında boyle zorla yaptırılınca zorunuza gıder.
benı kayınvalıde durumun ılgılendırmıyorda annenıze karsı soguk tutumunuz benı bır anne olarak dusundurdu.
 
uzak durun.
mesafe mesafe mesafe...
size bir laf söylediğinde de kibarca verin ağzının payını...
 
Annenle arandaki mesele sizi ilgilendirir her insan annesini sever tabi annesi zamanında onu sevdiyse... Burada annenle arandaki ilişkiyi kimseye açıklamak zorunda değilsin.

Kaynanana gelince "ben senin annen degilim" demiş zamanında, arada bir bu lafini hatirlativer. Hiçbir şey almamakla iyi etmissin, ben KV me hediye falan almadım oğluna hatirlattim 2 3 defa o tinlamadi ki banane sonuçta onun annesi dedim.
 
izin vermem! haddini bildiririm. o bişey isteyemez, ben istersem yaparım
 
Ben sizi asıl çok bencil ve soğuk buldum. Kendi annenize bile yakın değilken hediye almazken tabii ki kaynananıza yapmamanız yadırganmaz ama nedir bu anne öfkesi anneniz bile ancak hastanedeyken kıymetli olmuş bence kaynananız haklı yakınmış evleriniz ne olursa olsun annelerimiz bizi büyütmüş yetiştirmiş onca emel uykusuzluk fedakarlık bir hediyer almak ya da kutlamak zor olmamalı bakın ağzıyla aldırıyor diyorsunuz ne var çocuğundan bir şey isteyemez mi? o eşinizin annesi tabii ki kadına dokunmuştur herkes annesine giderken kutlarken onu öyle bırakmak sanki çocuğu yok gibi çok ayıp eşiniz bile kutlamamış sözle bile olsa bir kapısına gidip yazık evlat büyüt hayrını gör bu demek ki. Yarın birgün sizin de evladınız olunca kapılarda bekleyince anlarsınız.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…