ANNEMİN ELTİME DAVRANIŞI

Lotuslu cheesecake

yaprak döker bir yanımız ,bir yanımız bahar bahçe
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2022
604
775
53
kızlar eşim ve ben atılan eltim ve eşi ise tutulan taraftır ailede kısaca. annem bunu bilir hatta şahit olmuşluğu da vardır. bana hep sessiz ol alttan al ben de aynı şeyleri yaşadım der hep. ama bi konu çok rahatsız ediyor beni. eltim hamile kalır annem ona yazar doğum yapar annem yazar çocuk düşürür yazar eder tekrar yazar falan. ben bundan çok rahatsız oluyorum .eltimin annesi ne beni ne de annemi böyle konularda hiç aramaz sadece kv ara tebrik eder veya geçmiş olsun diye ki bence bu doğru olan. anneme diyorum yapma bu kadar abartma annem ben o kızı seviyorum hem ne var deyip konuyu kapatıyor.sizce kim haklı ?

etlinizin ailesi aramıyor diye aileniz de öyle olmak istemiyordur belki bırakın arayıp insanlığını yapsın
ayrımcılık yapılıyor ailede yazdım zaten yukarda annemde şahit oldu hatta en çokta buna rağmen ilgilenmesi zoruma gidiyor

Benim annem eltime selam bile vermez, konuşsa da laf sokar sinir eder onu. Ama eltimin annesi beni çok sever, her ozel günümde arar, kaybım olduğunda taziye bildirir ve her gördüğünde hoş sohbet eder. Cunku benim annem beni pek sevmez, eltime de hic hatir icin hoş muamele etmez. Bence olayın özü bu.

kızlar eşim ve ben atılan eltim ve eşi ise tutulan taraftır ailede kısaca. annem bunu bilir hatta şahit olmuşluğu da vardır. bana hep sessiz ol alttan al ben de aynı şeyleri yaşadım der hep. ama bi konu çok rahatsız ediyor beni. eltim hamile kalır annem ona yazar doğum yapar annem yazar çocuk düşürür yazar eder tekrar yazar falan. ben bundan çok rahatsız oluyorum .eltimin annesi ne beni ne de annemi böyle konularda hiç aramaz sadece kv ara tebrik eder veya geçmiş olsun diye ki bence bu doğru olan. anneme diyorum yapma bu kadar abartma annem ben o kızı seviyorum hem ne var deyip konuyu kapatıyor.sizce kim haklı ?

Milletin eltinizi sevip sevmemesini anlatmışsınız hep ama sizle eltinizin arası nasıl

Siz haklısınız ben sizi tutuyorum

Siz haklısınız, ben de istemezdim ne alaka yani. Eşimin ailesinde de onun görüşmediği kişilerle ben de görüşmüyorum çünkü benim hiçbir şeyim değil onun bir bildiği var ki görüşmüyor derim. Eltiniz de annenizin hiçbir şeyi değil niye illa görüşmek istiyor anlamadım.

Sizce hamile kalana, çocuk dusurene ve doğum yapana yazmak kötü bir şey mi?
Az tanidigi insana bile yazılır böyle zamanlarda. Kızın annesiyle sizin aranızda böyle bir samimiyet olmaması annenizi bağlamaz ki. Anneniz insanlık yapmış, kendine yakışanı yapmış. Sanki gün oturmalarina çağırmış gibi davranıyorsunuz.
Ayrıca annenizin 'ben çektim kızım sen de çek' öğüdü saçmalıktan başka bir şey değil. Desenize annenize 'cektin de mutlu musun?' diye. Eminim çoğu çilekeş kadın gibi yaşlılığı psikolojik temelli,gün yüzü görmeme temelli hastalıklarla doludur. Çekmiş de ne olmuş yani, ne yararını görmüş?
Annenize bakın, ibret alın. Onun gibi olmayın. Sizi dislayani, ezeni siz de görmeyin. Çekirdek ailenize sarılıp diğerlerini de dislayin bence

Anneniz kadının zor günlerinde aramış hatır sormuş ve inan bunu da senin için yapıyor

Sen sanırım biraz kıskanç sın ki yazmışsın aramızda bir şey geçmedi eee sorun ne

Aynı büyük teyzem 😁
Hepimizin kayınvalidesini bayramda arar, hepsinden de en az 10 yaş büyük 😁 sen arama sen büyüksün deriz insanlık yapıyorum der.
Bir uzaktan akrabayla küsüştük bu sene ki ben haklıyım. Biliyor ama yine minnoş yine minnoş. Sil demiyoruz mesafe koy diyoruz mümkün değil. Kadın dünyaya sosyal bir kelebek bir iyilik meleği olarak gelmiş. Biz öyle kabul ettik takmıyoruz artık o da öyle mutlu

Anneniz çok enteresanmış. Bizim oralarda böyle insanlara "el güzeli" derler. Eltinden ona ne sen kendi kızınla ilgilen ama yok böyle anneniz gibiler dışarıya karşı çok iyilerdir.
O laf el iyisi değil miydi?
Konu sahibi;Bazen farkında olmadan bazı insanları kendimize yakın hissederiz,enerjimiz uyar.Ben de böyle enerjimin uyduğu insanla ilgilenirim,sohbet ederim.Ama eltiniz olsaydım anneme onun annesi beni arıyor,sende nezaketen onu ararmısın diye sorabilirdim.Aslında çok büyütülecek bir konu değil.Takılıp kalmanıza gerek yok.

Back
X