Annemin evlenmesine karşıyım .

Degisken0

Guru
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
899
684
303
Annem yeniden evlenmek istiyor.
Daha öncede 10 yıl süren evliliği oldu.içkili ve küfürlü ortamda büyüdüm . Şimdi evliyim.annem eşinden ayrıldı bizimle yaşıyor. Biz annemin bize verdiği evde yaşıyoruz.
Şimdi cezaevinden birinin suçunu üstüne almış (belki de yapmıştır) ve 20 yıl sonra çıkıcak bir adamla evlenmek istiyor. Ben evleniceksen düzgün biriyle evlen diyorum ama seviyorum diyor. Hiçkimse istemiyor adamı onun umrunda değil. Kimse için bırakmam diyor. Vazgeçiremiyorum.eşyalarımızı alıp çıkalım diye bile düşünüyorum nikah kıyarsa aynı evde yaşamam yüzüne de bakmam .küçükkende böyleydi ya kocan ya ben derdim . Sende gitmiyceksin kocam da derdi. Ben giderdim .Hep olmayacak insanları buluyor. 50 yaşında hala aklı bi karış havada.
Nasıl vaZgeçiririm ne yaparım ?kimseye anlatıp annemi kötü görmelerini de istemiyorum . .. adamın çıkma ihtimali de yok. Hatta bazen adamdan çocuk yapmayı bile düşünüyor . Belkide o yüzden evleniyor .

50 yaşında anneniz 20 yıl adamın çıkmasını mı bekliyecek.@damdan ın dediği gibi borcu-harcı sana kalır evlenirsen evinde ki eşyaları alırlar varsa maaşın ona el korkar diye söyleyin.

Adam yıllardır içerde . Çocuğu olsun istiyor . Mektup arkadaşıydılar . Eskiden tanıdığı biri .
İçerde olan biriyle evlendiğinde iki üç ayda bir aynı odada görüşme hakkı oluyormuş . Yani devletin çocuk sahibi olsun diye hak tanıdığı pembe oda diye birşey var . 4--5 saat izin veriyorlar . Bence bu çok kötü bir durum . Ve annemi bu şekilde görmek çok acı birşey

Adam 20 yil sonrami cikacak e nasil hamile kalacak ? Admala nasil tanismiski
Birakin evlensin adam 20 yil yok nasil olsa sizinlede ayni evde yasiyamiycans gore .
Belki anneniz kendi istegiyle vaz gecer

Adam yıllardır içerde . Çocuğu olsun istiyor . Mektup arkadaşıydılar . Eskiden tanıdığı biri .
İçerde olan biriyle evlendiğinde iki üç ayda bir aynı odada görüşme hakkı oluyormuş . Yani devletin çocuk sahibi olsun diye hak tanıdığı pembe oda diye birşey var . 4--5 saat izin veriyorlar . Bence bu çok kötü bir durum . Ve annemi bu şekilde görmek çok acı birşey

İyi de işte o şekilde çocuk olacağı garantisi yok ki

50 yaşında insanların tek ilişkide çocukları olması zor

Nasıl tanıstı acaba ?
Bu yaşta yenıden cocuk dusundugune gore cok mu yanlız acaba ?
Yalnız değil ama eşsiz yaşamayı istemiyor. Hayat dolu . Eşi olsun beraber bişeyler yapsınlar hayatı yaşasın istiyor . Bu normal ama o adamla olmaz . Görüşmesine de karışmıyorum . Çünkü beklemeZ 20 yıl . Ama nikah deyince deli oluyorum

Bu konuyu bilemiyorm mektupla asik olnus annenizi ikna edin cok istiyorsa baska tabidigu daha akilli beyfendi bir adamla evlensin baskasinin sucunu ustune alan adamdan ne beklenirki ztn

20 yıl sonra çıkacak biriyle evlenip ne yapacak??
Madem evlenmek istiyor, yanında olup ona maddi manevi destek olacak biriyle evlensin.
Bu şekilde söyleyin ona. Hatta biraz övün annenizi. Annecim bak sen bizim kıymetlimizsin, dünyalar güzeli annemizsin...
Bu zamana kadar çok sıkıntı çektin artık mutlu olmanı istiyorum falan deyin ve asla müsaade etmeyin o adamla evlenmesine.

adamla evlense de adam sizinle yaşayamaz ki, daha 20 yılı varsa muhtemelen cenazesi çıkar.
anneniz de 50 yaşında kadın, bırakın kendi kararını versin, ben de asla istemezdim ailemden birinin cezaevindeki biriyle evlenmesini ama, kafasına koyduysa yapar, bari kötü olmayın.

Yalnız değil ama eşsiz yaşamayı istemiyor. Hayat dolu . Eşi olsun beraber bişeyler yapsınlar hayatı yaşasın istiyor . Bu normal ama o adamla olmaz . Görüşmesine de karışmıyorum . Çünkü beklemeZ 20 yıl . Ama nikah deyince deli oluyorum

Yanında eş olsun isteyen kişi gidip cezaevindeki ile evlenmez ki

Adam zaten yanında olamayacakkı yanı cıkmasını beklese 70 yasında olacak o zaman da neden boyle yapıyor acaba

Back
X