Annemin evlenmesine karşıyım .

Hükümlü ve tutukluların eşleri ile özel görüşecekleri oda

Birlikte olma imkanı olduğu için adını böyle koymuşlar

Eşi içeri giriyor 24 saat ya da işre bir gece kalıyor ne istiyorlarsa yapıyorlar

Ama sayısı az her yerde yok bir de itibar az ceza vs gibi şartları da vardır

Çok talep az oda olunca sıra da geç gelir
Teşekkür ederim cevapladığiniz için...

cocuk isteyen adamda bula bula 50 lik genc kizi mi bulmus:halay:annende mustakbel eside tam birbirini bulmus:deli:
Allah sizler gibi,boyle ebeveynleri olanlara sabir versin.ben o anneye ne yapardim hayal dahi edemiyorum

Allahtan size sabır diliyorum. Benim de annemle ilgili üzüntülerim; bacaklarının ağrısı, el titremesi gibi...
Sizinkileri düşününce, Gerçekten çok çok çok zor bir durum.

Füsun Demirel 50 yasinda ikiz dogurdu. Olmaz diye bisey yok da, babası hapiste olan, gelme ihtimali olmayan bi baba, koca insan niye boyle bi kotuluk yapar ki kendine, o yaşta doguracak oldugu cocuga.

Galiba psikolojisi bozulmuş.sakin olun.belkide adamin emeklisi filan vardir ondan faydalanmak istiyor olabilir mi anneniz.yoksa ciddi psikojik sorunu var.bence karismayin.adamla gorusecekte cocuk yapacakta.zor o is.sakin olun.belki hatirindan cikamayacagi cok yakin biri mesela teyzeniz varsa durumu ona anlatip annenizi uyarmasini isteyebilirsiniz.

Bugun konuştuk evlenmekte de çocukta da ciddi olmadığını zaten bu yaştan sonra çocuğunun olmayacağını , adam çıkana kadar nikah olmayacağını söyledi . Çıktıktan sonra (ki 20 yıl var ) nikah olur dedi . Neyse ki şuan rahatım. Yinede adama yazdığım mektubu yolluycam . Haftada 1 kez 1 saat görüşüyor. İnş oda olmaz ilerde. Allah hayırlısını çıkarsın karşısına. Sert konuşmamada gerek kalmadı. Sadece çıksa bile o adamı kabul etmeyeceğimi evine gelmeyeceğimi söyledim . Tanıyınca gelirsin dedi . Şimdilik böyle

tövbe yarabbim kızmayın ama pekte inandırıcı gelmedi
ne cesaret adam suçu üstüne alıyor 20 yılcık yatıyor ve çıkıyor
sizde ne rahatlıkla annenizin eşi olacak adamın hangi tür pislik bir suçu üstüne aldığını yazıyorsunuz onuda anlamadım
annenizin hayata bakış açısınıda hiç anlamadım

tövbe yarabbim kızmayın ama pekte inandırıcı gelmedi
ne cesaret adam suçu üstüne alıyor 20 yılcık yatıyor ve çıkıyor
sizde ne rahatlıkla annenizin eşi olacak adamın hangi tür pislik bir suçu üstüne aldığını yazıyorsunuz onuda anlamadım
annenizin hayata bakış açısınıda hiç anlamadım

Ben adamı tanımıyorum ki . Evde adının anılmasını bile istemiyorum . Bana da saçma geliyor o yüzden Suçludur bile diyorum . Bilemiyorum ki sonuçta ne annem ne ben avukat değiliz . Adamın anlattığı kadarını biliyor annem . Birde kağıtlarını okumuş . Okuduklarına göre adam doğru söylüyormuş .

adam zengin olabilir mi ?
50 yasinda olsa adam hapishanede 20 sene zor dayanir bunye kaldirmaz belkide banada bir af cikar diye bekliyodur adam

adam zengin olabilir mi ?
50 yasinda olsa adam hapishanede 20 sene zor dayanir bunye kaldirmaz belkide banada bir af cikar diye bekliyodur adam

Af çıkar beklentileri hep var zaten . Yok zengin değil. Bir evi varmış. Annemin de durumu kötü değil paralı bir koca derdi yok yani. Seviyorum diyor.

Af çıkar beklentileri hep var zaten . Yok zengin değil. Bir evi varmış. Annemin de durumu kötü değil paralı bir koca derdi yok yani. Seviyorum diyor.
enteresan bir anneniz var gercekten ne diyecegimi bilemedim insan kendinden korkmuyosa coluguma cocuguma bela olur diye korkar degisik bir psikolojisi var bence tibbi yardim almalisiniz saglikli dusunemiyo resmen

enteresan bir anneniz var gercekten ne diyecegimi bilemedim insan kendinden korkmuyosa coluguma cocuguma bela olur diye korkar degisik bir psikolojisi var bence tibbi yardim almalisiniz saglikli dusunemiyo resmen
Bende isterdim bir psikoloğa gitmesini. Ama önce ben neden böyleyim sorun mu var bende diye düşünmesi gerekiyor. Şuan onun beyninde ben seviyorum adam içerde zaten kime ne zararım var düşüncesinde. Elbette vazgecicek inş uzun sürmez . Tşk ederim yorumunuz için

Bende isterdim bir psikoloğa gitmesini. Ama önce ben neden böyleyim sorun mu var bende diye düşünmesi gerekiyor. Şuan onun beyninde ben seviyorum adam içerde zaten kime ne zararım var düşüncesinde. Elbette vazgecicek inş uzun sürmez . Tşk ederim yorumunuz için
psikolojisi bozuk insanlar benim psikolojim mi bozuk acaba demezler anneniz gitmiyosada en azindan siz gidip konuyu danisip bir uzman gorusu alin

Eee adam içeride imiş

En fazla açık görüşe gider annen adam gelemez ki

Adam ölürse borç vs kalır diye korkutsanız

50 yaşında içerideki kocadan nasıl çocuk yapacakmış ki
Ayy onların pembe odaları mi ne oluyor. Zaten evlenmek istemesinin sebebi bu olabilir. Sadece karısı ile bu odada 2-3 saat veya 1 gece vakit gecirebiliyorlar. İyyy biraz iğrenç buluyorum bunu. O odada bütün mahkumlar sıra ile ses yapıyor. Yatak falan var galiba. Hapishane de o odayı temizlediklerini çarşaf degistirdiklerini falan da sanmıyorum. Neyse geçen yıllarda bu odada adamın birisi karşınıza meyve bıçağı ile öldürmüştü. Suçlu insanlardan her türlü uzak durmak lazım. Adam çıkamaz belki bile dediğine göre cinayetten hapiste yatıyordur. Annen ile mesafe koysan bile araya yine de tehlikeli bir durum bir şekilde seni de içine çekebilir. Annenin kız çocuk sahibi olmasına rağmen garip gurup adamlarla evlenmesini anlayamiyorum

Anladığım tek şey annenizin cinsel açlığı çocuk falan hikaye pembe oda olayını ilk defa burda okudum sırf onun için nikah istiyor bence

Ayy onların pembe odaları mi ne oluyor. Zaten evlenmek istemesinin sebebi bu olabilir. Sadece karısı ile bu odada 2-3 saat veya 1 gece vakit gecirebiliyorlar. İyyy biraz iğrenç buluyorum bunu. O odada bütün mahkumlar sıra ile ses yapıyor. Yatak falan var galiba. Hapishane de o odayı temizlediklerini çarşaf degistirdiklerini falan da sanmıyorum. Neyse geçen yıllarda bu odada adamın birisi karşınıza meyve bıçağı ile öldürmüştü. Suçlu insanlardan her türlü uzak durmak lazım. Adam çıkamaz belki bile dediğine göre cinayetten hapiste yatıyordur. Annen ile mesafe koysan bile araya yine de tehlikeli bir durum bir şekilde seni de içine çekebilir. Annenin kız çocuk sahibi olmasına rağmen garip gurup adamlarla evlenmesini anlayamiyorum

Anladığım tek şey annenizin cinsel açlığı çocuk falan hikaye pembe oda olayını ilk defa burda okudum sırf onun için nikah istiyor bence

Nikah istemiyorum diyor. En azından çıkana kadar . Herhalde ben evlenicem diye ben sinirleniyim diye söyledi tepkimi ölçmek için . Yada ailesi yüzük takmak istemiş o yüzden de söylemiş olabilir . Sanki genç kızda istemeye gelicekler. :o Pembe oda riski de kalkmış oldu tabi bu durumda.

Back
X