Hastalığının endişesiyle sana bir şey olur korkusuyla sahip çıkamam diye sorumluluğunu üstünden atmak pahasına evlenmeni istiyor.
İçi rahat etmiyor demek ki anne yüreği işte
Eve çağırsan erkek arkadaşını annenle tanıştırsan iyi olur. Böylece kuşkular az da olsa dağılır.
katılmadım bu yoruma,resmen başından savmak istemiş annesi :-/
kuşku duyduğu falan yokki al bohçanı git diyo
yirmi yaşında bi genç kız en fazla ne kadar yük olabilir ki annesine???
bence bi işe gir hemen,eve biraz para getirirsen seni yük olarak görmekten vazgecebilir
öğrenciysen de kredi alıyodundur ,kardeşinin özrünü belirterek bin yerden burs alabilirsin (firmaların burs olarak verdikleri parayı devlet vergilerinden kesiliyo,yani kendilerine bi zararı yok bu yüzden aklına bile gelmicek pekçok firma burs veriyo,ben mesela araba zinciri yapan biyerden burs buldum ) bu şekilde annenin sana yaptığı masraf daha daha azalır
e o da olmuyosa yemeği alışverişi falan sen yap da annenin evdeki işlerini hafiflet biraz...
amaa sakın evlenme
bakarsın 'annesinin evine gidemez zaten' rehavetine kapılıp sana kötü davranır bigün..yani aile sahip çıkmayınca eşler hoş olmayan davranışlar sergileyebiliyorlar,bkz birderdimvar köşesi :-/
son olarak bende 20 yaşındayım böyle bi tepki alsam önce anne deme böyle,beni istemiyosun zannediyorum üzülüyorum falan derdim,ısrarla devam ederse 'doğurmasaydın o zaman,yalvardım sanki beni doğur diye..Annem değil misin bakacaksın tabi' diye çemkirirdim işin aslını söylemek gerekirse :)