annemin garip huyları?

Yokki67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
115
21
48
25
kızlar artık o kadar doldum ki napıcağımı bilmiyorum annem bugün dışarı çıktı eve tarihi geçik salata patates getirmiş şokun çöpünden falan mı aldı naptı bilmiyorum konuşsam kavga çıkacak iftar falan ortamda siz olsanız naparsınız virüs falan olduğu için çekip de gidemiyorum

Maddi durumunuz iyi değilse belki görünce almış olabilir. Marketler biraz pörsüyen her şeyi çöpe atıyor ben bunda gariplik göremedim. İnsanlar çöpten pazarda pazarcılarım geride bıraktıklarından toplayıp yemek yapıyor. Bu prensiple çalışan dernekler de var.

ama 3 ay geçmiş ve çocuklarının sağlığını hiç mi düşünmüyor

başka şeyleride getiriyor mu? sadece gidami.
maddi durumla ilgili sıkıntılarıniz mi var acaba?
sadece gıda sorunda şu onları alabilecek gücümüz var ama hala bunu yapıyor bir bakıma borçlarımız da var acaba onu mu kafasına takıyor

Maddi durumunuz nedir ?
Annenizin psikolojik durumu nasıl?
Aa anne tarihi geçmiş bunun demeyi düşündünüz mü?
onunla tartışmaya girmeye çekiniyoruz kardeşimle ve desek direk bizi geri püskürtür öyle bir yapısı var sinir oluyoruz sanki elimiz kolumuz bağlı

ama 3 ay geçmiş ve çocuklarının sağlığını hiç mi düşünmüyor
Patatesin tarihinin 3 ay geçtiğini nasıl anladınız paketli mi. Biliyorsunuz eskiden kış başında çuvalla patates soğan alınır kış bitene kadar yenirdi. Patates filizlenmediyse insan sağlığı için sorun teşkil etmez diye düşünüyorum ama bilemedim.

paketlenme tarihi ocak ayında gözüküyor

boşverin düzelmez bu yaştan sonra benim annemdede saflık var herkese inanır

televizyon aldı bozuk satmışlar değuştirmeyi korkuyor bozuk televizyon izliyoruz

şoka gidiyor kasiyer indirimli ürün alıcamda sizden geçeyim demiş sonra inerim fiyatını demiş kandırmış

banka arıyor 15 bin kredi çekmiş hemde en fauzli bankadan

eski kocası saflığın dan doleyı açığımızı buldu tehdut ediyor elimiz kolumuz bağlı

8 yıldır 20 ev taşıdık

temizlik yapmayı bilmez o yüzden asla misafir çağıramam aynı zamanda komşular bizim dedikodumuzu yapar dalga geçer

mutfağa gider çay koyar unutur

sokaktaki kadınma tanışır eve getirir kadın 12 saat sigara içerek evde erkek yok diye gitmez

yani bunlar aslında beynin bağlantı kuramamasıyla alakalı

eğitim falan söz konusu değil annem üni. mezunu

o yüzden asla değişmez tek yapacağım iş bulup ev tutup ayrı yaşamak

ben hastalık sahibi olacaktım düzeltmeye çalışırken

Misafir çağıracaksan temizliğini kendin yap!!!

Siz çok ilginç birisiniz gerçekten. İnsanlara tuhaf nasihatler veriyorsunuz. Geçen de bir konuda kedilerinize bir oda yaptığınızı ve hep orada durduklarını, canınız isteyince gidip orada sevdiğinizi söylemiştiniz ve ben şok olmuştum.

O evde oturuyorsanız düzenli temizlik yaparak bu durumun önüne bir nebze geçebilirsiniz.

Beynin baglanti kuramamasiyla alakali sanirim, ben de sinir oldum..

o zaman hergun duzenli olarak yapin evinizin temizliğini hanimefendi.
arkandan bozan biri olunca asla bu dediğiniz şey olmaz

mesela eskiden çabalardım bulaşıkları yıkadıktan sonra heryeru 3 saat sürecek derecde paklardım.

ertesi gün bi bakıyorum giderde yemek artıkları, masa silme bezi kirli ıslak bir şekilde tamam diyorum yine herşeyi yapıyorum

salona bi gidiyorum masanın üstünde tornak makasından kreme kolonyaya evraklara

banyola gidiyorum bir poşetlik saç boyası 3 poşetlik şekillerde asılmış

tamam diyorum yine topluyorum salonda 3 ceket asılmış her çıkarttığını oraya asmşı odası olduğu halde

yine pes etmez yine yapardım ama 3 saatlik temizliğim bir saatte hiç olunca anladımki alışmak lazım

Maddi durumunuz kötüyse o yüzden almıştır. Zaten patatesin salatanın üzerinde skt mi var anlamadım.

kedilerimiz yok artık ev değiştirdik onlarıda getirdiğumiz halde eski mahalleye döndüler, 2 kız kedimiz kalmıştı onuda komşumuz birşiy yaptı bulamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…