Eski mahalleye döndüler derken? Ayrı eve mi çıktılar? Annenize kızıyorsunuz ama sizde de bazı tuhaflıklar var.kedilerimiz yok artık ev değiştirdik onlarıda getirdiğumiz halde eski mahalleye döndüler, 2 kız kedimiz kalmıştı onuda komşumuz birşiy yaptı bulamıyoruz
Her mesajda ayrı şoka girdim. Çok üzüldüm hayvanlara.Eski mahalleye döndüler derken? Ayrı eve mi çıktılar? Annenize kızıyorsunuz ama sizde de bazı tuhaflıklar var.
Evde baktığınız hayvanlar gidiyor umurunuzda değil, komşular kediyi yok ediyor yine umurunuzda değil.
Kusura bakmayın sizin konuyu da dağıttım gibi oldu. Benim annem böyle yapsa ben de onunla markete giderdim gözlemlemek için.kızlar artık o kadar doldum ki napıcağımı bilmiyorum annem bugün dışarı çıktı eve tarihi geçik salata patates getirmiş şokun çöpünden falan mı aldı naptı bilmiyorum konuşsam kavga çıkacak iftar falan ortamda siz olsanız naparsınız virüs falan olduğu için çekip de gidemiyorum
Sormayın ya ben de o mesajları hayretle okumuştum zaten birçok üye de tepki göstermişti. Dört duvar arasına kapatmakla hayvanseverlik olmuyor maalesef.Her mesajda ayrı şoka girdim. Çok üzüldüm hayvanlara.
annemSiz çok ilginç birisiniz gerçekten. İnsanlara tuhaf nasihatler veriyorsunuz. Geçen de bir konuda kedilerinize bir oda yaptığınızı ve hep orada durduklarını, canınız isteyince gidip orada sevdiğinizi söylemiştiniz ve ben şok olmuştum.
O evde oturuyorsanız düzenli temizlik yaparak bu durumun önüne bir nebze geçebilirsiniz.
umrumuzda değil mi gittik tekrardan o mahalleden ev tuttuk sırf kedilerimiz içinEski mahalleye döndüler derken? Ayrı eve mi çıktılar? Annenize kızıyorsunuz ama sizde de bazı tuhaflıklar var.
Evde baktığınız hayvanlar gidiyor umurunuzda değil, komşular kediyi yok ediyor yine umurunuzda değil.
sizde o evde yasiyor olmaniza ragmen elinizi normal zamanda hic bir işe surmuyorsunuz demek olmuyor mu bu ?o haltı bir kere yedim yatılı çağıracaktım tam 12 saat sürdü normal bir eve benzetmem.
Bazi insanlar oyle, bir seyleri bedavaya getirince mutlu oluyorlar. Parayla da alakasi yok. Degistiremezsinizkızlar artık o kadar doldum ki napıcağımı bilmiyorum annem bugün dışarı çıktı eve tarihi geçik salata patates getirmiş şokun çöpünden falan mı aldı naptı bilmiyorum konuşsam kavga çıkacak iftar falan ortamda siz olsanız naparsınız virüs falan olduğu için çekip de gidemiyorum
Ah anneniz malesef tasinip gitsenizde dertleri sizinle gelecek doktora goturseniz belki bi cozum yolu bulur. Inanin hem sizin hem anneniz icin cok uzuldum. Siz birakip giderseniz emin olun basina daha buyuk dertler acabilir.boşverin düzelmez bu yaştan sonra benim annemdede saflık var herkese inanır
televizyon aldı bozuk satmışlar değuştirmeyi korkuyor bozuk televizyon izliyoruz
şoka gidiyor kasiyer indirimli ürün alıcamda sizden geçeyim demiş sonra inerim fiyatını demiş kandırmış
banka arıyor 15 bin kredi çekmiş hemde en fauzli bankadan
eski kocası saflığın dan doleyı açığımızı buldu tehdut ediyor elimiz kolumuz bağlı
8 yıldır 20 ev taşıdık
temizlik yapmayı bilmez o yüzden asla misafir çağıramam aynı zamanda komşular bizim dedikodumuzu yapar dalga geçer
mutfağa gider çay koyar unutur
sokaktaki kadınma tanışır eve getirir kadın 12 saat sigara içerek evde erkek yok diye gitmez
yani bunlar aslında beynin bağlantı kuramamasıyla alakalı
eğitim falan söz konusu değil annem üni. mezunu
o yüzden asla değişmez tek yapacağım iş bulup ev tutup ayrı yaşamak
ben hastalık sahibi olacaktım düzeltmeye çalışırken
Annenizin neyi neden yaptığını sizden iyi kimse bilemez; psikolojisimi bozuk, maddi sebeblerden mi vs siz bilirsiniz bunu. Velev ki psikolojik diyelim yine bilirsiniz çünkü böyle birden bire cikmaz ortaya illa ki birseyler yasamissinizdir baska. Yani sebebini bilmemenize imkan yok.
Bu da biraz tuhaf değil mi?Annenizin durumunu bilemeyecegim ama salatalik ve patates eger kotu.dehilse alinabilir.bunda birsey yok bence...
Gecenlerde sitelerin disina adidas.marka bebek ayakkabisj koymuslar tertemiz.di aldim evde.yikadim bebegime giydiriyorum...mal sahibi bebegine belki.5 kere.bile.giydirmemistir ben olsam birakmazdim.mesela
Demek ki pis bir insansiniz ki o kadar sürdü. Anneniz mi yapsın temizliginizi?o haltı bir kere yedim yatılı çağıracaktım tam 12 saat sürdü normal bir eve benzetmem.
Katılıyorum, öyle sokakta gördüm aldım olayı doğru gelmedi bana. Kimse de adidas ayakkabısını öyle atmaz bence.Bu da biraz tuhaf değil mi?
Belki bebek arabasından düştü, biri buldu oraya koydu,sahibi döner bulur alır diye.
Neye istinaden alıyorsunuz.asla elleyemezdim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?