- 11 Temmuz 2015
- 397
- 294
- 33
- Konu Sahibi likethemovies
-
Eleştiriyi asssla kabul etmiyor. Bu yaptığın normal değil dediğimde ben önüme gelen her şeyi atmak istemekle suçlanıyorum. Neredeyse tek tartışma konumuz bu. Psikoloğu kabul etmez yani. Geçici çözümünüz mantıklı ama eve geldiğinde annemin kalbi buna dayanır mı bilemiyorumKalıcı çözüm: Psikolog
Geçici çözüm: Annenizi evden dışarı çıkarıp evde kalanları sizin atmanız
Çok yerinde bi tespit olmuş. Amin sağolun size deMalesef anneniz istifçi. Benimde annemde var biraz bu. Ama biz dinlemiyoruz valla atıyoruz. Biraz söyleniyo ama sonuçta ses etmiyor. Ama üzülüyorum sonradan ben. Yaş ilerledikçe bu istifçilik artıyo malesef. Allah kolaylık versin size de.
Benim eşimde istifçi. Tabi o da asla kabul etmiyorÇok yerinde bi tespit olmuş. Amin sağolun size de
Hahah, allah iki kat kolaylık versin size o haldeBenim eşimde istifçi. Tabi o da asla kabul etmiyorAnnem de eşimde ikisinin de bahanesi ''bir gün lazım olur''
Ve ne hikmetse hep onların kehanetleri gerçekleşiyor.
Tabi ki işin o kısmı da var ama böyle de olmaz ki yaBence annenız hasta degıl cok duygusal :)
eskı ınsanlar esyalara ck deger verıp anlam yukluyrlar cunkı onlr bızım gıbı bollukta yetısmemıs kucukken hep yokluk varmıs bu yuzden esyalarının degerını bılıyr nasıl zrlukla alındıgını bılıyr... Kıyamıyr ıste emeklere brde eskıden mektup varmıs hedıyelesmeler hep manevıymıs bu yuzden her esya bır anı onların gzunde ben cok ıyı anlıyrum onu bence hasta degıl sadece ck duygusal ve zamanında yokluk grmus bı jenerasyn bız her ıstedgımuzde kıyafet oyuncak alabıldık hedıyelerımızın degerını emekle degılde ona harcanan parayla olctuk... onlrı anlayamayız :)
Ben mi izleyeyim anneme mi izleteyim acaba?Bir belgesel var pazar günleri istifçilerle ilgili ve pis olanlarla.
İzlemenizi öneririm.
Annene izlet trt belgeseldeBen mi izleyeyim anneme mi izleteyim acaba?
Beraber mümkünse izleyin.Ben mi izleyeyim anneme mi izleteyim acaba?
Anneniz sanırım duygusal bi çöküntü yaşıyor. İnsanlar ve tepkileri farklı farklı. Ben birinden ayrılsam, onu hatırlatacak herşeyi evden uzaklaştırırım. Ama kimisi de saklıyor böyle, atmaya kıyamıyor. Sürekli acılarını depreştirir. Gerçekten psikolojik destege ihtiyacı var annenizin.Hahah, allah iki kat kolaylık versin size o halde
Bir gün lazım olacak şeyler olsa yine görmezden gelirim ama öpüşen biblolar, yapay çiçekler, kuru kafalı süs eşyaları nedir? Nasıl bir kafayla alınmıştır? Ne gibi bi anısı olabilir? Hayatımızın hangi alanında lazım olur yani?
Evet babamı hala seviyor. Ben de sizin gibi düşünürüm olası bi ayrılık durumunda. Ama olay bundan ibaret değil ne yazık ki, atmamasının tek sebebinin anılar olduğunu düşünmüyorum yani.Anneniz sanırım duygusal bi çöküntü yaşıyor. İnsanlar ve tepkileri farklı farklı. Ben birinden ayrılsam, onu hatırlatacak herşeyi evden uzaklaştırırım. Ama kimisi de saklıyor böyle, atmaya kıyamıyor. Sürekli acılarını depreştirir. Gerçekten psikolojik destege ihtiyacı var annenizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?