- Konu Sahibi likethemovies
-
Ay onları söylemeyi unutmuşum. Yoğurt kovası, peynir kutusu...Ufffff benim annemde de var
Plastik kova ,kutu,poset,kagit,firca,biblo ,kiyafet,kumas
Yemin ederim cildirmak geliyo icimden
Lazim olurmus
Siz böyle yazınca duygulandımpsikolog değilim ama annenin hislerini anlayabiliyorum. ayrılık korkusu, kaybetme korkusu, vazgeçememe, bırakamama ve kabullenememe.
En mantıklısı bu olucak artık her şeyi göze alıp onun olmadığı bi gün toplayıp atıcam gereksiz şeyleriAnnemde atmaz. Son kullanma tarihi gecmis urubleri falan tutmaz ama kutu kumastir eski kiyafet ayakkabi bir turlu attiramayiz bi gun lazim olur diye.
Artik huyunu bildigimiz icin. Annemyokken kalabalik yapan seyleri posete doldurup cope goturuyoruz direk. Eve posette gorurse de bunu noye attiniz diyo cunku. Bazilarinin farkina variyo bazen farketmiyo bile. Siz deoyle yapin.
Annem iyi ki atmissinix daralmistim diyo cogu seyicin
Siz böyle yazınca duygulandım
Bağ kurduğu şeyler var ama insanın yoğurt kovasını kaybetme korkusu neden olur ki?
annenizin durum nasil bilmiyorum ama. ben annemin kucukken cok yokluk cekmesine bagliyorum durumu. Atinca israf etmis gibi geliyo ona. Teyzelerim falanda hrp boyleler.En mantıklısı bu olucak artık her şeyi göze alıp onun olmadığı bi gün toplayıp atıcam gereksiz şeyleri
Az önce ev düzeniyle alakalı bi konu gördüm. Birisi "sizde biriktirme hastalığı mı var?" diye sormuş konu sahibine. Sanırım annemde bu var. Büyük temizliğe başladık 3 gün önce. Ablam evlendikten sonra odası boş kalmıştı evde kalabalık yapan her şeyi oraya taşıdık. Ama o oda da tıkış tıkış oldu çünkü annem hiçbir şeyi atmıyor. Öyle ki benim gereksiz şeyleri atacağımı bildiği için korkusundan başımdan ayrılmıyor.
Biten veya son kullanma tarihi geçmiş kozmetik ürünlerimi, kullanmadığım şeyleri dolduruyorum bi poşete atması için anneme veriyorum. Bi hafta sonra tesadüfen kilerde buluyorum o poşeti. Asla atmıyor kadın evden bir şey. Son kullanma tarihi geçmiş diye anlatıyorum anca öyle kurtulabiliyoruz fazlalıklardan.
Bu seferki temizliğimizde baştan konuştum "bak anne ömrümüz boyunca kullanmayacağımız şeyler var. Atalım bu sefer onları" diye. Kabul etti. Başladık temizliğe, zibilyon tane biblo, milyarlarca gereksiz süs eşyası ve dahası var sonuç olarak hiç birini atmadık sebebi de şu, annemle babam iki yıl önce ayrıldılar. Annem hepsinde anıları olduğunu söylüyor.
Ben artık temizlik, ev düzeni falan yapmaktan sıkıldım çünkü bu kadar eşya varken bi hafta içinde darma duman oluyor ev. Annemin bu halinin çözümü var mı? Yardımcı olur musunuz bana?
cozum bulursan banada soyleAz önce ev düzeniyle alakalı bi konu gördüm. Birisi "sizde biriktirme hastalığı mı var?" diye sormuş konu sahibine. Sanırım annemde bu var. Büyük temizliğe başladık 3 gün önce. Ablam evlendikten sonra odası boş kalmıştı evde kalabalık yapan her şeyi oraya taşıdık. Ama o oda da tıkış tıkış oldu çünkü annem hiçbir şeyi atmıyor. Öyle ki benim gereksiz şeyleri atacağımı bildiği için korkusundan başımdan ayrılmıyor.
Biten veya son kullanma tarihi geçmiş kozmetik ürünlerimi, kullanmadığım şeyleri dolduruyorum bi poşete atması için anneme veriyorum. Bi hafta sonra tesadüfen kilerde buluyorum o poşeti. Asla atmıyor kadın evden bir şey. Son kullanma tarihi geçmiş diye anlatıyorum anca öyle kurtulabiliyoruz fazlalıklardan.
Bu seferki temizliğimizde baştan konuştum "bak anne ömrümüz boyunca kullanmayacağımız şeyler var. Atalım bu sefer onları" diye. Kabul etti. Başladık temizliğe, zibilyon tane biblo, milyarlarca gereksiz süs eşyası ve dahası var sonuç olarak hiç birini atmadık sebebi de şu, annemle babam iki yıl önce ayrıldılar. Annem hepsinde anıları olduğunu söylüyor.
Ben artık temizlik, ev düzeni falan yapmaktan sıkıldım çünkü bu kadar eşya varken bi hafta içinde darma duman oluyor ev. Annemin bu halinin çözümü var mı? Yardımcı olur musunuz bana?
Benim annemde yengeç demek sebebi buyducozum bulursan banada soyle
Benim annemde atmaz yengec burcu copcu burc
Evde 30 yillik ta evlenirken aldigi koltuk takimi var attirmiyor am hain planlarim var o koltukkarla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?