Annemin gittiğim her yere benimle gelmek istemesi

yalnizkus_

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
766
693
303
Diğer
Merhabalar annem gezmeyi seven birisi ben işteyken de komşularla ve akrabalarla gider gelirlerdi bazen ama günümüzde pandemi ve hayat koşulları sebebi ile gidip gelmeler azaldı haliyle annemde evde sıkılmaya başladı. Beni de ara sıra arkadaşlarım doğum günü, akşam yemeği, kahvaltı, kahve vs organizasyonlarına çağırıyorlar bazen bu organizasyonlar evlerinde oluyor o gibi durumlarda annemde gelmek istiyor, ne var anneleri de evdedir zaten diye ama anneleri müsait mi, yeni biri ile tanışmak isterler mi orası kafamda soru işaretleri oluşturuyor ve açıkçası arkadaşlarıma karşı mahcup hissediyorum, annemi de kırmak istemiyorum arada kaldım. Bugün yine bir doğum günü organizasyonu var ve ben boş bulunup nezaketen anneme gelmek ister misin diye soruverdim (normalde sormadığımda da gelmekte ısrarcı olduğu olurdu) oda kabul etti ama şimdi düşününce arkadaşlarıma ne diyeceğimi bilemiyorum ayıp olacak gibi geliyor. Annemle konuşsam mı, ne yapsam?

Merhabalar annem gezmeyi seven birisi ben işteyken de komşularla ve akrabalarla gider gelirlerdi bazen ama günümüzde pandemi ve hayat koşulları sebebi ile gidip gelmeler azaldı

Yok canıım. Kim takar pandemiyi falan. Yarınlar yokmuşçasına gezmek doğumgünlerini yıldönümlerini kutlamak lazım.

Annenizle gitmeye neden utanıyorsunuz ? Belliki anneniz hala kendini genç hissediyor ve belki tek basına canı sıkılıyordur. Benim çocuklarım hep ısrar eder sende bizimle gel diye ama ben aralarında sıkılırım diye gitmem. Hatta oğlumun maçına bile nadiren o zorluyor diye gidiyorum :/

Annenizle gitmeye neden utanıyorsunuz ? Belliki anneniz hala kendini genç hissediyor ve belki tek basına canı sıkılıyordur. Benim çocuklarım hep ısrar eder sende bizimle gel diye ama ben aralarında sıkılırım diye gitmem. Hatta oğlumun maçına bile nadiren o zorluyor diye gidiyorum :/
O genç hissediyor olabilir ama değil o zaman kendisi gibi genç hisseden arkadaşlarıyla takılacak yapacak bişey yok

Evde sıkılıyor belli ki. Zaten senin arkadaşlarla takılmak istememiş ki, diğer annelerle takılmak istiyor :kahve:
Ben olsam ev sahibesine sorarım annem sıkıldı, gelse senin anen ahbaplık etmek ister mi diye.

Coronaya gelecek olursak en doğrusu tabi ki organizasyon olmaması.

Yok canım sen haklısın hiç de çağırma geleyim dediğinde de kız kıza takılacağız anneler gelmeyecek dersin
çok istiyorsa kendisi arkadaş edinsin kendine
Artık kadınlar toplandıklarında çocuklarını getirmiyorlar değil ki anneler gelsin
Not: aynı anneden bende var sınırlarını koymazsan arkadaşlarınla ilişkine bile karışır

Merhabalar annem gezmeyi seven birisi ben işteyken de komşularla ve akrabalarla gider gelirlerdi bazen ama günümüzde pandemi ve hayat koşulları sebebi ile gidip gelmeler azaldı haliyle annemde evde sıkılmaya başladı. Beni de ara sıra arkadaşlarım doğum günü, akşam yemeği, kahvaltı, kahve vs organizasyonlarına çağırıyorlar bazen bu organizasyonlar evlerinde oluyor o gibi durumlarda annemde gelmek istiyor, ne var anneleri de evdedir zaten diye ama anneleri müsait mi, yeni biri ile tanışmak isterler mi orası kafamda soru işaretleri oluşturuyor ve açıkçası arkadaşlarıma karşı mahcup hissediyorum, annemi de kırmak istemiyorum arada kaldım. Bugün yine bir doğum günü organizasyonu var ve ben boş bulunup nezaketen anneme gelmek ister misin diye soruverdim (normalde sormadığımda da gelmekte ısrarcı olduğu olurdu) oda kabul etti ama şimdi düşününce arkadaşlarıma ne diyeceğimi bilemiyorum ayıp olacak gibi geliyor. Annemle konuşsam mı, ne yapsam?
Yani o is o sekilde olmaz..Yas gruplari arasindaki farklilik rahat davranmaya engel teskil eder.Sana belli etmese bile arkadaslarin bu durumdan rahatsiz olabilir.Uygun olmaz demiyorum,utanilacak bir durum da yok ama bu da ev gezmesi degil en nihayetinde.Bence konusun.

O genç hissediyor olabilir ama değil o zaman kendisi gibi genç hisseden arkadaşlarıyla takılacak yapacak bişey yok
Kalbimi kırdınız 😕 ne yani 38 yaşında bir anne olarak yaşlımıyım ben 🤪🤪 . Çevremdeki tüm anneler , giyim kuşamlarıyla yaptıkları aktivitelerle gençlere taş çıkartacak kişilikteler. Siz bizi evde oturan ,örgü ören , temizlik ve yemek kısacası temizlik bezi sanıyorsunuz herhalde 😂😂😂

Kalbimi kırdınız 😕 ne yani 38 yaşında bir anne olarak yaşlımıyım ben 🤪🤪 . Çevremdeki tüm anneler , giyim kuşamlarıyla yaptıkları aktivitelerle gençlere taş çıkartacak kişilikteler. Siz bizi evde oturan ,örgü ören , temizlik ve yemek kısacası temizlik bezi sanıyorsunuz herhalde 😂😂😂
Aboo ben 43 üm ya seni niye gömeyim 🤪🤪🤪
Ben annemden çok çektim bu konuda ahdım var yaşlanırsam kızıma aynısını yapmıycam diye.

Aboo ben 43 üm ya seni niye gömeyim 🤪🤪🤪
Ben annemden çok çektim bu konuda ahdım var yaşlanırsam kızıma aynısını yapmıycam diye.
Bende aksine annem benimle hiç ilgilenmiyor diye dert yanardım . Ama açıkçası çocukların katıldıkları aktiviteler bize biraz fazla geliyor. Kendi yaşıtlarımızla takılalım biz en iyisi 😉

Konuyu okudum sonra tarihe baktım acaba eski bir konu mu diye 🤷‍♀️ bdv de dertleri okudukca dert sahibi oldum korona bitti bizim haberımız mı yok yada bulasmıyorda biz mi bilmiyoruz 😑 bu cevabı yazmaktan yoruldum ama ne diyeyım gidin gezin mi 🤷‍♀️ bizim ömrümüz böyleee evde gezenlere bakarak gececek sanırım çünkü bu gezmeler sürdükce korona bizi bırakıp gitmez 😑

Back
X